Forudbestil Samsung Galaxy S21 5G i dag

Køb alle de nyeste Samsung Galaxy-telefoner rentefrit over op til 24 måneder. Vælg b.la. mellem de nyeste Samsung modeller Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G og Galaxy S21 Ultra 5G. Forudbestil inden d. 29. januar og få Galaxy Buds og Galaxy Smart Tag for 79 kr. - værdi op til 1.928 kr.

19 af 52 resultater

Tre nye flagskibe i 2020: Samsung Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra

I 2020 lancerede Samsung Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ og Samsung Galaxy S20 Ultra med innovative og banebrydende specifikationer og features.

Imponerende kamera-teknologi, enestående skærm med et skarpt og farverigt skærmbillede, lynhurtig og stærk brugerflade og lang batterilevetid kendetegner alle tre modeller i S20-serien.

Og så får du også en gavepose med markedets bedste funktioner som fx trådløs opladning og trådløs strømdeling, enestående AKG-højttalere med surroundsound-funktion, forbedret fingeraftrykssensor i skærmen, op til 1 TB hukommelse med mikroSD-kort og IP68-klassificering for et vandfast design.

Du er også fremtidssikret med de nye Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra. De er nemlig klar til fremtidens 5G-netværk.

Og så har Galaxy S20 Ultra det bedste kamera på en Samsung Galaxy nogensinde. Med 108 + 48 + 12 megapixel og en DepthVision-linse og automatisk billedredigering, hvor processor og kamera arbejder sammen for at give dig de allerbedste billeder der ligner, at de kunne være taget med et professionelt systemkamera.

Byd velkommen til den innovative Samsung Galaxy Z Flip

I starten af 2020 lancerede Samsung den innovative Samsung Galaxy Z Flip. En smartphone som du kender den - altså lige bortset fra, at du kan folde den sammen, så den ikke fylder mere end lille lommespejl.

Samsung Galaxy Z Flip er til dig, der gerne vil være med til at sætte nye trends. Du får en smartphone med en stor 6,7 tommer foldbar skærm, et 12 + 12 megapixel kamera, 10 megapixel front-kamera, en kraftfuld og hurtig brugerflade og lang batterilevetid. Og så fylder telefonen ingenting i lommen eller håndtasken, når den er foldet sammen.

Når Galaxy Z Flip er foldet sammen kan du følge med på den lille notifikationsskærm, hvor du kan se hvad klokken er, hvilken dato vi har og hvor mange procent strøm, der er tilbage på batteriet. Og så får du selvfølgelig også alle dine notifikationer på skærmen, så du ikke behøver folde din telefon ud, for at holde dig opdateret.

Køb en billig Samsung Galaxy med abonnement og fri fragt

Du køber din Samsung Galaxy sammen med et abonnement hos YouSee. Vores abonnementer kommer med en lang række fordele - fx Danmarks bedste 4G-mobilnetværk, YouSee Musik med over 65 millioner musiknumre, roaming i 36 lande i Europa og meget mere.

Har du ikke et abonnement hos YouSee? Så skal du blot vælge det abonnement, der matcher dit forbrug. Så sørger vi for at flytte dit nummer og sende dig et nyt simkort til din nye mobil.

Vælg din nye Galaxy-telefon her i webshoppen, bestil og betal nemt online og få fri fragt.

Køb Samsung Galaxy på på afbetaling

Har du valgt et abonnement til 199 kr./mdr. eller mere, vælger du selv, om du vil betale hele beløbet på din Galaxy med det samme, eller om du vil dele regningen over i mindre bidder over 12 eller 24 mdr.

Vælger du at splitte regningen i bidder, får du telefonen til præcis samme pris, som hvis du betaler hele beløbet på en gang. Der er ingen renter. Og vi pakker og sender din nye mobil, så du har den leveret til døren i løbet af få hverdage.

Hos YouSee har vi altid et stort udvalg af de bedste Samsung Galaxy-telefoner til en god pris

Du kan altid finde et godt tilbud på et bredt udvalg af Galaxy-telefoner hos YouSee. Vi har Samsung-telefoner for enhver smag. Er du typen, der leder efter en billig smartphone, eller vil du gerne have fat i en af de helt store high-end flagskibsmodeller - så har vi en Galaxy-model, der passer perfekt til dig og dine behov.

Læs mere om de mest populære Galaxy-telefoner i webshoppen længere nede på siden.

Tre topmodeller fra 2019: Samsung Galaxy S10, S10+ og S10e

Som noget nyt har Samsung lanceret hele tre modeller i 2019 i stedet for to, som de plejer. Nemlig Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e .

I S10-serien får du altså valget mellem standard-modellen, plus-modellen og en ny lite-version, som skal konkurrere med iPhone XR fra september 2018.

Og Samsung giver sine konkurrenter kamp til stregen med innovative specs og et brugervenligt design. S10-serien byder nemlig på high-end-specifikationer som fx triple-kamera og fingeraftrykssensor på selve touch-skærmen på S10 og S10+, trådløs strømdeling til andre trådløse enheder, lang batterilevetid og meget, meget mere.

Galaxy S10 kommer med en fingeraftryksscanner på forsiden af telefonen, som sidder på selve touch-skærmen. Du får også triple-kamera med hele tre kameralinser, 24 timers batterilevetid, 128 GB intern hukommelse og trådløs strømdeling, så du kan oplade andre enheder som fx trådløse høretelefoner eller din vens smartphone via det store batteri på Galaxy S10.

Galaxy S10+ kommer med samme high-end-features som S10, men her er der skruet lidt op, når det kommer til størrelsen på batteriet og telefonens interne hukommelse. Her får du nemlig et stort 4100 mAh-batteri og en høj performance, så du virkelig kan slå dig løs med tunge apps og programmer, uden at det går ud over batterilevetiden. Og så kan du få S10+ med en intern hukommelse på helt op til 1 TB. Også front-kameraet har fået en ekstra kameralinse, så på S10+ for du dual-kamera på forsiden af telefonen.

Galaxy S10e er en mindre og billig version i S10-serien. Med S10e får du en high-end-telefon i topkvalitet med lidt mindre specifikationer end sine to storebrødre. Men bare rolig - du skal ikke snydes. Med S10e får du stadig vaskeægte high-end-specifikationer som dual-kamera, trådløs strømdeling, op til 128 GB intern hukommelse, trådløs- og hurtigopladning og meget, meget mere.

Samsung Galaxy Note 10 og Samsung Galaxy Note 10+

Du kan også finde de populære Note-modeller i webshoppen.

Fx har vi Samsung Galaxy Note 10 og Samsung Galaxy Note 10+ med banebrydende features som Bluetooth S-Pen, trådløs strømdeling, så du kan oplade andre trådløse enheder direkte fra batteriet, forbedret WiFi6-teknologi for en stærkere wifi-forbindelse og meget mere.

Note-serien er blandt markedets stærkeste smartphones og giver rig mulighed for at bruge din telefon på nye og kreative måder. Med lange batterilevetider og lynhurtige og kraftfulde processorer er Galaxy Note 10 og Note 10+ perfekt til dig, der vil have det bedste indenfor teknologi og design - både når det gælder privat- og arbejdsbrug.

S-Pen med Bluetooth gør det nemt og hurtigt at navigere rundt på skærmen, tage noter, tegne og meget mere. Og så kan du bruge S-Pen som fjernbetjening til din telefon, så du fx kan bruge din smartphone til at give præsentationer i stedet for en bærbar computer.

Galaxy Note 10 kommer med triple-kamera og kamera-features, der gør, at du hurtigt og nemt kan tage de mest imponerende billeder. Og den 6,3 tommer store AMOLED Infinity-skærm giver dig et skærmbillede i topkvalitet.

Galaxy Note 10+ kommer med mange af de samme features og specifikationer som Galaxy Note 10, men du får lige lidt ekstra. Fx får du fire kameralinser på bagkameraet i stedet for tre. Og du får en større skærm på 6,8 tommer. Sidst får du også et større batteri end på Galaxy Note 10.

Samsungs A-serie - store specifikationer til lave priser

Samsungs A-serie byder på telefoner til meget laverer priser end markedets mest populære high-end-telefoner. Men selvom telefonerne i A-serien er billige, betyder det ikke, at der er sparet på specifikationerne. Tværtimod. Samsung lancerede sin første smartphone i deres A-serie tilbage i 2015. Siden dengang har de lanceret en række imponerende telefoner i A-serien til endnu mere imponerende priser.

Hos os kan du fx købe Samsung Galaxy A80 med roterende kamera med hele tre kameralinser, Infinity-display uden notch, en stærk og hurtig processor, lang batterilevetid og fingeraftrykssensor på touch-skærmen.

Vi har også Samsung Galaxy A40 med 16 + 5 megapixel dual-kamera, 25 megapixel front-kamera og en stor Super AMOLED-skærm. Galaxy A40 kommer i et lille og holdbart design med et stort 3100 mAh-batteri med 15W hurtigopladning. Her får du altså en lille og robust mobiltelefon med et godt kamera, en stor skærm og et batteri, der holder hele dagen.

Se også Samsung Galaxy A50, som kommer med et stort 6,4 tommer Full HD AMOLED infinity-display med indbygget fingeraftrykssensor og et 25 + 8 + 5 megapixel triple-kamera. Her får du en billig mobiltelefon med vaskeægte high-end-specifikationer.

Du kan også købe Samsung Galaxy A20e, som er en billig smartphone med et stort 13 + 5 megapixel dual-kamera, 5,8 tommer AMOLED-display, lang batterilevetid med det store 3000 mAh-batteri. Og så kommer telefonen endda også med hurtigopladning, så der ikke går mange timer på at lade din smartphone op.

Du skal lede efter en telefon i A-serien, hvis du vil have en billig smartphone, men stadig stiller høje krav til, hvad en mobil skal kunne. Du kan også lede i A-serien, hvis du leder efter en god smartphone til børn med alle de specifikationer, som de yngste vil have på deres smartphone, men til en lavere pris end markedets dyreste modeller.

Historien om Samsung - Fra frugt og fisk til innovative og eksklusive smartphones

I marts 1938 startede Byung-Chull Lee Samsung Group i Korea. Dengang var det eksport af fisk, grøntsager og frugt, der stod på dagsordenen, men meget har ændret sig siden. For i dag forbinder de fleste firmaet med mobiltelefoner, smart tv, kameraer, printere og andet elektronik. I 1969 blev datterselskabet Samsung Electronics grundlagt, og dengang tilbød firmaet blandt andet sort/hvid tv, køleskabe, vaskemaskiner og air condition.

I 1988 kom Samsung Electronics med sin første mobil nogensinde, og siden har firmaet imponeret med innovativ teknologi og eksklusivt design, som gør at Samsung i dag producerer nogle af markedets bedste smartphones.

Samsung har altid haft fokus på eksklusivt design og innovativ teknologi. Infinity-display, virtual reality-briller, trådløs opladning og en intuitiv brugerflade er blot nogle af de features, der gør, at firmaet er en helt unik spiller på markedet.

Opdag Samsungs innovative teknologi: VR-Gear, DeX Station, tablets, trådløs opladning, Bixby, Samsung Smartwatch, Galaxy Buds og Smart TV

I november 2015 markerede Samsung sig som en af de mest innovative telefonproducenter på markedet med nogle helt banebrydende produkter, da de lancerede deres VR Gear.

Med VR Gear som tilbehør til din Galaxy-telefon får du vilde virtual reality-oplevelser. Med den innovative virtual reality-brille med 360 graders perspektiv kan du fx se film og videoer, spille spil og meget mere. Og det hele føles som om, du selv er en del af den virtuelle verden.

Samsung har også lanceret mange af deres telefoner med mulighed for trådløs opladning via en separat dock som tilbehør til din telefon. Med trådløs opladning bliver du fri for at fumle med ledninger og kabler - alt du skal gøre er at lægge din smartphone på docken.

Samsung Bixby er din egen personlige assistent. Bixby kan hjælpe dig med at finde en restaurant i nærområdet, oversætte tekst, finde produktinformationer og meget, meget mere. Fx kan du tage et billede af et produkt, du kan lide, og få Bixby til at fortælle dig, hvor du kan købe det. Og med Bixby kan du også let holde styr på hverdagen med påmindelser og huskelister direkte på telefonens skærm.

Ligesom Apple producerer Samsung også sine egne smartwatches, Samsung Galaxy Watch, med en masse funktionelle og brugbare funktioner. Du kan fx høre musik, finde vej med GPS, foretage opkald, sende beskeder, holde dig opdateret på de sociale medier med notifikationer og meget mere.

Og Samsung har også lanceret Galaxy Buds, som er trådløse in-ear-høretelefoner ligesom AirPods fra Apple. Så slipper du for at skulle lege kluddermor, når ledningerne igen har viklet sig ind i hinanden. Og det føles meget mere frit, når du lytter til musik på farten, til træning og derhjemme.

Og Samsung excellerer også, når det kommer til Smart TV. Firmaet har nemlig produceret en række banebrydende Smart TV, der er blandt de mest populære på markedet i dag. I 2019 lancerede Samsung deres nye QLED-model med imponerende grafik med 8K-billedkvalitet og et brugervenligt design.

Hold arbejds- og privatlivet adskilt med Samsung Knox

Bruger du din smartphone både som privat- og arbejdsmobil? Med Samsung Knox er det nemmere end aldrig før at adskille arbejdslivet og privatlivet.

Samsung Knox er Samsungs helt eget IT-softwaresystem, der holder din data adskilt på mobilen, så alt på telefonen fra privatlivet forbliver privat, mens arbejdsdokumenterne og arbejdsmailen opbevares sikkert på mobilen.

Så med Knox er din arbejdsdata på mobilen mere beskyttet, da det ligger sikkert og adskilt fra privatmobilen. Du kan selv skifte mellem arbejds- og privatmobil i telefonens indstillinger.

Samsung Galaxy-serien - verdens bedste Android-telefoner får ros i anmeldelser og test

Det er ikke uden grund, at Samsung Galaxy er nogle af de mest populære smartphones på markedet.

Hver gang der kommer en ny Galaxy-telefon på gaden, overgår de sig selv - både på design og teknologi. Og det er det, der gør firmaet til et af de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet og giver konkurrenter som Apple, Nokia, Huawei, OnePlus og Sony kamp til stegen.

Din nye smartphone skal hedde Samsung Galaxy, hvis du vil have den mest innovative mobil-teknologi på markedet med det stærkeste og mest holdbare design.

Hos YouSee finder du altid de nyeste Galaxy-modeller til konkurrencedygtige priser.

Find din Galaxy-mobil i YouSee's webshop herover og bestil nemt og hurtigt din nye smartphone online og få fri fragt. Her finder du alle modeller, vi har på lager i øjeblikket. Og så kan du se priser og specs på de forskellige modeller.

Du kan også altid besøge en af vores butikker rundt i Danmark og få hjælp til at vælge en ny Galaxy-telefon.

Uanset om du skal have den nyeste Galaxy på markedet eller en ældre klassiker, får du din mobil til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement.

Hvor kan man købe en Samsung Galaxy?

Du kan købe en Samsung Galaxy her i webshoppen. Længere oppe på siden her kan du se vores aktuelle udvalg af Samsung Galaxy-telefoner.

Hvad koster en Samsung Galaxy?

Prisen på en Samsung Galaxy afhænger af, om du vælger en af deres helt store flagskibstelefoner eller en af deres prisvenlige smartphones.

Kan man købe Samsung Galaxy på afbetaling?

Ja, du kan købe en Samsung Galaxy på afbetaling over 12 eller 24 måneder. Og så er det endda helt uden renter.

Hvilken Samsung Galaxy er bedst?

Især Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy Note 10+ er ofte blevet vurderet som de bedste Samsung Galaxy-telefoner – både af markedets tech-eksperter og forbrugerne.

Hvilken Samsung Galaxy har det bedste kamera?

Samsung Galaxy S10+ er blevet kåret som den Samsung Galaxy-telefon, der har det bedste kamera til dato.

Hvilket styresystem har Samsung Galaxy?

Styresystemet på Samsung Galaxy er Android fra Google.

Hvem ejer Samsung Galaxy?

Samsung Galaxy er ejet af det sydkoreanske firma Samsung, som ejer mange forskellige virksomheder som fx Samsung Electronics, der blandt andet står bag de populære Samsung Galaxy-telefoner.