Alle mobiltelefoner

Rabat: 814 kr
SamsungGalaxy Z Flip3 5G

Pris 8.255,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 7.441,-

Månedlig pris over 24 mdr. 310,-

Samsung Galaxy Z Flip3 128 GB Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Eksklusivt!
Køb og prøv i 30 dage
Eksklusivt: Køb og prøv i 30 dage - læs mere her

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Phantom Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Phantom Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

 • Mobil 30 GB

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.310 kr./md.

Betal pr./md.519 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen8.255 kr.
 • Rabat-814 kr.
 • Pris i alt7.441 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 8.695 kr.

Kompakt design

Samsung Galaxy Z Flip3 har et kompakt design i glas og aluminium. Når telefonen er foldet sammen, måler den kun 87,4 x 73,6 x 17,3 mm. Så du kan altså nemt have den i lommen eller i en lille håndtaske. Og når du slår telefonen ud, har du en smartphone med en stor 6,7 tommer skærm, der fylder hele telefonens forside. Så her får du alt i én telefon - et kompakt design, der fylder det samme som et lille lommespejl. Og du får en stor skærm med et klart og skarpt skærmbillede.
Kompakt design

6,7 tommer display i ultra tyndt glas

Det 6,7 tommer Flexible Ultra Thin Glass-display giver dig et fantastisk skærmbillede med hele 120hz. Og du kan multitaske på den store skærm. Du kan fx have din mail åben i toppen af skærmen, mens du søger informationer på Google i bunden af skærmen. Og du kan også se videoer på YouTube og låse videoen fast i toppen af skærmen, mens du scroller blandt kommentarerne i bunden af skærmen.
6,7 tommer display i ultra tyndt glas

Smart notifikationsskærm

Det lille 1,9 tommer Focus Super AMOLED-display holder dig opdateret, når du folder telefonen sammen. Den lille notifikationsskærm fortæller dig bl.a., hvad klokken er, hvilken dato vi har og hvor mange procent strøm du har på batteriet. Og så kan du swipe til siden på den lille skærm og se dine notifikationer.
Smart notifikationsskærm

5 ud af 6 stjerner til Flip3 5G!

Alt om Data har været ude og teste den nye Galaxy Z Flip3 5G fra Samsung - det er blevet til 5 ud af 6 stjerner .

Læs hele anmeldelsen her
5 ud af 6 stjerner til Flip3 5G!
!

Køb og prøv i 30 dage


Er du i tvivl, om en foldbar mobiltelefon er noget for dig? Vi er helt sikre på, at du vil elske den. Derfor kan du købe den nye Samsung Galaxy Z Flip3 5G eller Samsung Galaxy Z Fold 3 5G, med mulighed for at returnere den indenfor 30 dage, hvis den ikke er noget for dig. Vi kalder det Buy and Try.

Ved køb af Galaxy Z Flip3 5G eller Galaxy Fold 3 5G får du Buy & Try. Mobilen kan inden 30 dage efter køb returneres i god stand. Alle tilhørende elementer som fx emballage og tilbehør skal returneres samtidig. Forudsætter samtidig køb af YouSee mobilabonnement.

Køb Samsung Galaxy Z Flip3 5G til en god pris - og med fri fragt

Køb næste generation af den revolutionerende flip-mobil, Samsung Galaxy Z Flip3 5G, til en rigtig god pris. Bestil nemt og hurtigt allerede i dag. Du får fri fragt og et abonnement spækket med fordele.

Lancering og release-dato for Samsung Galaxy Z Flip3 5G i Danmark

Den 11. august 2021 havde Samsung Galaxy Z Flip3 5G lancerings-dato. Ved det årlige Samsung Unpacked-event præsenterede Samsung alle specifikationer og features på den revolutionerende flip-telefon. En smartphone, som du kan folde sammen, så den næsten ikke fylder noget. Læs mere om den nye Samsung Galaxy Z Flip3 5G her på siden.

Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3 5G

 • Revolutionerende foldbart design
 • 6,7 tommer fleksibelt display i ultra tyndt glas
 • Cover skærm på 1,9 tommer
 • 12 MP + 12 MP ultrawide kamera
 • 10 megapixel wide front-kamera
 • Kraftfuld Snapdragon 888 Octacore 5nm-processor
 • 8 GB RAM
 • 128 eller 256 GB hukommelse
 • Lang batterilevetid med 3300 mAh-batteri med hurtigopladning
 • Super-hurtigopladning, trådløs opladning og trådløs strømdeling
 • Fingeraftrykslæser på siden
 • Vandafvisende iht. IPx8³
 • Mulighed for eSim
 • Dobbelte stereohøjtalere
 • Klar til 5G

Pris - hvor meget koster Samsung Galaxy Z Flip3 5G?

Du kan købe Samsung Galaxy Z Flip3 5G til en god pris hos os. Prisen på Samsung Galaxy Z Flip3 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller din nye telefon. Her på siden kan du se din pris på Samsung Galaxy Z Flip3 5G, når du vælger dit abonnement.

Køb Samsung Galaxy Z Flip3 5G på afbetaling

Har du ikke råd til at købe Samsung Galaxy Z Flip3 lige nu? Bare rolig - du kan nemlig købe Galaxy Z Flip3 på afbetaling. Så kan du dele regningen op i mindre bidder og betale over 12 eller 24 måneder. Og det er helt rentefrit, så du betaler præcis samme pris for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Mobilabonnementer fuld af fordele

Når du køber Samsung Galaxy Z Flip3 hos os, køber du mobilen sammen med et mobilabonnement spækket med fordele. Du får bl.a.:

 • Danmarks bedste 5G-mobilnetværk
 • Roaming i 36 lande i Europa
 • YouSee Musik med over 75 millioner musiknumre
Med Danmarks bedste 5G-mobilnetværk kan du surfe på en lynhurtig og stabil internetforbindelse. Og du kan ringe og sende beskeder, helt uden samtalen falder ud eller forbindelsen hakker. Også på togturen eller i sommerhuset.
Du får også roaming i 36 lande i Europa, så du kan bruge mobilen, når du rejser uden for Danmark. Så kan du ringe, sende beskeder og gå på nettet på ferien - direkte fra mobilnetværket, så du ikke er afhængig af at finde åbne wi-fi-netværk på din vej.
Og så får du YouSee Musik, hvor du kan lytte til al den musik, du vil. Her er over 75 millioner musiknumre, så der er rigeligt at vælge mellem - alt fra de gamle klassikere til de nyeste hits. Du får lydkvalitet i høj hi-fi-kvalitet, og du kan afspille musikken via AirPlay, CarPlay, Chromecast og Bluetooth.

En unik telefon i foldbart design

Samsung Galaxy Z Flip3 har taget mobilmarkedet med storm, og den er Samsungs nyeste foldbare telefon, sammen med Fold3 som også blev lanceret 11. August 2021. Læs mere om Galaxy Fold3 her

Samsung Galaxy Z Flip3 5G - Ikonisk og robust design

Samsung Galaxy Z Flip3 har et ikonisk og robust design. Med sin foldbare teknik, kan den blive så lille at den nemt kan være i lommen og når den er i udfoldet tilstand er den lige så stor som en almindelig smartphone. Når mobilen er i sammenklappet tilstand, har den en højde på kun 86,4 mm, hvor i den åbne tilstand måler den 166 mm. Du kan dermed hurtigt klappe din mobil sammen og tage den med på farten.

Vælg mellem 3 forskellige farver:

 • Phantom black
 • Trendy green
 • Trendy lavender

Når Samsung Galaxy Z Flip3 er lukket, kan du stadig nemt holde dig opdateret. Du får nemlig alle dine notifikationer på den lille notifikationsskærm. Her kan du se, hvad klokken er, dine notifikationer fra apps, mistede opkald, sms-beskeder og meget mere. Og så kan du også styre din musik på den lille skærm. Og når du folder Samsung Galaxy Z Flip3 ud, får du et stort og klart skærmbillede på den store inderskærm.

Galaxy Z Flip3 står selv

Du kan folde Samsung Galaxy Z Flip3 op og lade den stå foran selv - fx på 70 eller 110 grader. Så kan du have den stående på bordet foran dig, så din mobil fungerer som en mikroskopisk bærbar PC. Så du kan nemt se videoer og film, skrive mails, lave videoopkald og meget mere.

