Samsung

Galaxy S22

1.999 kr.
Rabat
4.756 kr.
Med YouSee Mobil 80

Samsungs mest lysstærke skærm

Galaxy S22 har den dynamiske Amoled 2X-skærm og kan få en lysstyrke på op til 1750 nits. Takket være den hurtige opdateringsfrekvens på mellem 1 Hz og 120 Hz, kan du altid scrolle jævnt og præcist. En skærm der holder til det meste Med en Samsung Galaxy S22 skal du bekymre dig om mindre. Mobilen er bygget med Corning Gorilla Glass Victus+ både foran og bagpå. Med det beskyttende Armor Aluminium og IP68-klassificeringen, modstår den både ridser og vandstænk.

Den hidtil hurtigste processor

Galaxy S22 er konstrueret med den spritnye 4nm-processor. Så uanset om du opdaterer din video, spiller dagen lang, eller scroller på diverse sociale medier, får processoren alt til at flyde jævnt. Derudover betyder det også, at du kan tage knivskarpe billeder både dag og nat, og at du får en tårnhøj gamingoplevelse.

Stort batteri og hurtig opladningshastighed

Samsung Galaxy S22 har et stort batteri, så du kan bruge din mobil hele dagen – uden at tænke på den skal oplades. Mobilens batteri tilpasser sig intelligent til, hvordan du bruger din mobil og holder længere end 24 timer.

Samsung Galaxy S22

Designet til at flytte grænser

Med Samsung Galaxy S22 kan du både være kreativ og social. Optag videoer og tag billeder i høj opløsning, når du vil. Løft detaljerne ud af mørket og skab resultater, som bliver minder for livet.

Et kamera med fantastiske opgraderinger

Samsung Galaxy S22 kommer med helt opgraderet kamera med suveræne funktioner. Bagkameraet har 3 forskellige objektiver, 1.8 hovedobjektiv, 2.2 ultrabred og 2.4 optisk telefoto. Billedsensoren med Dual Pixel Pro-autofokus teknologi, gør det muligt at få næsten øjeblikkeligt autofokus. Så kan du lynhurtigt fange alle dine vigtigste øjeblikke. Med det 10 MP frontkamera kan du både tage selfies og videoer, sammen med dine venner.

8K videooptagelse

Med Samsung Galaxy S22 kan du optage knivskarpe videoer i 8K. Det er så stabilt og højopløst, at du kan nemt kan udplukke det perfekte stillbillede ud fra en bevægelig video. Enkelt og raffineret designet smartphone med et lækkert frontdesign og en bagside med symmetrisk kant. Samsung Galaxy S22 har en Armor aluminiumsramme, som rustning. Denne beskyttelse lever fuldt op til dens navn, da den beskytter mobilens kanter og sider. Så hvis uheldet er ude og du taber din telefon på gulvet, er risikoen meget lille for, at det ville ødelægge din dag.

Samsung + Snapchat

Nu har du muligheden for at bruge Galaxy S22-seriens smarte kamerafunktioner direkte i Snapchat-appen. Skab sjove og mindeværdige snaps sammen med dine venner vha. Space Zoom, Night Mode, VDIS og HDR-video.

Modstandsdygtig smartphone

Denne smartphone er bygget til at modstå både dråber og fald. Galaxy S22 har en IP68-klassificering, som betyder, at mobilen kan både modstå støv og dråber. Så kan du træne, blive ringet op og blive overrasket af regn, uden at det ville slide på mobilen.

Smart Switch

Med Smart Switch kan du hurtigt og nemt overføre alt din data fra din gamle mobil til din nye. Helt problemfrit kan du overføre alle dine billeder, noter og kontakter. Og det er lige meget, om du kommer fra et andet styresystem.

Køb den nye Samsung Galaxy S22 med abonnement og fri fragt hos YouSee

Bestil den nye Samsung Galaxy S22 til en skarp pris med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele.

Få masser af fordele med et YouSee-mobilabonnement

Køber du din Samsung Galaxy S22 med mobilabonnement hos os, får du et abonnement med masser af gode fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Med Danmarks bedste 5G-mobilnet, kan du streame, ringe og sende beskeder med lynhurtige hastigheder og en stabil forbindelse. Så skal du ikke bekymre dig om, at forbindelsen bliver afbrudt under en samtale – og du kan høre musik og streame alle dine yndlingsfilm, uden at forbindelsen ryger.

Roaming World

Med Roaming World kan du altid bruge din mobil på rejsen. Så kan du sende beskeder, ringe og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Del alle dine feriebilleder med din familie og venner direkte fra poolen.

YouSee Musik

Læn dig tilbage og nyd over 100 millioner musiknumre på streamingtjenesten YouSee Musik. Her får du top Hi-Fi lydkvalitet, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, Apple Carplay og Airplay.

Hvad er der i æsken?

  • USB Type-C-kabel (45W)

  • Udtagningsnål

  • Quick Start-guide

Specifikationer
Skærmtype
FHD+ Dynamic AMOLED 2X
Skærmstørrelse
6.1"
Skærmopløsning
2340 x 1080
Opdateringsfrekvens
120 hz
Hovedkamera
50 MP vidvinkel (f/1.8 AF DP, OIS)
Telefoto
10 MP 3x optisk zoom (f/2.4 OIS)
Ultravidvinkel
12 MP (f/2.2 AF)
Frontkamera
10 MP (f/2.2 AF)
Styresystem
Android 12 (One UI 4.1)
Processor
Exynos 2200 (4nm Octa-core, 2.8 GHz, 2.5 GHz, 1.7 GHz)
RAM
8 GB
Hukommelse
128 GB / 256 GB
Batteristørrelse
3700 mAh
Opladning
25 W Hurtigopladning, 15 W trådløs hurtigopladning, trådløs batterideling
Feature
Sound by AKG, Dolby Atmos
Bluetooth
5.2
USB
3.2 Gen 1
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
I skærmen (ultralyd)
IP Certificering
IP68 (Støvtæt og vandafvisende)
Farver
Phantom Black / Phantom White / Green / Bora Purple
Mål
146 x 70,6 x 7,6 mm
Vægt
167 gram
5G
Ja
Simkort
Dual SIM + e-SIM

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker