Samsung Galaxy Watch Active244mm Aluminium Bluetooth Sort

Samsung Galaxy Watch Active2
  • Rabat: 200 kr.

SamsungGalaxy Watch Active244mm Aluminium Bluetooth Sort

Rabat: 200 kr.
1.999 kr.

Fri levering med PostNord inden for 2-3 hverdage eller afhentning i en af vores butikker.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Oprettelse 0 kr.
Oplev 5G-hastigheder

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Oplev 5G-hastigheder

Fri + 30 GB

199 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Hjælper dig til at nå dine mål

Har smarturets funktioner, men samtidig et moderne og minimalistisk design, der gør Galaxy Watch Active2 til en stilren accessory. Vælg mellem to farver og to størrelser, som kombinerer glas og metal. Sammen med uret medfølger en praktisk og behagelig urrem i fluoroelastomer – perfekt til dig, der er aktiv.Fås i farverne Sort og Rose Gold.

Let og behageligt at have på

Med sit design i aluminium og urrem i fluoroelastomer mærker du knap, at du har Galaxy Watch Active2 Alu på.

Touch Bezel

Det intuitive display reagerer på dine fingres tryk og berøringer. Ydersiden er blevet forfinet for at registrere cirkulære bevægelser, der styrer scroll-funktionen mellem de forskellige apps.

Forbedret pulsmåler

Pulsmåleren har fået fordoblet antallet af sensorer, hvilket forbedrer præcisionen yderligere. Og accelerometeret ligger nu på 32 g – set i forhold til de tidligere 16 g – hvilket gør, at uret kan følge din rytme med endnu større præcision.

Forenkler din træning

Takket være forbedret GPS, pulsmåler og flere avancerede sensorer kan Galaxy Watch Active2 automatisk holde styr på dine aktiviteter og din træning – uanset om du løber, svømmer, cykler eller bare går en lille tur. Galaxy Watch Active2 kan registrere mere end 40 forskellige motionsformer og viser udførlig statistik og detaljerede grafer.

Forenkler din hverdag

Vi har udviklet softwaren, så tilslutningen til din mobil er blevet endnu bedre. Desuden er det nemt at parre Galaxy Watch Active2 med andre enheder som f.eks. dine trådløse høretelefoner, dit TV og smarte funktioner i dit hjem.

Få styr på stress og hvile

Galaxy Watch Active2 måler dit stressniveau og følger med i din søvn og i tidspunkter for hvile og aktivitet. Hvis dit stressniveau stiger, har du adgang til åndedrætsøvelser med vejledning, som hjælper dig med at finde den indre ro igen. Du får også vist en ugeoversigt over dine daglige pulsintervaller og din gennemsnitlige hvilepuls. Som en hjælp til at forbedre din søvnkvalitet måler og vurderer Galaxy Watch Active2, hvordan din søvn fordeler sig på let søvn, dyb søvn og REM-søvn.

Stort udvalg af apps

Du kan træne med bl.a. Under Armour, Speedo og Strava og spille musik offline med Spotify Premium udvalget af apps er stort 2 .

Med dig overalt

Galaxy Watch Active2 er vand- og støvtæt og opfylder den amerikanske militærstandard for temperatur-, vibrations- og stødsikkerhed. Du kan med andre ord roligt svømme, stå på ski eller kaste dig ud i støvede eller mudrede eventyr med uret på håndleddet.

Nem opladning, der holder længe

Uret oplades trådløst, og en opladning holder i op til 60 timer, afhængigt af hvilke funktioner der anvendes. Ved hyppig brug af strømkrævende funktioner rækker en opladning til ca. to dages brug?. Galaxy Watch Active2 kan også oplades af mobiler med trådløs batterideling – f.eks. Samsung Galaxy S10.

Svar på tiltale

Ud over at være kompatibelt med Android og IOS¹ understøtter Galaxy Watch Active2 Samsungs stemmeassistent Bixby. Bare sig til, så svarer Bixby på dine spørgsmål, opdaterer dig om dine aktiviteter, betjener musikken eller tænder lyset 5 .

I æsken

Galaxy Watch Active2, urrem i førsteklasses læder, opladningskabel.