Alle mobiltelefoner

Rabat: 454 kr
Xiaomi13 Pro

Pris 10.055,- Pris med Mobil 50 GB og rabat 9.601,-

Månedlig pris over 24 mdr. 400,-

Danmarks bedste 5G-mobilnetværk

Over 75 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

256 GB - Ceramic Black

Vælg størrelse - 256 GB

Vælg farve - Ceramic Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

Mobil 50 GB209 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • Mobil Fri Data

  299 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 40 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 10 timers tale og 100 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 100 GB

  259 kr./md.

  • Roaming World i 48 lande (op til 35 GB)
  • Yousee Musik – 75 mio. musiknumre
  • 5G Speed
  • 2 timers tale og 20 sms’er fra DK til 54 lande
  • SmartWatch-abonnement 0 kr.*
 • Mobil 50 GB

  209 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

24 mdr.400 kr./md.

Betal pr./md.609 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen10.055 kr.
 • Rabat-454 kr.
 • Pris i alt9.601 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 10.855 kr.

Knips som en pro

Xiaomi 13 Pro 5G giver dig muligheden for at tage professionelle billeder i en knivskarp opløsning. Mobilen er udstyret med et 50 MP Leica-kamera, der ligger i toppen af nutidens absolutte superliga inden for kameramobiler. Selvom du knipser løs i svagt belyste lokationer eller om natten, vil du kunne tage flotte billeder. Mobilen kan sågar optage videoer i 8K eller i 4K med op til 60 billeder i sekundet i Dolby Vision-formatet. Tag billeder som en pro med Xiaomi 13 Pro 5G og Leica-teknologien.

Nyeste teknologi og lynhurtig opladning

Xiaomi 13 Pro 5G er spækket med den nyeste teknologi og hurtigste hardware. Tag blot Snapdragon 8 Gen 2-processoren og de 12 GB RAM, der lader dig have flere apps kørende i baggrunden, uden de forstyrrer flowet i din fotografering eller din billedredigering. Med 5G-forbindelse fra dine venner hos youSee og Wi-Fi 7 får du hurtigt lagt dit labre indhold op på sociale medier, mens Bluetooth 5.3 sikrer stabil dataoverførelse på ingen tid. Desuden understøtter mobilen Xiaomis HyperCharge, der får batteriet op på 100 % på blot 19 minutter.

Billedoplevelse udover det ekstraordinære

Du får en mobil med en skærmstørrelse på 6,73”, der trækker på en hæsblæsende farvepalet med én milliard farver. Ikke nok med det så får du et knivskarpt billede med overvældende detaljegrad i form af AMOLED-skærmen, der kører med 1440 pixels og 120 Hz med en pixeltæthed på 522 ppi. Tal om et lækkert og naturligt flydende billede med skarpe kontraster og rig detaljegrad i dine spil, fotografier og favoritfilm, du kan opleve i Dolby Vision, der er blandt de absolut førende billedformater.


Xiaomi 13 Pro

Xiaomi 13 Pro 5G er til dig, der gerne vil tage billeder og lave videoer som en pro. Xiaomi er gået sammen med det legendariske kamerafirma Leica, der står bag mobilens linse, mens kameraet er udstyret med 50 megapixels og noget af den mest avancerede fototeknologi, der findes på mobilmarkedet i dag. Du kan tage flotte, skarpe og detaljerede billeder selv om natten – uanset om du tager et portrætfoto eller et gruppebillede i vidvinkel.

Din kommende smartphone er desuden proppet med software, der optimerer din fotooplevelse, ligesom du kan optage videoer i op til 8K og Dolby Vision-videoer i 4K, så du får et lækkert resultat – dag og nat. Snapdragon 8 Gen 2-processoren sørger for, at din mobil arbejder hurtigt, så du kan knipse det ene billede lige efter det andet.

Xiaomi 13 Pro 5G er udstyret med en 120 Hz skærm, som sikrer, at dine videoer bare flyder naturligt og uden forsinkelse. Skærmen er dækket af Corning Gorilla Glass Victus, som kan tåle lidt af hvert, mens mobilen er IP68-certificeret, så den kan tåle en tur i vandet såvel som støvede og mudrede omgivelser. Du kan kort sagt skabe indhold til SoMe overalt, uden du skal bekymre dig om vejrforhold eller belysning.

Smartphonen er desuden en drøm at opleve film eller serier på, da skærmen understøtter Dolby Vision og HDR10+, mens billedet er dejlig og behageligt at se på takket være OLED, der sikrer dybe kontraster og levende farver.

Batteriets størrelse sikrer, at du kommer gennem dagens mobile gøremål, og det tager blot 19 minutter at lade op fra 0 til 100 % med Xiaomi HyperCharge-teknologien, og du kan sågar oplade mobilen trådløst. Og apropos trådløs, så understøtter Xiaomi 13 Pro 5G, Wi-Fi 7 og Bluetooth 5.3.

Bestil Xiaomi 13 Pro 5G hos YouSee i dag. Så placerer du dig i den mobile overhalingsbane – med dertilhørende abonnementsfordele!

Xiaomi 13 Pro 5G: Ubegribelig laber kameramobil med ubegribelige YouSee-fordele

Når du køber Xiaomi 13 Pro 5G her hos YouSee, giver vi dig forsendelsen gratis, ligesom vi forsyner dig med et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik og Roaming World.

Prisen på Xiaomi 13 Pro 5G bestemmer du selv ud fra mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller telefonen her i vores webshop. Gå på dag opdagelse og find abonnementet, der matcher dine behov for, hvordan du vil bruge din nye og lynhurtige kameramobil.

Bestil Xiaomi 13 Pro 5G nu og betal senere

Hos YouSee får du en yderst fordelagtig afdragsordning, hvor du kan bestille din nye kameratelefon i dag uden at skulle hive kortet op ad lommen, da du afdrager prisen over 12 eller 24 måneder - helt rentefrit. Korrekt, afdragsordningen indeholder ingen skjulte omkostninger. Du afdrager det samme beløb, som hvis du havde betalt kontant med det samme.

Opdag de mange fordele du får med dit mobilabonnement hos YouSee

Når du køber din Xiaomi 13 Pro 5G gennem YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele såsom YouSee Musik, hvor du kan streame musik i Hi-Fi-kvalitet. Du får også Roaming World med i prisen, så kan du få dine fotos op på sociale medier eller streame film, selvom du er i udlandet, uden det kræver et særligt abonnement eller koster ekstra.

Oplev Danmarks bedste mobilnetværk

YouSee dækker dig ind over hele Danmark takket være vores landsdækkende netværk, der giver dig en stabil og driftsikker forbindelse, uanset om du befinder dig på Storebæltsbroen eller i storbyen. Gå på nettet, send SMS’er, stream musik eller spil dine spil og oplev hvordan Danmarks bedste mobilnetværk føles.

Roaming World

Du kan frit bruge din Xiaomi 13 Pro 5G på det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden du skal frygte en ekstraregning. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik får du adgang til flere end 75 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de bedste hits og alle de store radiokanaler i en herlig lydkvalitet, som du kan nyde via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen