!
"Nyt nummer" ikke muligt ved oprettelse.
Grundet vedligeholdelse af vores IT systemer, kan man ikke vælge nyt nummer ved oprettelse. Vi beklager de gener dette må medføre.
Alt tilbehør

Rabat: 2.000 kr
SamsungGalaxy Watch4

Pris 2.399,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 399,-

Samsung Galaxy Watch4 40mm Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Bemærk:
SmartWatch-abonnementet bestilles separat på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs mere her

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

40mm - Sort

Vælg størrelse - 40mm

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • Få den fulde 5G-oplevelse med en 5G-mobil
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

Betal pr./md.209 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.399 kr.
 • Rabat-2.000 kr.
 • Pris i alt399 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.653 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af et Galaxy Watch4 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Værd at vide om Smartwatch og SmartWatch-abonnementet


Hvad koster SmartWatch-abonnementet?
SmartWatch-abonnementet koster 30 kr./md., medmindre du har et Mobil 100 GB eller Mobil Fri data mobilabonnement - så er det inkl. i mobilabonnementets pris.

Hvad er forskellen på et SmartWatch-abonnement og et mobilabonnement?
Når du bestiller et Smartwatch - Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch - på yousee.dk, bestiller du samtidig et mobilabonnement. Det er et alm. mobilabonnement inkl. et SIM-kort, som man sætter i en telefon.

Smartwatches bruger ikke alm. SIM-kort, men har derimod et eSIM indbygget i uret. Et abonnement til et eSIM, hedder et SmartWatch-abonnement. Mobilabonnementet som købes sammen med dit Smartwatch, kan ikke bruges som SmartWatch-abonnement.

Hvordan bestiller jeg et SmartWatch-abonnement?
SmartWatch-abonnementet bestilles på din telefon, når du har modtaget dit smartwatch. Læs her hvordan du gør det på Samsung og på Apple smartwatches.Officiel unboxing af Galaxy Watch4 -serien


Samsung Galaxy Watch4 - hurtigt og smart

Samsung Galaxy Watch 4 er det perfekte ur til dig, som gerne ville holde styr på din velvære og træning. Uret motiverer dig til at gå dine daglige skridt og opfylde dine træningsmål. Styresystemet Wear OS Powered by Samsung, giver dig adgang til diverse trænings- og sundhedsapps. Læs mere om Samsung Galaxy Watch 4 nedenunder.

Det perfekte ur til din træning og sundhed

Samsung Galaxy Watch 4 er konstrueret med Googles helt nye styresystem, Wear OS Powered by Samsung, der giver dig adgang til en lang række nye funktioner og apps til din avancerede træning, den daglige motion og sundhed. Styresystemet giver dig bl.a. adgang til Google Pay, Google Assistant og Google Maps.
Du har også muligheden for at finde motivation til din træning, baseret på dit niveau, samt din lyst til præstering.

Få en sund og daglig rutine med Galaxy Watch 4

Galaxy Watch 4 giver dig en sund og bedre daglig rutine. Få overblik over hvor mange skridt du har gået i løbet af en dag, din løbestil og få tilbudt løberuter, hvor den tilbyder stop undervejs til workout, så du kan køre træningsprogrammer, der passer bedst muligt til dig.

Følg med i din udvikling dag for dag

Med Samsung Galaxy Watch 4 kan du følge med i, hvordan din krop udvikler sig under din træning. Du kan også se din fordeling af fedt, muskler og knogler, samt udregne dit BMI. Dette kan gøre super hurtigt på 15 sekunder.

Udfordre dine familie og venner

Invitér dine venner eller familiemedlemmer til diverse arrangementer, individuelt eller i hold. Du kan gøre det direkte fra din kontaktliste. Imens i konkurrerer har du muligheden for at chatte og kommentere direkte og give point til dem, der vinder. Jo flere man er, desto sjovere bliver det og motivationen bliver også markant større.

Hold styr på dit helbred

Med Samsung Galaxy Watch 4 får du adgang til flere forskellige apps, som kan hjælpe dig med at holde styr på din velvære og sundhed. Vha. af disse apps, kan du blandt andet måle din puls, antal skridt og iltmætning i dit blod.
Du kan også måle dit blodtryk på kun 20 sekunder med appen Samsung Health Monitor. Derudover kan du også tage et EKG, så du kan holde øje med om dit hjerte slår for hurtigt eller for langsomt.

Kort og kompas lige ved hånden

Uanset om går, løber eller cykler, kan du navigere via kort, GPS og indbygget kompas. Alt dette lige rundt om håndleddet, så det er let tilgængeligt når du er på farten.

Et ur der fungerer som en mobil

Udover at fungere som den bedste træningscoach, fungerer Samsung Galaxy Watch 4 helt som en mobil. Du har muligheden for at kommunikere, afspille musik, lytte til podcasts samt få hjælp til alle de praktiske opgaver, såsom betaling og styring af dit hjem på afstand. Alt dette bliver klaret med det smarte Samsung Galaxy Watch 4.

Samsung Galaxy Watch 4: hurtigt og smart ur

Galaxy Watch 4 er et lækkert elegant smartwatch i aluminium, som går til alt. Uret passer både til træning såvel som til en aften ude i byen. Uret bliver leveret med en praktisk og behagelig sports rem og hvis du hellere vil have en anden, er der et stort udvalg af remme, som du kan købe separat.
Den nye grænseflade har et enkelt og brugervenligt design, så du nemt kan tilgå urets forskellige funktioner. Samsung Galaxy Watch 4 har en skarp og lysstærk skærm med høj opløsning. Nu har du muligheden for at se videoklip utrolig tydeligt, trods den lille skærm.

Forbind dine enheder til Samsung Galaxy Watch4

Forbind dit Samsung Galaxy Watch 4 til din Galaxy-mobil, hovedtelefoner eller andre Samsung Galaxy produkter. Du kan bl.a. få overblik over, hvor meget strøm der er tilbage på dine Galaxy Buds2 og slå støjreduktion til eller fra. Du har også muligheden for, at tilslutte dit Galaxy Watch 4 med en række kompatible tredjepartsprodukter.

Design urets udseende

Gør dit Samsung Galaxy Watch 4 helt unikt, ved at skifte displayets stil. Du kan også skifte mellem en lang række remme, så du kan personliggøre dit ur.

Et langtidsholdbart batteri

Samsung Galaxy Watch 4 kan du bruge ubegrænset dagen lang. Afhængigt af, hvilke funktioner, som er aktiveret, kan uret lades helt op på under 2 timer. Det er et intelligent batteri, som sparer på strømmen, når det kan.

Køb med et abonnement og få masser af fordele

Når du bestiller et par Samsung Galaxy Watch 4 på yousee.dk, bestiller du samtidig også et mobilabonnement. Vi har et bredt udvalg af mobilabonnementer til gode priser spækket med fordele, som eks. Danmarks bedste 5G mobilnetværk, tale, sms og data i udlandet og YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre.
Vores fordele:
 • Danmarks bedste 5G-mobiltnetværk
 • Roaming World
 • YouSee Musik med over 75 millioner af musiknumre
Og med Danmarks bedste 5G-forbindelse kan du surfe hurtigt på en stabil forbindelse. Og samtalen falder ikke ud, hvis du sidder i toget eller tager op i sommerhuset. Med YouSee Musik kan du lytte til al den musik, når du vil, hvor du vil. I YouSee Musik-app’en finder du allerede over 75 millioner musiknumre indenfor ethvert årti og fra enhver genre.

Telefoner og tilbehør fra Samsung til salg i webshoppen

Du finder et stort udvalg af telefoner og tilbehør fra Samsung til gode priser i vores webshop - vi har alt fra dette års Galaxy flagskibe, de populære modeller og prisvenlige Samsung Galaxy-telefoner. Du får altid fri levering og et abonnement spækket med fordele, når du bestille hos os.

Telefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches