Sony Xperia L4 Sort

Sony Xperia L4 Sort
 • Rabat: 1.000 kr.
Se mobilen i 3DSe billedgalleri

SonyXperia L4 Sort

Rabat: 1.000 kr.
799 kr.

Fri levering med PostNord. Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Er du allerede mobilkunde hos YouSee?
Nu med ny skarp pris!
Altid fri data i DK

299 kr./md.

Mobilabonnement fra YouSee giver dig

DK's bedste mobilnetværk

Over 65 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Køb Sony Xperia L4 billigt med abonnement og fri fragt

Køb Sony Xperia L4 til en lav pris med abonnement og fri fragt. Det er nemt og hurtigt at bestille online, og vi sender din nye telefon inden for få hverdage.

Specifikationer

 • 6,2 tommer LCD-display med HD+-opløsning og bredformat
 • 13 + 5 + 2 megapixel triple-kamera på bagsiden
 • 8 megapixel kamera på forsiden
 • Lang batterilevetid med 3580 mAh-batteri
 • Hurtigopladning
 • Stærk MediaTek MT6763-processor
 • Brugervenlig med Android 9 Pie som styresystem
 • Op til 512 GB hukommelse
 • Fingeraftrykssensor i siden
 • 3,5 mm jackstik til høretelefoner
 • Slankt og elegant design, der ligger perfekt i hånden

Læs meget mere om alle specifikationer her på siden.

Pris - køb Sony L4 billigt hos YouSee

Du får Sony Xperia L4 til en rigtig lav pris, når du bestiller med abonnement hos os. Prisen afhænger af, hvilket abonnement du vælger, når du bestiller din nye mobil.

Vælg abonnement her på siden for at se din pris på Sony Xperia L4.

Få et mobilabonnement spækket med fordele

Du får masser af fordele med vores mobilabonnementer. Læs om fordelene her.

 • Danmarks bedste 4G-netværk
 • Telefoni i udlandet med roaming i 48 lande
 • YouSee Musik med over 60 millioner musiknumre

Du kommer på Danmarks bedste 4G-netværk, så du kan surfe på nettet, ringe og sende beskeder med en hurtig og stabil forbindelse. Og du kan surfe på nettet i sommerhuset og snakke i telefon på togturen, uden forbindelsen hakker.

Du kan ringe, sende beskeder og gå på nettet direkte fra mobilnetværket i 48 lande i hele verden. Med Roaming World kan du dele feriebillederne på sociale medier direkte fra strandstolen og finde vej på bilferien via telefonens GPS.

Og du får også fri adgang til YouSee Musik, hvor du frit kan lytte til over 60 millioner forskellige musiknumre. Her finder du både gamle kendinge og de nyeste hits indenfor enhver genre og fra ethvert årti. Du får lyd i tårnhøj hi-fi-kvalitet, og du kan afspille via CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Sony Xperia - anmeldelse og test

Du får nogle af markedets mest populære specifikationer som triple-kamera, et knivskarpt skærmbillede i HD-opløsning og med bredformat, lang batterilevetid, et slankt og stilfuldt design, der er nemt at betjene. Og du får alt sammen til en rigtig lav pris.

Fantastisk skærmbillede med bredformat

Du får et fantastisk skærmbillede med HD+-opløsning og 21:9-bredformat. Skærmen er perfekt til at se film, serier og gaming.

Og du får et bedre overblik af hjemmesider, når du surfer på nettet på din smartphone med et knivskarpt skærmbillede i stort format, hvor du får meget mere af billedet med.

Perfekt til multitasking

Har du mange bolde i luften? Den store skærm med 21:9-bredformat er perfekt, når du skal multitaske og navigere i flere apps på samme tid. Du kan nemlig dele skærmen i to og have flere apps og programmer åbne i to separate vinduer.

Så kan du fx have maps åben i toppen og finde vej, mens du skriver med dine venner og fortælle dem, at du er på vej hen for at møde dem.

Imponerende billeder med triple-kamera

Du får hele tre kameraer bag på telefonen, så du kan tage imponerende billeder med flotte effekter.

Og du får et 8 megapixel kamera på forsiden af telefonen, så du kan tage selfies og foretage videoopkald.

Kameraspecifikationer

 • 13 megapixel vidvinkelkamera
 • 5 megapixel ultravidvinkel
 • 2 megapixel dybdekamera
 • 8 megapixel front-kamera
 • Op til 4 x digitalt zoom
 • Portrætbilleder med bokeh-effekter
 • HDR-fotografering
 • Op til 10 fps fotoserieoptagelse
 • Panorama
 • LED
 • Fotolys
 • Blitz
 • Videolampe
 • Videostabilisator

Lang batterilevetid og kort ladetid

Det store 3580 mAh-batteri holder gang i din smartphone i mange timer. Og når telefonen løber tør for strøm, kan du hurtigt oplade den med Sonys hurtigoplader.

Hurtig og kraftfuld processor

Du får en hurtig og kraftfuld smartphone med MediaTek MT6763-processoren. Så her kører apps og programmer lynhurtigt. Og du kan have alle de tunge applikationer åbne samtidigt helt uden, at mobilen mister fart.

Brugervenlig med Google Android 9

Med Android 9 får du en brugervenlig telefon, hvor det er nemt at navigere rundt på skærmen og sikkerheden er i top.

Med en telefon, som tilpasser sig dine mobilvaner bliver det nemmere end nogensinde før at navigere rundt på skærmen. Fx har din mobil apps og programmer klar til dig, når du skal bruge dem.

Android kommer også med nemme navigationskommandoer og smarte genveje, som du nemt lærer at kende. Så kan du hurtigt og nemt betjene mobilen.

Og Android holder din personlige data sikker, når du surfer på nettet. Systemet krypterer nemlig dine informationer. Og så har apps og programmer, som står åbne i baggrunden, heller ikke adgang til telefonens kamera eller mikrofon.

Op til 512 GB hukommelse

Du kan gemme alle dine apps, programmer, billeder, videoer, spil og filer på din telefon med hele 64 GB intern lagerplads.

Og har du brug for mere plads? Du kan udvide lagerpladsen helt op til 512 GB med et mikroSD-kort som separat tilbehør til din smartphone.

Fingeraftrykssensor i siden

Du kan nemt, hurtigt og sikkert at låse skærmen op med fingeraftrykssensoren, som sidder i siden af telefonen. Du lægger bare fingeren på sensoren og på ingen tid låser skærmen op.

Headphone jack til høretelefoner

Du får det klassiske 3,5 mm jackstik til høretelefoner. Så skal du ikke bruge en adapter, når du skal koble dine høretelefoner til din smartphone.

Et design skræddersyet til din hånd

Sony Xperia L4 ligger perfekt i hånden med sit slanke design. Og med skærmens 21:9-bredformat kan du nemt navigere rundt på skærmen med én hånd.

Sony Xperia L4 kommer i en stilfuld og elegant sort farve. Længere oppe på siden her kan du se billeder af Xperia L4 fra forskellige vinkler.

Sammenlign - Sony Xperia L4 vs 10 II

Sony Xperia L4 er en billigere mobiltelefon end Sony Xperia 10 II. Men til gengæld får du bedre specifikationer på Sony Xperia 10 II. Fx er telefonen hurtigere med en bedre processor og flere 4 GB RAM.
br> På Xperia 10 II får du også et bedre skærmbillede med OLED-display og bedre opløsning. Kameraet bag på telefonen kan også tage lidt bedre fotos. Og du får en større hukommelse på 128 GB.

Sammenlign - Sony Xperia L4 vs 5

Du skal vælge Sony Xperia 5 fremfor Sony Xperia L4, hvis du er villig til at betale mere for en hurtigere og mere kraftfuld smartphone med bedre specifikationer. Sony Xperia 5 er en hurtigere og mere kraftfuld smartphone med sin Qualcomm Snapdragon 855-processor og 6 GB RAM.

Du får også et bedre kamera med tre linser på 12 + 12 + 12 megapixel, et bedre skærmbillede med OLED HDR-display og Fuld HD+-opløsning, bedre lyd med stereohøjttalere og Dolby Atmos-effekt og op til 512 GB hukommelse.

Sony Xperia 5 er også den perfekte mobil til gaming med Dynamic Vibration System, der vibrerer, når du spiller spil og ser film på din mobiltelefon.

Køb flere Sony-telefoner hos YouSee

Vi har et bredt udvalg af Sony Xperia-modeller til salg i webshoppen. Vi har både de nyeste skud på stammen og klassiske modeller.

Se vores aktuelle modeller på listen. Klik på hver enkelt telefon for at se pris og specifikationer.