Samsung Galaxy Z Flip 5G256 GB Grå

Samsung Galaxy Z Flip 5G 256 GB Grå
  • Rabat: 1.358 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SamsungGalaxy Z Flip 5G256 GB Grå

Rabat: 1.358 kr.
460 kr./md.24 mdr.

Oplev 5G-hastigheder med denne mobiltelefon.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
  • For at få den fulde 5G-oplevelse, skal du også have et mobilabonnement med 5G. Det får du i Fri+ Fri data, Fri + 60 GB og Fri + 30 GB.

Oprettelse 0 kr.
Nu med ny skarp pris!

Fri + Fri Data

299 kr./md.

Nu med ny skarp pris!

Fri + 60 GB

249 kr./md.

Resten af året til 149 kr./md.

Fri + 30 GB

199 kr./md.
149 kr./md.

Nu med mere data!

Fri + 20 GB

169 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Designrevolution

Nu tager fremtiden en helt ny form. Z Flips innovative og ultratynde foldbare glas redefinerer forudsætningerne for, hvordan en mobil ser ud – og kan bruges. Åbn nemt for alt det, der er dit.

Sociale skills

Handsfree-selfies, tutorials og videosamtaler: Den foldbare skærm er skabt til bedre oplevelser og nye sociale muligheder.

Ultratynd innovation

Z Flip revolutionerer smartphone-verdenen med sit foldbare, ultratynde glas. Hver gang du åbner den, mødes du af den imponerende, højopløselige skærm, som giver en endnu bedre oplevelse – helt uden samlinger.

Den perfekte vinkel

Åben, lukket eller noget midt imellem – Z Flip bliver stående der, hvor du ønsker det, mellem 70° og 110°, så du nemt finder den helt rigtige vinkel. Stående på bordet f.eks. – perfekt, hvis du vil tage en selfie, føre en videosamtale eller se en tutorial.

Et stil-statement

Galaxy Z Flip 5G udvisker grænserne mellem moderne teknologi og mode. Det er en mobil for de udtryksfulde i et banebrydende design, der udfordrer normerne. Kombinationen af glas og metal giver en omsluttende følelse af luksus, hvor alle detaljer er nøje gennemtænkt. Vælg mellem farverne Mystic Bronze og Mystic Gray.

Ét foto – flere valg

Det perfekte billede lader sig nemmere fange. Med kamerafunktionen Single Take slipper du for at tage sekvenser af billeder – kameraernes fulde potentiale udnyttes, og ved hjælp af AI får du 5-14 forskellige billeder at vælge imellem, selv om du kun tager ét.

Del med andre

De skarpe kameraer på begge sider og handsfreemulighederne, når du fotograferer og optager film, gør Galaxy Z Flip 5G til den perfekte mobil, når du deler indhold på sociale medier.

Elegant og kompakt format

Blandt de absolut største – men samtidig mindre end nogensinde. Galaxy Z Flip 5G er en unik kombination af det bedste fra to verdener. Når du åbner den, mødes du af den imponerende 6,7"-skærm, men lukket er den nærmest firkantet og fylder næsten lige så lidt som en pudderdåse: 87 mm høj, 74 mm bred og takket være det innovative glas kun 15,1 mm tynd.

Online uden stress

Vil du have en pause fra mobilen, er det blot at lukke den det bliver ikke nemmere. Men selv om den er lukket, kan du nemt holde dig opdateret gennem det lille notifikationsvindue på ydersiden. Her ser du bl.a. tid, dato, notifikationer, opkald og din musik, som du nemt kan styre, også selv om Galaxy Z Flip 5G er lukket.

App-kontinuitet

Yder- og indersiden samarbejder smidigt uden forsinkelser. Alt fra det lille notifikationsvindue vises med det samme på den store inderskærm, når du åbner mobilen¹.

Nye imponerende hastigheder med 5G

Slip for at vente – 5G er her og giver dig mulighed for at opnå helt nye hastigheder, så du kan downloade store filer i en fart, spille uden lagging og streame, uden at billederne hakker. Næste generation af mobilnet åbner døren til helt nye oplevelser og giver dig den fleksible hurtighed, du har brug for i vores forbundne tidsalder.

Professionelt kamera

Galaxy Z Flip 5G er skabt til kreativitet. Med to kameraer på ydersiden, der indeholder både vid- og ultravidvinkel, kan du forevige alt, hvad du deltager i – dag som nat. Det skarpe kamera på indersiden er designet til at forbedre såvel selfies som videosamtaler, og takket være handsfree-funktionen vil du opleve en helt ny kreativ frihed.

Quick selfie

For at du aldrig skal misse øjeblikket, kan du også tage selfies, når mobilen er lukket – og i det lille notifikationsvindue på ydersiden kan du tage et mugkig på resultatet i miniformat.

Samsung Care+

Skulle uheldet være ude, behøver du ikke at bekymre dig. Når du køber Galaxy Z Flip 5G, medfølger forsikringen Samsung Care+ for Z Flip i et helt år. Skulle der ske noget med din mobil, vil den blive repareret på et autoriseret serviceværksted. Bemærk, at Samsung Care+ for Z Flip skal aktiveres på samsungcareplus.com inden for 30 dage. Selvrisikoen ved en eventuel skade udgør 819 kr. Forsikringen dækker én skade inden for et år.