!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.654 kr
SonyXperia 10 IV

Månedlig pris med YouSee Mobil 80 over 24 mdr. 100,-

Sony Xperia 10 IV 128 GB Black

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Bestil senest 31. maj og få et par Sony WH-XB910N høretelefoner, til en værdi af 1.500 kr.
Læs mere om tilbuddet.

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Black

Ikke på lager i onlinebutik.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.100 kr./md.

Betal pr./md.319 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.055 kr.
 • Rabat-1.654 kr.
 • Pris i alt2.401 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 3.715 kr.

Let og kompakt smartphone med et kraftigt batteri

Denne smartphone ligger super godt i hånden og har et lækkert, kompakt design. Sony Xperia 10 IV er verdens letteste 5G smartphone med et 5000mAh batteri. Batteriet giver dig strøm til hele dagen, så du ikke skal tænke på at lade din Sony Xperia 10 IV op i løbet af dagen.
Let og kompakt smartphone med et kraftigt batteri

Slidstærk smartphone

Xperia 10 IV kan du tage med dig overalt. Mobilen er både vand-og støvtæt, så du skal ikke bekymre dig om, at have den med, når du er ude at gå eller løbe på stranden. Mobilen er konstrueret med det stærkeste glas til dato, Corning Gorilla Glass Victus. Det har forbedringer i både fald-og ridseydelse.
Slidstærk smartphone

Tredobbelt kameraobjektiv

Sony Xperia 10 IV har et triple kamera med tre forskellige funktioner. Med dette kamera, er det utroligt nemt, at tage smukke videoer og billeder, uanset lysforhold.
Med det tredobbelte objektiv-kamera, kan du både tage imponerende landskabsbilleder og smukke portrætter.
Xperia 10 IV har tre forskellige objektiver, ultravidvinkel 16 mm, vidvinkel 27 mm og tele 54 mm, som gør det muligt at tage meget varierede billeder.
Tredobbelt kameraobjektiv

Inkl. Sony WH-XB910N - værdi 1.500 kr.

Trådløse over-ear hovedtelefoner, med klublignende bas og forbedret støjreduktion


Få et par Sony WH-XB910N, til en vejl. pris på 1.500 kr., når du bestiller en Sony Xperia 10 IV i perioden 6. februar 2023 til 31. maj 2023.
Læs her hvordan du gør brug af tilbuddet.
Inkl. Sony WH-XB910N - værdi 1.500 kr.

Fantastisk OLED-skærm med naturtro farver

Mobilens store 21:9 OLED-skærm gengiver billeder med naturtrofarver og dybe sorte nuancer. Takket være Sonys mangeårige tv-ekspertise, er mobilens unikke TRILUMINOS display optimeret til fremragende filmvisning og kan gengive fantastiske, levende billeder.

Oplev High Resolution Audio

Med Sony Xperia 10 IV kan du fordybe dig i førsteklasses lyd. Med High Resolution Audio er du lovet en helt fantastisk lydoplevelse hver gang, uanset om det er med kablede eller trådløse høretelefoner. Xperia 10 IV giver dig muligheden for, at opgradere din lydkvalitet med DSEE Ultimate. Vha. af AI-teknologi kan den genskabe alle de akustiske funktioner, samt de højfrekvente lyde, som tit går tabt under lydkomprimering. Dette virker også til streamingtjenester.

Lynhurtig 5G-forbindelse

Sony Xperia 10 IV har en lynhurtig 5G-forbindelse, som åbner op for nogle helt nye muligheder, så du kan downloade store filer i høj kvalitet på kort tid. Du kan også streame alle dine yndlingsfilm og tv-serier, helt problemfrit.

Køb din nye Sony Xperia 10 IV med fri fragt og abonnement hos YouSee

Hos YouSee kan du bestille din Sony Xperia 10 IV med fri fragt og et abonnement med masser af fordele.

YouSee abonnement fyldt med fordele

Køber du en Sony Xperia 10 IV med abonnement hos YouSee, får du et mobilabonnement fyldt med fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedst mobilnetværk

Med i abonnementet får du det bedste mobilnetværk i Danmark, så du kan ringe, sende beskeder og streame på en stabil forbindelse med super hurtige hastigheder. Med mobilnetværk fra YouSee kan du undgå at din samtale ryger ud, når du taler i telefon og streame alt det du vil, uden afbrydelser.

Roaming World

Roaming World giver dig muligheden for, at bruge din mobil i udlandet. Så kan du ringe, streame og sende beskeder i 48 lande over hele verden. Del dine ferieminder direkte fra poolen og ring hjem til dine nærmeste på en stabil forbindelse.

YouSee Musik

Med streamingtjenesten YouSee Musik, kan du lytte til over 75 millioner musiknumre fra alle de små og store kunstnere. Lyt til alle dine hits i top Hi-Fi kvalitet og afspil dem via Chromecast, Apple CarPlay, Bluetooth og AirPlay.

Flere Sony telefoner og tilbehør til salg hos YouSee - billige priser, fri fragt og masser af fordele

Vi har et bredt udvalg af forskellige Sony Xperia telefoner og tilbehør til salg i webshoppen til billige priser. Og du får altid fri fragt og masser af fordele, når du køber en Sony telefon med abonnement hos os.

Mobiltelefoner

Høretelefoner

Højttalere