Professionelt kamera - fantastiske billeder, hver gang

På ydersiden af Galaxy Z Flip3 får du et professionelt dual-kamera på 12 + 12 megapixel. Du får de sammen kamera-features, som du kender fra de helt store smartphones på markedet. Fx har kameraet både vid- og ultravidvinkel, så du kan få hele motivet med på dit billede. Også når du står meget tæt på. Og så er kameraet lysfølsomt, så du kan tage klare og skarpe billeder både nat og dag. Du får også Single Take-featuren, så du kan vælge, at kameraet automatisk skal tage en serie af billeder og give dig de bedste 5 til 14 valgmuligheder. Det er næsten umuligt at få et dårligt i kassen billede med Samsung Galaxy Z Flip3.

Kraftfuld Snapdragon 888+-processor

Telefonen kører på den kraftfulde Snapdragon 888-processor, så alting går lynhurtigt på telefonen. Når du trykker på app-ikoner, åbner de med det samme. Og du kan lynhurtigt skifte mellem apps og programmer på skærmen. Det er intet problem for mobilen at køre de helt store apps og programmer. Telefonen bliver ikke langsommere, selvom du har mange ting kørende på en gang.

Lang batterilevetid og hurtigopladning

Det store 3300 mAh-batteri holder strøm i mange timer. Og du kan oplade batteriet lynhurtigt med Samsungs hurtigoplader.

Oplad din Samsung Galaxy Z Flip3 trådløst

Du kan oplade din Samsung Galaxy Z Flip3 trådløst. Så slipper du for, at bakse rundt med ledninger og kabler, når du skal oplade din mobil. Når du skal oplade din mobil trådløst, lægger du bare mobilen på en trådløs oplader-dock, som du kan købe som separat tilbehør til din mobil.

Oplad andre enheder direkte fra din telefon

Med den smarte feature trådløs strømdeling kan du oplade andre trådløse enheder. Direkte fra telefonens batteri.

Så kan du fx oplade dine trådløse høretelefoner, hvis du fx har Samsung Galaxy Buds. Og du kan hjælpe dine venner i nød og oplade deres telefon, hvis de mangler strøm på farten.

Selfie 2.0 - håndfri fotografering

Sig farvel til selfiestangen og benyt dig af håndfri fotografering. Med Flex Mode kan du placere mobilen helt som du vil og tage selfies til et helt nyt niveau. Her kan du justere vinklen med millimeterpræcision mellem 70 og 110 grader.

Foran på mobilens inderskærm får du et stort 10 megapixel frontkamera. Så kan du tage skarpe selfies og foretage videosamtaler i utrolig god kvalitet. Du kan også optage klare og skarpe videoer af dig selv, som du kan fx dele på de sociale medier.

Fuld af fleksibilitet med Flex mode

Ved brug af Flex Mode, kan du gøre mere samtidig. Du kan surfe på nettet eller sende beskeder, samtidig med du foretager et videoopkald. Takket være Flex Mode, kan du dermed have flere vinduer åbent på samme tid, der gør at du kan være lige så effektiv, som du kan være social. Åbn din Samsung Galaxy Z Flip3 halvt, så kan du stille den foran dig på skrivebordet eller spisebordet og dermed have hænderne helt fri til andre ting.

Fingeraftrykssensor på siden

Det er nemt og hurtigt at låse skærmen via fingeraftrykslæseren på siden af telefonen.

128 eller 256 GB hukommelse

Du får op til hele 256 GB intern hukommelse på telefonen. Så her får du masser plads til apps, programmer, billeder, videoer og hvad du ellers gerne vil have liggende på telefonen. Længere oppe på siden kan du se billeder af telefonen i de 3 forskellige farver.

Find flere Samsung Galaxy telefoner i webshoppen

Se vores store udvalg af Samsung Galaxy modeller til gode priser her i webshoppen. Bestil online med abonnement og fri fragt.

Telefoner

Høretelefoner

Tablets

Smartwatches