!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.800 kr
SonySRS-XG300

Kontantpris med YouSee Mobil 80 499,-

Sony SRS-XG300 Lysegrå

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Lysegrå

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Lysegrå

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.299 kr.
 • Rabat-1.800 kr.
 • Pris i alt499 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.813 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Sony SRS-XG300 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Mega Bass = megafest!

Sony SRS-XG300 er lidt af et bæst med sine tre kilo. Bluetooth-højttaleren er pakket med drivere og subwoofere, der pumper laber musik ud til det festglade folk. Tryk på Mega Bass-knappen for at få endnu mere gang i vibrationerne, når du finder dine bastunge hits frem inde i YouSee Musik.

Solid Sony

Sony SRS-XG300 er IP67-certificeret, hvilket betyder, at du kan tabe den i sandet eller i vandet, uden den går i stykker. Hæld juleøl over den til julefrokosten, og bæstet spiller bare videre. Og med et batteri med strøm til 25 timers musikafspilning er det garanteret, at du går kold længe før Bluetooth-højttaleren.

PartyConnect med vennerne

Hvad siger du til at smække flere Sony-højttalere sammen? Hvad med op til 100 stykker? Det er faktisk muligt. Med PartyConnect kan I via Bluetooth forbinde flere Sony-højttalere, der understøtter funktionen.


Tag festen med under armen, når I skal på stranden, en tur til poolen, holde julefrokost eller blot nyde grillfesten i det fri. Sony SRS-XG300 byder op til dans med ekstra smæk for skillingen.

Oplev hvordan Sonys X-Balanced Speaker Units operer i perfekt harmoni med diskanthøjttalerne og de passive radiatorer, når musikken skal blæse igennem. Og skal der ekstra gang i hofterne, trykker du bare på Mega Bass-knappen. Så skal du se, hvad der sker med danserytmerne i takt med tonerne.

Sony har været flinke ved at inkludere et megabatteri, der holder i op til 25 timer, så du og vennerne bare kan give den gas, indtil sidste mand (M/K) går kold. Og frygt ej, hvis I kommer til at puffe højttaleren i pølen eller lade den rulle rundt i støvet, kan I trøste jer med, at Sony SRS-XG300 både er støvtæt og vandtæt. Bluetooth-højttaleren er lige til at fiske op, så den kan spille videre.

Klik på bestil nu-knappen for at få gang i festen - YouSee kvitterer med gratis forsendelse.

Sony SRS-XG300 streamer laber musik fra mobilen, der er spækket med ditto YouSee-abonnementsfordele

Vi, her hos YouSee, dækker fragten af din Bluetooth-højttaler, når du køber den hos os. Udover gratis forsendelse hooker vi dig op med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World. Dermed kan du lytte til dine favoritkunstnere på din nye, smækre-lækre højttaler herhjemme som i udlandet.

Prisen på Sony SRS-XG300 varierer ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller højttaleren her på siden. Kig dig omkring og opdag abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye, trådløse højttaler sammen med din mobil.

Oplev et væld af fordele med dit mobilabonnement hos YouSee

YouSee udstyrer dig et mobilabonnement med en lang række fordele sammen med din Sony SRS-XG300. Du får adgang til YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet og holde gang i festen. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du streame løs, mens du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Det bedste mobilnet i Danmark

Takket være YouSees landsdækkende mobilnet, får du en stabil og pålidelig forbindelse, uanset om du streamer din musik i storbyen, i festlokalet eller på stranden. Fest med Sony SRS-XG300 i hele landet og stream musik via Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World til dig, der elsker at rejse

Stream musik med din mobil på det lokale mobil i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan også trygt ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraomkostninger. Bare nyd din rejse uden at bekymre dig om mobilregningen. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik er inkluderet i abonnementet

Med YouSee Musik har du adgang til flere end 100 millioner numre med din mobil. Stream dine favoritnumre hvor som helst og når som helst. Lyt til spændende podcasts, de nyeste numre og alle de store radiokanaler i udsøgt lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.