Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.614 kr
SonyXperia 1 IV

Pris 10.055,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 7.441,-

Månedlig pris over 24 mdr. 310,-

Sony Xperia 1 IV 256 GB Black

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Bestil senest 31. maj og få et par Sony WH-1000XM4 hovedtelefoner - vejl. pris 2.200 kr.
- Læs mere om tilbuddet her.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.310 kr./md.

Betal pr./md.519 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen10.055 kr.
 • Rabat-2.614 kr.
 • Pris i alt7.441 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 8.695 kr.

Professionel kamerateknologi

Denne smartphone er udviklet sammen med ingeniørerne bag de seneste kameraer i Alpha 1-serien. Sony Xperia 1 IV har tre objektiver; 16 mm ultra vidde, 24 mm brede og 85-125 mm telefoto med optisk zoom. Den har samme hurtige hastighed og AF-egenskaber i alle tre objektiver, som er helt tilsvarende med et Alpha kamera.
Professionel kamerateknologi

Xperia 1 IV leverer det bedste videoindhold

Sony Xperia 1 IV er verdens første smartphone, som kan optage 4K HDR 120 fps på alle tre objektiver. Med funktionen Real-time Eye AF på alle funktioner, kan du tage helt imponerende billedindhold, uanset om du optager mennesker eller dyr, med den helt nye optiske zoom på 85-125 mm. Selvom dit motiv er i bevægelse, kan du fange de helt små detaljer.

Du har også muligheden for, at vælge billed hastighedsindstillinger, så du kan optage klip i slowmotion op til 5x.

Med Sony Xperia 1 IV har du muligheden for, at Live Streame video direkte fra din mobil, til forskellige video streamingtjenester med Videography Pro. Ved at anvende en trådløs Bluetooth-fjernbetjening og Endurance tilstand, kan du streame over længere tid.
Xperia 1 IV leverer det bedste videoindhold

Mød den mest lysstærke skærm

Med Sony Xperia 1 IV kan du fordybe dig i den mest lysstærke 4K HDR OLED skærm nogensinde, med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Denne skærm, er op til 50% lysere end den tidligere model. Lad dig blive revet med, i dine yndlings tv-serier eller film, på den lækre 6,5” skærm, som automatisk skaber fuld fokus.
Mød den mest lysstærke skærm

Anbefalet af anmelderne

Sony Xperia 1 IV har allerede vundet priser af anmelderne. Her er den bl.a. blevet testet af Lyd & Billede, som har givet den 5 ud af 6 stjerner.
Anbefalet af anmelderne

Inkl. Sony WH-1000XM4 - værdi 2.200,-

Prisvindende, trådløse, støjreducerende hovedtelefoner i verdensklasse


Få et par Sony WH-1000XM4 hovedtelefoner (værdi 2.200 kr.) når du bestiller en Sony Xperia 1 IV i perioden 6. marts 2023 til 31. maj 2023.

Læs her hvordan du får dine hovedtelefoner.
Inkl. Sony WH-1000XM4 - værdi 2.200,-

Sony Xperia 1 IV - hastighed i centrum

Sony Xperia 1 IV er spækket med en lang række fede funktioner. Denne mobil giver dig mulighed for at fotografere, filme og livestreame, som en professionel. Slankt og mat design, som både er vand- og støvafvisende. Læs alt om den nye Sony Xperia 1 IV her på siden.

Autentisk lyd i studiekvalitet

Med lyd udviklet i samarbejde med Sony Music Entertainment, er Xperia 1 IV designet til at levere en virkelig autentisk lydoplevelse. Med Sonys erfaring inden for lydteknologi, kan du nyde hver en tone uanset om du lytter gennem hovedtelefoner eller built-in Full-stage stereo speakers. Du har også muligheden for, at optage musik med professionel lyd, ved hjælp af den nye funktion, Music Pro.

Oplev den nye, hurtige Snapdragon 8 Gen 1 processor

Sony Xperia 1 IV er konstrueret med den nye mobile platform Snapdragon 8 Gen 1, som har lynhurtig ydeevne og innovation inden for spil, tilslutningsmuligheder og kunstig intelligens. Denne smartphone tilbyder hurtig hastighed, ydeevne og pålidelighed, som kræves til dine mobilspil på det allerhøjeste niveau.

Kraftfuldt batteri med høj ydeevne

Det kraftfulde 5000mAh batteri giver dig strøm til hele dagen. Løber du tør for strøm, kan du hurtigt oplade din mobil op til 50% på kun 30 minutter med den smarte XQZ-UC1 oplader. Med Sonys opladnings teknologi får du maksimalt ud af din batteritid.

Nyt og slankt design, designet til at holde vand og støv ude

Sony Xperia 1 IV har en minimering på dens kantform, som resulterer i et bedre greb. Den ligger utrolig godt i hånden. Den har et lækkert, mat design på bagsiden og en metalramme, som giver et flot og præcist look. Mobilen er beskyttet med Corning Gorilla Glass Victus både foran og bagpå. Det er den hårdeste version af Gorilla Glass, med en forbedring i både fald-og ridseydelse. Xperia 1 IV er desuden vand-og støvafvisende.

BRAVIA Core - stream alle de nye film

Med BRAVIA Core kan du nyde underholdning når som helst, hvor som helst. Nyd film i tårnhøj 4k kvalitet og vælg mellem hundredvis af de seneste udgivelser og klassiske blockbuster film. Du har også muligheden for, at gå bag kulisserne med Studio Access, se IMAX Enhanced titler og meget mere.

Køb Sony Xperia 1 IV med fri fragt og abonnement hos YouSee

Bestil din Sony Xperia 1 IV til en skarp pris med fri fragt og et abonnement spækket med fordele.

Betal din nye smartphone på rentefri afbetaling

Hos YouSee har du muligheden for at splitte din regning op i flere dele og betale din smartphone over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så du betaler det samme, som hvis du betalte det fulde beløb med det samme.

Mobilabonnement hos YouSee - masser af fordele

Køber du en Sony Xperia 1 IV med abonnement hos YouSee, får du et mobilabonnement fyldt med fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

I abonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk, hvor du kan streame, ringe og sende beskeder med hurtige hastigheder og stabil forbindelse. Så kan du streame alt det du vil, helt uden nogle afbrydelser og undgå at din samtale ryger, når du foretager et opkald.

Roaming World

Du får også Roaming World med i abonnementet, som giver dig muligheden for, at bruge din mobil når du er på ferie. Så kan du ringe, sende sms´er og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du hurtigt og nemt, dele alle dine ferieminder med din nærmeste.

YouSee Musik

YouSee musik giver dig muligheden for at lytte til over 75 millioner hits. Afspil dine yndlingsnumre i Hi-Fi lydkvalitet via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.

Flere Sony telefoner og tilbehør til salg hos YouSee - billige priser, fri fragt og masser af fordele

Vi har et bredt udvalg af forskellige Sony Xperia telefoner og tilbehør til salg i webshoppen til billige priser. Og du får altid fri fragt og masser af fordele, når du køber en Sony telefon med abonnement hos os.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Højttalere