Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.654 kr
Xiaomi13 Lite

Pris 4.055,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 2.401,-

Månedlig pris over 24 mdr. 100,-

Xiaomi 13 Lite 256 GB Lite Blue

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Lite Blue

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Lite Blue

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.100 kr./md.

Betal pr./md.309 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.055 kr.
 • Rabat-1.654 kr.
 • Pris i alt2.401 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 3.655 kr.

50 megapixels højopløsningskamera med Sony-sensor

Hovedkameraet giver dig muligheden for at tage lækre kvalitetsbilleder og optage videoer i høj kvalitet selv i dårligt belyste omgivelser. Og med Sony IMX766-sensoren kan du få skarpe billeder af motiver i bevægelse, ligesom du kan tage adskillige billeder ad gangen, så du ikke misser vigtige hændelser i mindeværdige oplevelser. Xiaomi 13 Lite 5G er desuden udstyret med et 32 MP-selfiekamera og en 8 MP-dybdesensor, så du kan tage naturtro selfies.

6,55” skærm beklædt med Corning Gorilla Glass 5

Xiaomi 13 Lite 5G har en stor AMOLED-skærm, hvor du kan se, hvad der foregår, uanset om du læser nyheder, streamer dine serier eller spiller dine spil. Mobilen er udstyret med det slidstærke Corning Gorilla Glass 5, som beskytter skærmen mod lidt af hvert, når du har mobilen i tasken eller har den liggende i rodebunken.

4500 mAh batteri med 67W turboopladning

Når du skal genoplade din Xiaomi 13 Lite 5G, tager det blot 40 minutter takket være turboopladningsfunktionen. Batteriet har saft og kraft nok til, at mesterfotografen kan knipse løs hele dagen.


Xiaomi 13 Lite

Kameramobilen, der lader dig blive mesterfotograf til yderst fornuftige penge. Xiaomi 13 Lite henvender sig til dig med lysten til at tage stilfulde og skarpe billeder med en mobil, hvor du får høj processorhastighed koblet med turboforbindelser til nettet.

Xiaomi 13 Lite er udstyret med hele tre bagsidekameraer, hvoraf hovedkameraet er udstyret med en Sony IMX766-sensor, som hører til i topklassen. Og hvad betyder det for din indre fotograf? Kameraet lukker mere lys ind, så du kan tage klare og smukke fotografier uanset, hvor du måtte knipse løs. Kameraløsningen har også en fænomenal evne til at opsnappe motiver i bevægelse, og du kan tage et væld af fotos med lynhurtig hastighed, så du ikke misser et vigtigt øjeblik.

Frontkameraet består af et 32 MP-kamera med en 8 MP-dybdesensor, hvilke gør dine selfies mere naturtro, ligesom du får bedre ansigtsproportioner i dine videoopkald eller videooptagelser.

Xiaomi 13 Lite er behagelig at have i lommen med en vægt på blot 171 gram og en tykkelse 7,23 millimeter. Så du altid kan fiske den op og forevige mindeværdige øjeblikke eller streame indhold på den knivskarpe AMOLED-skærm, der understøtter Dolby Vision og HDR10+.

Du får turbo på mobilen med de lynhurtige processorer, mens skærmen opdaterer med hele 120 billeder i sekundet, så alting bare flyder let og elegant. Turboopladningen lader dig gå fra 0 til 100 % på bare 40 minutter.

Køb Xiaomi 13 Lite hos YouSee i dag og få alle fordelene uden du skal have én krone op af lommen her og nu.

Køb Xiaomi 13 Lite hos YouSee til en pris, hvor alle kan være med

Når du køber Xiaomi 13 Lite hos YouSee, får du en laber pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Xiaomi 13 Lite afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Køb din Xiaomi 13 Lite nu og betal senere helt rentefrit

Hos YouSee kan du bestille din smartphone i dag og afbetale over 12 eller 24 måneder uden renter. Du løber ikke ind i skjulte omkostninger. Du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet på én gang.

Masser af fordele med YouSee mobilabonnement

Når du køber Xiaomi 13 Lite hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen. Fra Danmarks bedst mobilnetværk til YouSee Musik.

Danmarks bedste mobilnetværk

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i Skagen som Gedser. Du kan surfe på nettet, sende SMSer, streame og spille spil på landets bedste mobilnetværk.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din Xiaomi 13 Lite. Undlad at bruge rejsen på at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste YouSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de fedeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 75 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen