!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.300 kr
SamsungGalaxy Buds2 Pro

Kontantpris med YouSee Mobil 80 499,-

Samsung Galaxy Buds2 Pro Graphite

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Graphite

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Graphite

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.799 kr.
 • Rabat-1.300 kr.
 • Pris i alt499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.813 kr.

Fjerner mere støj end nogensinde

Den aktive støjreduktion er forbedret, sammenlignet med Galaxy Buds Pro (2021-model). I softwaren kan du vælge, hvor kraftig støjreduktionen skal være, men du kan også vælge at lade lyde slippe igennem, som øret normalt ikke opfanger. Hvis nogen taler til dig, mens du har Galaxy Buds Pro2 i ørene, så vil stemmen slippe igennem. Du kan dermed høre, når konduktøren i toget vil se din billet.
Fjerner mere støj end nogensinde

Klarer det danske vejr

Du kan anvende Samsung Galaxy Buds2 Pro i alt slags vejr og headsettet er perfekt til det danske klima med regn og rusk. Headsettet er nemlig beskyttet af IPX7-certificering, som betyder, at det tåler nedsænkning i ferskvand i op til én meters dybde i 30 minutter. Designet er opdateret i forhold til sidste års model, Galaxy Buds Pro. Øretelefonerne er 15 procent mindre.
Klarer det danske vejr

Lyder stadig fantastisk

Du kan drømme dig væk i musikken med Samsung Galaxy Buds2 Pro, da lyden er fantastisk. Samsung fortsætter dermed den gode stil fra Galaxy Buds Pro, der kom sidste år, hvor lydkvaliteten fik rigtigt meget ros af anmelderne. Samsung Galaxy Buds2 Pro har separate bas- og diskanthøjttalere i hver øretelefon
Lyder stadig fantastisk
!
Bemærk:
Ved køb af et par Galaxy Buds2 Pro på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.


Når du har Samsung Galaxy Buds2 Pro i ørerne, er det lige meget om det regner, blæser eller naboen slår sin græsplæne. Din favoritmusik og podcasts lyder stadig storslået, blandt andet fordi støjreduktionen er forbedret. Galaxy Buds2 Pro har desuden et design, som reducerer vindstøj. Headsettet er IPX7-certificeret, så det tåler regnen og det danske klima.

Spiller i 8 timer

Du kan høre musik, se film og høre podcasts i op til 8 timer med Samsung Galaxy Buds2 Pro. Benyttes aktiv støjreduktion får du op til 5 timers lytning. Du kan i en pause oplade i det medfølgende etui, som samlet bringer lyttetiden op på 30 timer. Stemmestyring med Google Assistant er muligt med Galaxy Buds2 Pro.

Fungerer med alle telefoner

Den trådløse overførsel af lyd fra Galaxy Buds2 Pro sker via Bluetooth 5.3, der er bagudkompatibel med ældre Bluetooth-enheder. Det betyder, at du kan anvende Samsung Galaxy Buds2 Pro med alle dine Bluetooth-baserede enheder f.eks. TV, mobil, tablet og computere. Headsettet er ikke udelukkende kompatibelt med Samsung-produkter og fungerer med telefoner fra andre mobilproducenter.

Find dine øretelefoner

Med det kompakte og lette design følger også risikoen for, at headsettet bliver væk. Det løser du ved at installere appen SmartThings på din telefon, hvorefter du kan lokalisere

Galaxy Buds2 Pro. Den medfølgende opladeæske understøtter trådløs opladning, så du med omvendt trådløs opladning kan fylde strøm på headsettet, ved at placere det på bagsiden af en understøttet telefon. Kablet opladning med USB-C stik er også en mulighed.

Køb Samsung Buds2 Pro til en skarp pris hos YouSee

Køb Samsung Buds2 Pro til en fair pris hos YouSee med fri fragt og et mobilabonnement spækket med fordele.

Prisen på Samsung Buds2 Pro varierer alt efter, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller på vores webshop.

Betal din Samsung Buds2 Pro på afbetaling helt uden renter

Hos YouSee kan du bestille din mobil og betale den over 12 eller 24 måneder helt uden renter. Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme.

YouSee mobilabonnement - masser af fordele

Ved Køb af en Samsung Buds2 Pro hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med YouSee får du et mobilnetværk, der dækker i hele Danmark, så du altid er sikker på at have en god forbindelse uanset hvor du befinder dig. Du får muligheden for at gå på nettet, sende SMS´er, streame og game på Danmarks bedst bedste mobilnetværk.

Roaming World

Du får muligheden for at gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnetværk, så du slipper for, at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker i bl.a. USA, Thailand, Tyrkiet og mange flere.

YouSee Musik

Med Musik streamingtjenesten YouSee Musik, kan du lytte til musik hvor som helst, når som helst. Lyt til podcast, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i top Hi-Fi kvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Samsung Galaxy telefoner og tilbehør i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Tablets

Smartwatches