!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 3.598 kr
SamsungGalaxy Tab S8 Ultra

Månedlig pris med Mobil 50 GB over 24 mdr. 350,-

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Graphite 128 GB 5G

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Inkl. et Samsung Galaxy Book Cover Keyboard til en værdi af 2.749 kr.
Læs mere om tilbuddet.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Graphite

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Graphite

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.350 kr./md.

Betal pr./md.559 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen11.999 kr.
 • Rabat-3.598 kr.
 • Pris i alt8.401 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 9.655 kr.

Inkl. Galaxy Book Cover Keyboard - værdi 2.749 kr.

Ergonomisk tastatur med stor touchpad og 3 niveauer af baggrundsbelysning

Få et Samsung Galaxy Book Cover Keyboard (værdi 2.748 kr.) når du bestiller en Samsung Galaxy Tab S8 Ultra i perioden 1. maj til og med 25. juni 2023.
Læs her hvordan du får dit Book Cover Keyboard.

Inkl. Galaxy Book Cover Keyboard - værdi 2.749 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Galaxy Tab S8 Ultra på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - større og mere medrivende format

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er en af de største tablets, der er på markedet. Med den nye tablet fra Samsung, kan du se film og game på et helt nyt niveau. Lad dig rive med i det storslået og episke format. Læs mere om Galaxy Tab S8 Ultra nedenfor.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - effektiv og kreativ

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er et værktøj, som gør din hverdag meget nemmere. Med denne tablet kan du både arbejde effektivt, samt kreativt. Du har også muligheden for at bruge din Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, som en almindelig PC vha. Samsung Dex eller bruge den, som en ekstra skærm ved din arbejdsstation.

Foretag flere ting på én gang

Med Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kan du nemt lave flere ting på én gang. Del din skærm op og deltag i et videoopkald, mens chatter med vennerne og se det nyeste afsnit af din serie mens du surfer på nettet. Galaxy Tab S8 ultra gør det super nemt for dig at multitaske.

Større skærm. Større oplevelse

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er en af Samsungs største tablets nogensinde. Tabletten er har en suveræn sAMOLED 120Hz skærm på hele 14,6”. Med en Samsung Galaxy Tab S8 Ultra får du altid en fantastisk skærmoplevelse, uanset om du gamer, ser film eller scroller ned på dit feed. Kombinationen af den høje ydeevne og flotte brugergrænseflade resulterer i, at alt går op i en højere enhed.

Knivskarpe videoer og billeder

Samsung Galaxy Tab S8 har et skarpt 12 MP frontkamera med ultravidvinkel og tre mikrofoner med retningsfølsom lyd, som leverer knivskarpe billeder og lyd til dine virtuelle forelæsninger og videoopkald.

Slip din kreativitet løs med den integreret S-Pen

Med den integreret S-Pen kan du hurtigt få skrevet dine idéer og tanker ned på en stor skærm, uanset hvor du befinder dig. Med den inkluderende S-Pen kan du også slippe din kreativitet løs på din Samsung Galaxy Tab S8. Tegn skitser, rediger billeder, skriv kommentarer i et dokument og skriv noter under præsentationer.

Fleksibelt design

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er både slank og fleksibel. Tabletten er også super robust, takket være New Armor Aluminium. Du kan også nemt låse Tab S8 Ultra op med et enkelt fingertryk på skærmen. Ultrahurtig processor

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er konstrueret med den kraftfulde Qualcomm Snapdragon processor, som er baseret på den ultrahurtige 4-nm teknologi. Det betyder, at uanset om du gamer, streamer, surfer på nettet eller har i gang i et stort videomøde, så går det utroligt stærkt. Processoren bliver assisteret med 12 GB RAM.

Kraftfuldt batteri

Denne tablet har et stort og kraftfuldt 11.200 mAh batteri. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra kan håndtere alle de store krævende apps og med 45W opladeren kan du oplade din tablet på meget kort tid.

God rejsestørrelse

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra har en vægt på kun 726 g og tykkelse på 5,5 mm. Så kan du nemt tage din tablet med dig overalt, uanset om du skal på en kort eller lang rejse. Du ville knapt nok lægge mærke til, at du har den med i tasken.

Android 12

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er understøttet af det nyeste Android styresystem, nemlig Android 12. Dette nye styresystem er fyldt med opdateret Widgets-animationer og nye farvetemaer, som er baseret på dit baggrundsbillede. Hele ydelsen, samt privatlivsindstillingerne er blevet forbedret, så du som bruger kan få den bedste og mest sikre oplevelse.

Køb Samsung Galaxy Tab S8 Ultra med fri fragt

Hos YouSee kan du købe din Samsung Galaxy Tab S8 Ultra med fri fragt og et abonnement fyldt med fordele.

Få din Samsung Galaxy Tab S8 Ultra på afbetaling

Du har muligheden for at købe din tablet på afbetaling over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Du kan også vælge at betale det fulde beløb på én gang.

Splitter du din regning op i mindre bidder, betaler du præcis det samme beløb, som hvis du betaler med det samme.

YouSee abonnement med masser af fordele

Når du køber en Samsung Galaxy Tab S8 Ultra hos YouSee, får du et abonnement med masser af fordele inkluderet i prisen. Vores fordele:
 • Danmarks bedste mobilnetværk med 5G
 • Roaming i 48 lande i Europa
 • YouSee musik

Køber du et abonnement hos YouSee, kommer du på Danmarks bedste 5G mobilnetværk. Så kan du surfe på nettet, streame serier og downloade filer uden forstyrrelser.

Du får også roaming i 48 lande rundt omkring i Europa, så du kan ringe, sende beskeder og være på nettet, direkte fra din mobil når du er ude at rejse.

Med i abonnementet får du også adgang til YouSee musik, hvor du kan lytte til over 75 millioner musiknumre fra flere forskellige kunstnere. Lyt til din musik i Hi-Fi kvalitet via Bluetooth, CarPlay, AirPlay og Chromecast.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches

Kan jeg købe Samsung Galaxy Tab S8 Ultra med et mobilt bredbåndsabonnement?

Det er desværre ikke muligt at købe Samsung Galaxy Tab S8 Ultra med et mobilt bredbånds-abonnement på yousee.dk. Du skal derfor henvende dig i din nærmeste YouSee Butik, hvis du ikke vil have Samsung Galaxy Tab A7 Lite med et mobilabonnement. Læs mere om Mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobilnetværk.