!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 3.738 kr
SamsungGalaxy S23+

Kontantpris med YouSee Mobil 80 5.761,-

Samsung Galaxy S23+ Phantom Black 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Phantom Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Phantom Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

Kontant5.761 kr.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen9.499 kr.
 • Rabat-3.738 kr.
 • Pris i alt5.761 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 7.075 kr.

Nightography 2.0

Den forbedrede Nightphotography-funktion gør det muligt, at filme og fotografere med imponerende skarphed pg kontrast, både dag og nat. Den nye og forbedrede kamerasensor løfter detaljerne ud af mørket og gør det nemt at tage suveræne billeder. Dine selfies bliver også løftet til et nyt niveau, selv når det er mørkt, takket være det opgraderede selfiekamera på 12 megapixel.
Nightography 2.0

Detaljerig og imponerende skærmoplevelse

Den lysstærke Dynamic AMOLED-skærm på 6,6” fremhæver alle elementer, så de står helt skarpt. Med en skærm-opdateringshastighed på 120 Hz, får du altid en fantastisk, flydende oplevelse, uanset om du gamer, surfer eller scroller. Den lysstærke skærm på 1750 nits leverer en helt imponerende oplevelse både ude-og indenfor.
Detaljerig og imponerende skærmoplevelse

Tag imponerende, skarpe portrætter

Imponerende portrætter døgnet rundt – den nye Dual Pixel-sensor løfter dine portrætter og selfies fra gode til endnu bedre. Du kan tage imponerende portrætter ved hjælp af den forbedret dybdeanalyse, som fremhæver dig mere og tydeliggør hver en detalje.
Tag imponerende, skarpe portrætter

Galaxy S23+ er landet!

Se den officielle Samsung Galaxy S23+ unboxing video lige her.


Samsung Galaxy S23+ - fed at bruge, flot at kigge på

Samsung Galaxy S23+ er en del af den nye Galaxy S23-serie. Betydelig flere kræfter - Galaxy S23+ har alt, hvad du har brug. Større og kraftigere batteri og den bedste processor i en Galaxy. Læs mere om Samsung Galaxy S23+ herunder.

Endnu mere social

Samsung Galaxy S23-seriens innovative kamerafunktioner, såsom Nightography er også tilgængelig, når du bruger bl.a. TikTok, Snapchat og Instagram. Du kan filme i superhøj HDR-kvalitet både om dagen og natten. Night Space Zoom tager dig helt tæt på med fantastisk lys og i høj opløsning.

Ikonisk og robust design

Samsung Galaxy S23+ har et unikt, stilrent design og er udrustet med Armor Aluminium. Dette materiale beskytter din mobils kanter og sider, så du undgår ridser. Mobilen er lavet således, at den kan modstå både regn og fald. Galaxy S23+ har desuden en IP68-klassificering, så den både kan modstå dråber og støv, uanset om du løber en tur i regnvejr eller har den med på grusvejene, når du kører i skoven.

Farver, der bemærkes

Inspirationen til farverne i den nye Galaxy S23-serie er fundet i naturen. Du kan heriblandt vælge mellem følgende farver: Phantom Black, Cream, Green og Lavender.

Større og smartere batteri

Galaxy S23+ har et lang større og smartere batteri, der kan følge med i dit tempo – og mere til – og som giver dig længere tid mellem hver opladning. Den nye Samsung Galaxy S23+ er optimeret til at give dig flere timer på alle de streamingtjenester du kan lide.

Den hidtil hurtigste processor i en Samsung Galaxy

Snapdragon 8 Gen 2 Pro – processoren, som får alting til at gå hurtigere, end du nogensinde har oplevet det med en Samsung Galaxy. Vha. kunstig intelligens får du meget endnu bedre billedbehandling og længere batteritid.

Varierende oplevelser dagen igennem med One Ui 5.1

One UI 5.1 giver dig hele dagen igennem intelligente forslag til diverse widgets, ud fra, hvordan og hvornår du anvender din mobil. Dermed foreslår den automatisk apps, som vil gøre hele mobiloplevelsen bedre og mere personlig. Du kan også personliggøre din låseskærm, helt som du vil have den. Det kan bl.a. være video, billede eller ingenting - du vælger.

Integreret sikkerhed

Med Samsung Knox får du en lang række effektive sikkerhedsfunktioner, der er udviklet af Samsung. Disse funktioner er indbygget i Galaxy S23+, så din smartphone altid er beskyttet. Det er altid kun dig, som kan få adgang til det, der er dit. Sikkerheden er nemlig integreret i hele syv lag fra chips til software.

Smart Switch - overfør al din data

Med den forudinstalleret app Smart Switch, kan du overføre al din data og indhold helt gnidningsfrit. Ved hjælp af den trinvise vejledning, kan du nemt overføre alle billeder, kontakter, indstillinger og historik. Det er let som en leg pg du kan overføre indhold til en Samsung Galaxy fra en hvilken som helst anden mobil - det er super nemt!

Bestil Samsung Galaxy S23+ med fri fragt og abonnement hos YouSee

Køb Samsung Galaxy S23+ hos YouSee til en skarp pris med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele.

Betal din nye mobil på rentefri afbetaling

Hos YouSee kan du splitte din regning op og betale din mobil over 12 eller 14 måneder helt rentefrit. Du betaler helt den samme pris, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

YouSee mobilabonnement - fyldt med fordele

Køber du en Samsung Galaxy S23+ med mobilabonnement hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Med i abonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk, hvor du kan ringe, sende beskeder, streame og surfe på internettet på en lynhurtig og stabil forbindelse. Så kan du streame alle de nye og legendariske serier helt uden afbrydelser og undgå, at samtalen ryger ud, uanset hvor du er.

Roaming World

Roaming World giver dig mulighed for, at bruge din mobil når du er på ferie eller forretningsrejse. Dermed kan du sende beskeder, ringe og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du også dele alle dine ferie-oplevelser på diverse sociale medier med din familie og venner.

YouSee Musik

Med et mobilabonnement fra YouSee får du også adgang til musiktjenesten YouSee Musik. Her kan du lytte til over 100 millioner musiknumre fra alle de små og store kunstnere. Tag din musik med dig på farten eller lyt til den derhjemme i stuen i top Hi-fi kvalitet via Chromecast, Apple CarPlay, Bluetooth og AirPlay.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches