Alle mobiltelefoner

Rabat: 3.658 kr
SonyXperia PRO-I

Pris 13.499,- Pris med rabat 9.841,-

Månedlig pris over 24 mdr. 410,-

Sony Xperia PRO-I Frosted Black 512 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

Inkl. Sony Vlogging Kit (greb og skærm) - værdi 3.000,-
Læs mere om tilbuddet.

Eksklusivt!
Køb og prøv i 30 dage

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

512 GB - Frosted Black

Vælg størrelse - 512 GB

Vælg farve - Frosted Black

Ikke på lager i onlinebutik.

2. Abonnement

Vælg

Fri + 100 GB249 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Fri + Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 30 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • Smart Wear abonnement 0 kr.*
 • Fri + 100 GB

  249 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 25 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • Smart Wear abonnement 0 kr.*
 • Fri + 50 GB

  199 kr./md.

 • Fri + 30 GB

  169 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.410 kr./md.

Betal pr./md.659 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen13.499 kr.
 • Rabat-3.658 kr.
 • Pris i alt9.841 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 11.335 kr.

Verdens første telefon med 1.0-type billedsensor og fasedetektion autofokus

Sony Xperia PRO-I er konstrueret med en professionel 1.0-type sensor, som er baseret på RX100 VII sensoren. Denne sensor giver dig muligheden for at tage billeder og videoer i en helt fantastisk billedkvalitet med mindre støj.
Verdens første telefon med 1.0-type billedsensor og fasedetektion autofokus

Opnå mindre støj i fotos med svag belysning

Selv i situationer med høje dynamiske frekvensområder gør 1.0 type-billedsensoren det muligt for Sony Xperia PRO-I at få alle de små detaljer frem, både i de mørke og lyse områder af billedet. Sensoren er understøttet af Sonys originale billede signalprocessor, som leverer high-speed ydeevne til kameraet, så du kan slippe din kreativitet helt fri.
Opnå mindre støj i fotos med svag belysning

Nyd præcist og skarpt fokus i videooptagelse

Mobilen er konstrueret med Sonys avancerede øje registrering og sporing, som hjælper dig med at optage helt fremragende film. Eye AF er med til at skabe mere liv i dine videoer, da funktionen genkender øjne på både mennesker og dyr, samt opretholder fokus selvom motivet er i bevægelse.
Nyd præcist og skarpt fokus i videooptagelse

Inkl. Sony Vlogging Kit - værdi 3.000 kr.

Film dig selv i en exceptionel billedkvalitet. Nem og intuitiv brugergrænseflade.

Når du optager med Vlog-skærmen og en kompatibel smartphone, kan du tilslutte Bluetooth-optagegrebet GP-VPT2BT4. Brug det til at starte/stoppe optagelsen uden at trykke på knapper på selve smartphonen.

Få et Sony Vlogging Kit (greb og skærm) med i købet til en værdi af 3.000 kr., når du køber en Sony Xperia PRO-I. Tilbuddet gælder til og med 31. maj 2022.

Læs her hvordan du får dit kit.

Inkl. Sony Vlogging Kit - værdi 3.000 kr.
!

Køb og prøv i 30 dage

Køb den nye Sony Xperia PRO-I, med mulighed for at returnere den indenfor 30 dage, hvis den ikke er noget for dig. Vi kalder det Buy and Try.

Ved køb af Sony Xperia PRO-I får du Buy & Try. Mobilen kan inden 30 dage efter køb returneres i god stand. Alle tilhørende elementer som fx emballage og tilbehør skal returneres samtidig. Forudsætter samtidig køb af YouSee mobilabonnement.

Sony Xperia PRO-I - Smartphone med professionelle kameraindstillinger

Sony Xperia PRO-I giver dig en lang række fordele. Denne smartphone giver dig muligheden for at fotografere, redigere og sende, fra kun denne enkelte enhed. En perfekt smartphone for både amatør- og professionelle fotografer. Læs alt, hvad du skal vide om Sony Xperia PRO-I her på siden.

Masser af fordele ved ZEISS-optikken

Xperia PRO-I er udstyret med et lækkert ZEISS Tessar-optik, som er specielt tilpasset til denne smartphone. Optikken leverer billeder i superhøj opløsning med mindre billedforvrængning i yderkanten og mere skarphed og kontrast.

Med dobbelt blænde får du flere variationsmuligheder. Du kan lege med dybdeskarpheden, samt portrættere dit motiv på flere forskellige måder vha. det dobbelte blænde på F2.0/4.0.

3 objektiver - frihed til at være kreativ

Sony Xperia PRO-I har et stort 24mm objektiv med 1.0 type billedsensor, samt to yderligere objektiv muligheder på 16 mm og 50 mm. Vha. 3D iToF-sensoren kan den hurtigt beregne afstanden mellem kameraet og motivet, så der er autofokus i alle dine motiver. De tre objektiv muligheder giver dig en masse muligheder til at være kreativ, så du kan fange alle de små og vigtige detaljer.

Design og foto-indstillinger inspireret af Alpha kameraet

Med Sony Xperia PRO-I får du Photography Pro, der giver dig helt samme indstillinger, som du finder på professionelle kameraer. Displayet er inspireret af Sonys Alpha kameraer, som giver dig muligheden for at vælge mellem manuel betjening, automatisk betjening og optage i RAW-format.
Photography Pro giver dig en lang række brugervenlige foto funktioner, bl.a. touch-lukkerknappen. Du kan f.eks. ved at holde trykket på lukkerknappen starte Photography Pro og starte en optagelse.

Forbind din Xperia PRO-I til dit Sony Alpha kamera

Via appen Imaging Edge Mobile kan du hurtigt overføre dine RAW-filer og komprimerede filer fra dit Alpha kamera til din Xperia PRO-I. Derudover kan du vha. Transfer & Tagging add-on vedhæfte diverse tale noter til dine billeder fra dit Alpha kamera, der bliver derefter konverteret til tekst. Du kan også overføre forskellige filer fra din Xperia PRO-I til en FTP-server.

Optag lyd og stemmer helt uden vindstøj

Med Xperia PRO-I bliver lyden optaget via den indbyggede monomikrofon, der er placeret ved siden af hoved kameraet, så du kan nemmere fokusere på at optage lyden tydeligt. Denne smartphone er konstrueret med lyd separering teknologi, der fjerner alt vindstøj, så du opnår tydeligere lyd.

Film dig selv med Vlog skærmen

Er du Youtuber, Vlogger eller en der bare gerne ville dele indhold med dine venner, så kan du anvende Xperia PRO-I billedsensoren til at filme dig selv i. Du har også muligheden for at montere en Vlog-skærm til smartphonen, så du kan se præcis det, som du optager og derved skabe virkelighedsnært indhold.

Du har også muligheden for at tilslutte et Bluetooth-optage greb, så det bliver nemmere at optage. Derudover kan du også tilslutte din egen eksterne mikrofon, så du kan optage endnu bedre lyd. Det eneste du skal gøre er at placere mikrofonen i tilbehørsskoen øverst i holderen.

Kompakt og vandafvisende design

Tag din Sony Xperia PRO-I med dig overalt og fotografer på steder, hvor andre mobiler ikke kan være med, da den er både vand -og støvafvisende.
Denne smartphone er konstrueret med det stærkeste Gorilla Glass Victus, så du ikke skal være bange for at skærmen går i stykker ved første slag.

Kraftfuldt batteri og lynhurtig opladning

Xperia PRO-I har et stort batteri på 4.500 mAh, som giver dig strøm til hele dagen. Har du pludselig brug for mere batteri? Så kan du lade mobilen hurtigt op til 50% på 30 minutter med den medfølgende 30 W XZQ-UC1 oplader.

Køb din Sony Xperia PRO-I med fri fragt og abonnement hos YouSee

Hos YouSee kan du bestille din Sony Xperia PRO-1 til en skarp pris med fri fragt og et abonnement fyldt med fordele.

Betal din nye mobil på rentefri afbetaling

Split din regning op i flere dele og betal din mobil over 12 eller 14 måneder. Det er helt rentefrit, så du betaler pris det samme, som hvis du betaler det fulde beløb med det samme.

Mobilabonnement med masser af fordele

Køber du en Sony Xperia PRO-I med abonnement hos YouSee, får du et mobilabonnement med masser af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med i abonnementet får du Danmarks bedste mobilnetværk, hvor du kan ringe, streame og sende sms'er med super hurtige hastigheder og stabil forbindelse. Så kan du streame alt det du vil, uden nogle afbrydelser og undgå at samtalen ryger når du foretager opkald.

Roaming World

Med Roaming World har du muligheden for at bruge din mobil når du er på ferie. Du kan ringe, sende SMS´er og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du altid dele alle dine oplevelser fra din rejse på de forskellige sociale platforme med din vennekreds og familie.

YouSee Musik

Med YouSee musik har du muligheden for at nyde over 75 millioner hits fra alle de store kunstnere. Oplev top Hi-Fi-lydkvalitet og afspil dine yndlings hits via Chromecast, Apple Carplay, Bluetooth og Airplay.

Se vores udvalg af Sony telefoner og tilbehør

Tilbehør