Samsung Galaxy S20 FE128 GB Cloud White

Samsung Galaxy S20 FE Cloud White 128 GB
  • Rabat: 3.118 kr.

SamsungGalaxy S20 FE128 GB Cloud White

Rabat: 3.118 kr.
120 kr./md.24 mdr.

Oplev 5G-hastigheder med denne mobiltelefon.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oprettelse 0 kr.
Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 30 GB

199 kr./md.

Nu med mere data!

Fri + 20 GB

169 kr./md.

Rente- og gebyrfrit

Rente- og gebyrfrit

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

Galaxy S20 FE har vundet spandevis af priser!

Topkarakter, årets mobil, bedst i test - med en Galaxy S20 FE går man bestemt ikke galt i byen.
Og så får du den med 5G, som du får på Danmarks bedste mobilnetværk.
Galaxy S20 FE har vundet spandevis af priser!
Galaxy S20 FE er udstyret med S20-seriens vigtigste og mest værdsatte funktioner – hverken mere eller mindre – for at give flere adgang til at opleve en rigtig topmobil. Det tredobbelte kamera i profklassen indfanger alt fra de bredeste perspektiver til de mindste detaljer, og lysfølsomheden bidrager til skarpe billeder, når mørket sænker sig. Nyd overlegen gaming og streaming på den hurtige 120 Hz-skærm. Glæd dig over et batteri, der holder, selv om døgnet har 25 timer. Og så er Galaxy S20 FE naturligvis klar til det superhurtige 5G-net.

Kameraet

Gengiv verden på din egen måde

Nu kan du tage billeder, optage film og lægge det hele ud med det samme i professionel kvalitet. Og det er nemt takket være smart og effektiv kunstig intelligens.

Tredobbelt kamera til alle øjeblikkene

Telefotoobjektivet tager dig tættere på – helt op til 30 gange Space Zoom og 3 gange optisk zoom. Det lysfølsomme hovedkamera (f/1,8) giver dig de bedste billeder i mørke, og kameraet med ultravidvinkelobjektiv på 123° tager billeder af verden, som øjet ser den. Du kan give dine billeder dybde ved at gøre baggrunden sløret – det, der kaldes bokeh.

30 gange Space Zoom og 3 gange optisk zoom tager dig tættere på

Med Galaxy S20 FE får du det med, som andre går glip af. 30 gange Space Zoom og 3 gange optisk zoom giver dig chancen for lynhurtigt at indfange ting, der sker langt væk.

Stærk i svag belysning

Galaxy S20 FE er udstyret med et meget lysfølsomt kamera. Det betyder, at du kan tage skarpe billeder, når der sker noget sjovt – selv om mørket har sænket sig. Takket være kombinationen af stor blænderåbning, optik i topkvalitet og store kamerasensorer registrerer Galaxy S20 FE mere lys. Tag et billede, så tager kameraet 14 Når du tager et billede, kan du lade kameraet tage flere. Bagefter hjælper kunstig intelligens dig med automatisk at vælge de 5-14 bedste. Du behøver altså ikke at tænke over at tage en serie af billeder – kameraet gør det for dig, hvis du ønsker det.

Kraften

Naturligvis klar til 5G

Opret forbindelse til 5G-nettet, og få mulighed for at streame film i højere kvalitet, uploade film lynhurtigt og spille med minimal lagging. Galaxy S20 FE 5G er forberedt til 5G.

Hurtigere og mere effektiv

Hvor kraftig en mobiltelefon er, afhænger af mange faktorer. Galaxy S20 FE har en af vores kraftigste og hurtigste processorer nogensinde. Men det er ikke det eneste, som gør din mobil hurtig og effektiv. Den indbyggede software er også meget vigtig, ikke mindst for din brugeroplevelse. Galaxy S20 FE er desuden udstyret med masser af løsninger, der ikke kun hæver hastigheden, men også forlænger batteritiden og gør hukommelsen mere effektiv. Her hos Samsung fremstiller vi selv de fleste komponenter til vores mobiler, og det sætter os i stand til at optimere dem, både til at give den bedste oplevelse og i forhold til ydeevnen. Det kan du mærke på, hvor jævnt tingene kører, og hvor længe batteriet holder med Galaxy S20 FE.

120 Hz betyder hurtigere skærm – og en fordel, når du spiller

En hurtigere skærm giver en skøn følelse, som er svær at beskrive. Men når du først har prøvet det, er det svært at nøjes med mindre. Når du bladrer mellem sider og apps, foregår det mere jævnt. Når du spiller, giver den hurtige skærm dig en fordel, ikke mindst kombineret med den superhurtige reaktion på dine berøringer. Skærmen i Galaxy S20 FE er dobbelt så hurtig som den i Galaxy S10.

Udholdenhed

Galaxy S20 FE har et kraftigt batteri på 4500 mAh. Men det er ikke kun de store batterier, der sikrer udholdenheden. Såvel hukommelse som processor er gjort mere effektive, hvilket yderligere reducerer strømforbruget. Naturligvis har Galaxy S20 FE også vores nyeste teknologi til hurtigopladning, så du kan lade batteriet op til over 50 % på 30 minutter.

Kraften til at vinde, arbejde og tænke

Med Galaxy S20 FE får du de kræfter, det kræver at finde i krævende spil. Det samme kraftoverskud kommer dig også til gavn ved krævende arbejdsopgaver, eller hvis du har brug for at køre flere apps samtidig

Plads til mere

Galaxy S20 FE har en hukommelse på 128 GB – det er meget! Men der er også plads til et microSD-kort, så du kan udvide hukommelsen yderligere til 1 TB.

Designet

Se mere

Skærmen i Galaxy S20 FE dækker størstedelen af mobilens forside. Du får med andre ord en større skærm, uden at mobilen bliver større. Du kan opleve mere af de film og billeder, du kigger på, med en mobil, der ligger godt i hånden. Apps og funktioner er nemme at nå og kan anbringes, så det, du bruger oftest, altid er i nærheden.

Bekend kulør

Galaxy S20 FE fås i et spændende og bredt udvalg af eksklusive farver. Hvilken model passer til dig? Cloud lavender, cloud navy, cloud red, cloud mint, cloud white eller cloud orange.

Altid med Samsung

Stænk- og støvtæt

Galaxy S20 FE er naturligvis stænk- og støvtæt iht. IP68, som betyder, at den kan klare en vanddybde på op til 1,5 meter i 30 minutter.

Tryg med Samsung Knox

Galaxy S20 FE er udstyret med Samsung Knox, som beskytter dine værdifulde og personlige minder. Alle film, billeder, filer og data. Sikkerhed i flere lag er integreret i både hardware og software, så kun du kan få adgang til det, der er dit.

En mere åben verden med Samsung

Samsung står for åbenhed og åbne platforme. Den nye Galaxy S20 FE giver dig nem adgang til både Samsungs og andre producenters forbundne produkter og tjenester. Med Samsung Galaxy S20- serien bliver du en del af en mere åben verden!

Se hele vores Samsung Galaxy udvalg i webshoppen

Vi har flere telefoner fra Samsung her i webshoppen - både de helt store flagskibe og de prisvenlige modeller i A-serien.

Så her er du sikker på at finde en telefon, der passer perfekt til dine behov.

Klik på modellerne på listen for at se pris og specifikationer.