Alle mobiltelefoner

Rabat: 3.014 kr
Xiaomi12 Pro

Pris 8.055,- Pris med Fri + 50 GB og rabat 5.041,-

Månedlig pris over 24 mdr. 210,-

Xiaomi 12 Pro Grå 256 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Grå

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Grå

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Fri + 50 GB199 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Fri + Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 30 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Fri + 100 GB

  249 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 25 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Fri + 50 GB

  199 kr./md.

 • Fri + 30 GB

  169 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.210 kr./md.

Betal pr./md.409 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen8.055 kr.
 • Rabat-3.014 kr.
 • Pris i alt5.041 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 6.235 kr.

Skærm og lyd løftet til et nyt niveau

Xiaomi 12 Pro har en lækker 6,73” skærm, som har en tårnhøj opløsning og bruger LTPO-teknologi til at give en endnu mere dynamisk opdateringshastighed. Med sin 3200 x 1440 opløsning, 10-bit farve og Micro-Lens teknologi har Xiaomi 12 Pro en utrolig farverig skærm, samt også en af de mest kraftfulde i sin kategori.
Vha. AdaptiveSync Pro kan du justere skærmen fra 1Hz til 120Hz afhængigt af indholdet for gnidningsfri rulning og swiping

Xiaomi 12 Pro har ikke kun en fantastisk skærm, den har også et utrolig udvalg af lyde, med forbedret klarhed. Mobilen har quad-højttalere med SOUND BY Harman Kardon og understøtter Dolby Atmos.
Skærm og lyd løftet til et nyt niveau

Tag ægte filmiske billeder

Xiaomi 12 Pro har et imponerende triple kamera med et avanceret 50 MP hovedkamera med Sony IMX707 ultra-stor sensor, et 50 MP ultra vidvinkel kamera og et 50 MP tele fotokamera.
Kameraet har en imponerede pixel-teknologi, så dine billeder ville stå helt skarpt selvom der kommer meget lysindfald. Derudover er mobilen konstrueret med Xiaomis banebrydende AI-algoritmer, som gør det muligt at lave professionelle specialeffekter og udfolde dig kreativt vha. Xiaomi ProFocus, One-Click AI-biograf osv.

Ved brug af Ultra Night Video, har du muligheden for at optage videoer under dårlige lysforhold med flere forskellige portræt tilstande, som gør, at du kan tage videoer i professionelt studiekvalitet.
Tag ægte filmiske billeder

Avanceret Snapdragon 8 Gen 1 processor

Xiaomi 12 Pro har den mest avanceret Gen 1 processor med en 4n teknologi proces. GBU-kapaciteten er blevet øget til hele 30%, så grafik gengivelsen er utrolig skarp.

Mobilen har en enorm høj ydeevne og strømeffektivitet, så du kan skifte mellem dine apps hurtigt og nemt. For at sikre en jævn og stabil ydeevne, pakker Xiaomi 12 Pro et kølesystem, der har en ekstra stor 2.900 mm2 VC og tre store varmeaflednings grafitplader, som yderligere forbedrer dens køleydelse for forbedret stabilitet.
Avanceret Snapdragon 8 Gen 1 processor

Ganske enkelt fremragende

Anmelderne er vilde med Xiaomi 12 Pro. Allerede har Xiaomi 12 Pro fået flere høje karakter og masser af ros af anmelderne.

Læs bl.a. anmeldelsen fra Mobilpriser her
Ganske enkelt fremragende

Xiaomi 12 Pro - Fantastisk skærm oplevelse og batteri med AI-funktioner

Xiaomi 12 Pro har Qualcomms nyeste Snapdragon 8 Gen 1 processor, HyperCharge-teknologi og og et komfortabelt design. Læs alt om mobilen nedenfor.

Designet til komfort

Mobilen har et lækkert nyt, ikonisk design med en slank midterramme med 3D-kurver, som vikler sig helt fra hjørne til hjørne og fra for til bag side. Dette skaber et flot og enkelt design, samtidig med at den er super komfortabel at have i hånden. Xiaomi 12 Pro kommer i tre farver; grå, lilla og blå.

Lynhurtig HyperCharge-teknologi

Xiaomi 12 pro er konstrueret med 120W Xiaomi HyperCharge-teknologi. Med smart opladning om natten, lærer mobilen din daglige opladningsrutine for at optimere telefonens langsigtede batteritilstand.

Med sit store batteri på 4600 mAh, kan du gå hele dagen uden at oplade din mobil, så du ikke skal tænke på at din mobil ville gå ud. Desuden har Xiaomi 12 pro også branchens første 120W enkelt celle batteri, som er medvirkende til at opnå endnu hurtigere ydeevne.

Køb den nye Xiaomi 12 Pro med abonnement og fri fragt hos YouSee

Bestil den nye Xiaomi 12 Pro til en skarp pris med fri fragt og et mobilabonnement med masser af fordele.

Bestil din nye mobil på rentefri afbetaling

Del din regning op og betal din nye mobil over 12 eller 24 måneder. Det er helt rentefrit, så prisen på Xiaomi 12 Pro vil være præcis den samme, som hvis du vælger at betale det fulde beløb med det samme.

Få masser af fordele med et YouSee mobilabonnement

Køber du din Xiaomi 12 Pro med mobilabonnement hos os, får du et abonnement med masser af gode fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med Danmarks bedste mobilnetværk, kan du streame, ringe og sende beskeder med lynhurtige hastigheder og en stabil forbindelse. Så skal du ikke bekymre dig om at forbindelsen bliver afbrudt under en samtale og du kan høre musik og streame alle dine yndlingsfilm uden forbindelsen ryger.

Roaming world

Med Roaming World kan du altid bruge din mobil på rejsen. Så kan du sende beskeder, ringe og surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Del alle dine feriebilleder med din familie og venner direkte fra poolen.

YouSee Musik

Læn dig tilbage og nyd over 75 millioner musiknumre på streamingtjenesten YouSee Musik. Her får du top hi-fi lydkvalitet, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, Apple Carplay og Airplay.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen