!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.714 kr
SamsungGalaxy S22

Månedlig pris med YouSee Mobil 40 over 24 mdr. 210,-

Samsung Galaxy S22 Grøn 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Inkl. Samsung Galaxy Buds2 høretelefoner - værdi 1.199,-
Læs mere om tilbuddet.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Green

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Green

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 40179 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.210 kr./md.

Betal pr./md.389 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen6.755 kr.
 • Rabat-1.714 kr.
 • Pris i alt5.041 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.115 kr.

Samsungs mest lysstærke skærm

Galaxy S22 har den dynamiske Amoled 2X-skærm og kan få en lysstyrke på op til 1750 nits. Takket være den hurtige opdateringsfrekvens på mellem 1 Hz og 120 Hz kan du altid scrolle jævnt og præcist.
En skærm der holder til det meste
Med en Samsung Galaxy S22 skal du bekymre dig om mindre. Mobilen er bygget med Corning Gorilla Glass Victus+ både foran og bagpå. Med det beskyttende Armor Aluminium og IP68-klassificeringen modstår den både ridser og vandstænk.
Samsungs mest lysstærke skærm

Den hidtil hurtigste processor

Galaxy S22 er konstrueret med den spritnye 4nm-processor. Så uanset om du opdaterer din video, spiller dagen lang eller scroller på diverse sociale medier, får processoren alt til at flyde jævnt. Derudover betyder det også at du kan tage knivskarpe billeder både dag og nat, samt en tårnhøj gaming oplevelse.
Den hidtil hurtigste processor

Stort batteri og hurtig opladningshastighed

Samsung Galaxy S22 har et stort batteri, så du kan bruge din mobil hele dagen uden at tænke på den skal oplades. Mobilens batteri tilpasser sig intelligent til, hvordan du bruger din mobil og holder længere end 24 timer.
Stort batteri og hurtig opladningshastighed

Inkl. Galaxy Buds2 - værdi 1.199 kr.

Lette og komfortable høretelefoner

Få et par Galaxy Buds2, til en vejl. pris på 1.199 kr., når du bestiller en Samsung Galaxy S22 i perioden 29. maj 2023 til 3. juli 2023.
Læs her hvordan du gør brug af tilbuddet.
Inkl. Galaxy Buds2 - værdi 1.199 kr.

Samsung Galaxy S22 - designet til at flytte grænser

Med Samsung Galaxy S22 kan du både være kreativ og social. Optag videoer og tag billeder i høj opløsning, når du vil. Løft detaljerne ud af mørket og skab resultater, som bliver minder for livet.

Et kamera med fantastiske opgraderinger

Samsung Galaxy S22 kommer med helt opgraderet kamera, med suveræne funktioner. Bagkameraet har 3 forskellige objektiver, 1.8 hovedobjektiv, 2.2 ultrabred og 2.4 optisk telefoto. Billedsensoren med Dual Pixel Pro-autofokus teknologi, gør det muligt at få næsten øjeblikkeligt autofokus. Så kan du lynhurtigt fange alle dine vigtigste øjeblikke.
Med det 10 MP frontkamera, kan du både tage selfies og videoer, sammen med dine venner.

8K videooptagelse

Med Samsung Galaxy S22 kan du optage knivskarpe videoer i 8K. Det er så stabilt og højopløst, at du kan nemt udplukke det perfekte stillbillede ud fra en bevægelig video. Enkelt og raffineret design Denne smartphone har et lækkert frontdesign og en bagside med symmetrisk kant. Samsung Galaxy S22 har en Armor aluminiumsramme, som rustning. Denne beskyttelse lever fuldt op til dens navn, da den beskytter mobilens kanter og sider. Så hvis uheldet er ude og du taber din telefon på gulvet, er risikoen meget lille for, at det ville ødelægge din dag.

Samsung + Snapchat

Nu har du muligheden for at bruge Galaxy S22-seriens smarte kamera funktioner direkte Snapchat-appen. Skab sjove og mindeværdige snaps sammen med dine venner vha. Space Zoom, Night Mode, VDIS og HDR-video.

Modstandsdygtig smartphone

Denne smartphone er bygget til at modstå både dråber og fald. Galaxy S22 har en IP68-klassificering, som betyder at mobilen kan både modstå støv og dråber. Så kan du træne, blive ringet op og blive overrasket af regn, uden at det ville slide på mobilen.

Smart Switch

Med Smart Switch kan du hurtigt og nemt overføre alt din data fra din gamle mobil til din nye. Helt problemfrit kan du overføre alle dine billeder, noter og kontakter. Og det er lige meget, om du kommer fra et andet styresystem.

Køb den nye Samsung Galaxy S22 med abonnement og fri fragt hos YouSee

Bestil den nye Samsung Galaxy S22 til en skarp pris med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele.

Bestil din nye mobil på rentefri afbetaling

Del din regning op og betal din nye mobil over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så prisen på Samsung Galaxy S22 vil være præcis den samme, som hvis du vælger at betale det fulde beløb med det samme.

Få masser af fordele med et YouSee mobilabonnement

Køber du din Samsung Galaxy S22 med mobilabonnement hos os, får du et abonnement med masser af gode fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Med Danmarks bedste 5G-mobilnetværk, kan du streame, ringe og sende beskeder med lynhurtige hastigheder og en stabil forbindelse. Så skal du ikke bekymre dig om at forbindelsen bliver afbrudt under en samtale og du kan høre musik og streame alle dine yndlingsfilm uden forbindelsen ryger.

Roaming world

Med Roaming World kan du altid bruge din mobil på rejsen. Så kan du sende beskeder, ringe og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Del alle dine feriebilleder med din familie og venner direkte fra poolen.

YouSee Musik

Læn dig tilbage og nyd over 75 millioner musiknumre på streamingtjenesten YouSee Musik. Her får du top hi-fi lydkvalitet, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, Apple Carplay og Airplay.

Hvad er der i æsken?

 • USB Type-C-kabel (45W)
 • Udtagningsnål
 • Quick Start-guide

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches