!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 2.134 kr
SonyXperia 1 V

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 330,-

Sony Xperia 1 V Black 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.330 kr./md.

Betal pr./md.549 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen10.055 kr.
 • Rabat-2.134 kr.
 • Pris i alt7.921 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 9.235 kr.

Sony Xperia 1 V 5G giver dig evnen til at tage fotos som de professionelle

Sony har inkluderet fototeknologier fra deres anerkendte og professionelle Alpha-serie, som topfotografer benytter sig af. Kameraet i din Sony Xperia 1 V 5G består blandt andet af Exmor T-sensoren, som sørger for, at du kan tage billeder i selv dårligt belyste miljøer, ligesom dine motiver, om det er mennesker eller bygninger, kommer til at stå knivskarpe og med lækre farver. Sony Xperia 1 V 5G har også optisk zoom i kameraet, hvilket gør dine close-ups mere levende og skarpe.
Sony Xperia 1 V 5G giver dig evnen til at tage fotos som de professionelle

Få Bravia-billedteknologien på din mobil

Sony Xperia 1 V 5G byder på en lækker OLED-skærm, der viser dit indhold i 4K og med en opdateringshastighed på hele 120Hz. Sonys Bravia-teknologi er motoren i techgigantens prisvindende fladskærme, og nu kan du også nyde den i din mobile skærm. Oplev de livlige farver og ultraskarpe billede i 4K på mobilen – om det er dine egne optagelser eller dine favoritserier.
Få Bravia-billedteknologien på din mobil

5000 mAh batteri og hurtigopladning

Batteriet holder til et par dages mobile udfoldelser, om det er spil, streaming eller fotografering. Du kan nyde op til 20 timers video på din Sony Xperia 1 V 5G, før opladeren skal frem. Og det tager blot 30 minutter at komme op på 50 % strøm, hvormed du har rigeligt med saft og kraft til hele dagen.
5000 mAh batteri og hurtigopladning

5. generation af Sonys flagskib

Du kender Sony. Den japanske techgigant producerer fladskærme, kameraer til professionelle og lækre lydprodukter. Nu har Sony samlet deres ekspertise fra alle disse områder og lagt dem over i den nye Sony Xperia 1 V 5G.

Sony Xperia 1 V 5G er en lækker og topavanceret smartphone, som rummer et af de mest moderne og heftige kameraer, du finder i en mobil. Sonys kameraingeniører, der står bag Alpha-serien, har arbejdet på at overføre teknologien til mobilen. Resultatet er, at Sony Xperia 1 V 5G kan tage ufattelig fede billeder – blandt andet takket være Exmor T-sensoren. Exmor T gør dine fotografier mere levende og naturlige at se på, selvom du fotograferer eller optager videoer i mørket.

Takket være Sonys omfattende erfaring med billedbehandlingssoftware vil du opleve fotografier, der er som taget af en professionel. Sony Xperia 1 V 5G reducerer støj og flimmer i dine billeder, ligesom den optiske zoom giver fotografierne et skarpere look, du ikke får med digital zoom.

OLED-skærmen i din Sony Xperia 1 V 5G understøtter 4K, så du kan streame dine serier i gudeskøn opløsning og farver. Og med YouSees 5G-net er det ligegyldigt, om du nyder dit indhold på farten eller i hjemmets hyggelige rammer – du har altid adgang. Skærmen kører med en 120Hz opdateringsfrekvens, hvilket gør, at billedet bare flyder, som det skal – helt uden forsinkelser. Du slipper også for at overføre dine egne 4K-optagelser til dit fjernsyn, da du kan nyde dem i højeste opløsning på din mobil.

Du kan blot køre dit indhold uden at bekymre dig om batterilevetiden, eftersom Sony Xperia 1 V 5G har et stort batteri med saft og kraft, så du kan opleve op til 20 timers videoafspilning. Når opladeren endelig skal frem, tager det blot 30 minutter at få 50 % strøm, hvilket er rigeligt til at komme igennem dagen.

Tøv ikke, køb din Sony Xperia 1 V 5G hos YouSee i dag, og vi giver dig adgang til Danmarks bedst 5G-net og mobile fordele.

Når du køber Sony Xperia 1 V 5G hos YouSee, får du fantastiske abonnementsfordele

Du får også fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Sony Xperia 1 V 5G kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber mobilen i vores webshop.

Køb din Sony Xperia 1 V 5G nu og betal senere absolut rentefrit

Hos YouSee kan du bestille din mobil i dag og afbetale over 12 eller 24 måneder uden renter. Du render ikke ind i skjulte omkostninger – for der er ingen! Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet på én gang.

Masser af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Sony Xperia 1 V 5G hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele, som er inkluderede i prisen. Fra Danmarks bedst mobilnet til YouSee Musik.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse på stranden som i storbyen. Du kan surfe på nettet, sende SMS'er, streame og spille spil på landets bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din smartphone. Undlad at bruge rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste YouSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i fængende podcasts, de svedigste hits og alle de store radiokanaler i en gudeskøn lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Flere Sony telefoner og tilbehør til salg hos YouSee - billige priser, fri fragt og masser af fordele

Vi har et bredt udvalg af forskellige Sony Xperia telefoner og tilbehør til salg i webshoppen til billige priser. Og du får altid fri fragt og masser af fordele, når du køber en Sony telefon med abonnement hos os.

Mobiltelefoner

Høretelefoner