!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.800 kr
XiaomiMi Electric Scooter Essential

Kontantpris med YouSee Mobil 80 999,-

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Sort

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.799 kr.
 • Rabat-1.800 kr.
 • Pris i alt999 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.313 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Mi Electric Scooter Essential på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Nemt, bekvemt og sikkert

Transport gennem byen har sjældent været nemmere og mere stilfuld. Fold Mi Electric Scooter Essential ud på tre sekunder, tænd for løbehjulet og du bevæger dig ud ad cykelstierne. Rækkevidden er på op til 20 kilometer, mens tophastighed er på 20km/t. Begge hjul er udstyret med bremseskiver og ABS-bremser, så du sikkert og behageligt kan bremse op.

Robust og komfortabel

Mi Electric Scooter Essential er bygget af samme type aluminium, man bruger inden for luftfartsindustrien, hvilket gør dit elektriske løbehjul til en slidstærk rejsepartner, der trodser storbyens vejr og terræn. Kører du på grusstier, kan du nyde en høj komfort takket være de stødabsorberende hjul.

Godt overblik

Mi Electric Scooter Essential er udstyret med en LED-skærm, som tydeligt viser din hastighed, og hvor meget batteri du har tilbage selv i kraftigt sollys. Du kan dermed holde overblikket over, hvornår det er på tide at finde stikkontakten.


Fold Mi Electric Scooter Essential ud på tre sekunder og du er klar til at komme gennem byens gader med ynde. Dit nye elektriske løbehjul har et stilfuldt og behageligt design, der gør det nemt for dig at komme frem til dagens aftaler.

Mi Electric Scooter Essential kører op til 20km/t, og du har en lækker LED-skærm, der viser dig hastigheden samt batterilevetiden, så du ved, hvornår el-løbehjulet skal have strøm. Du får indbygget fartpilot, så du helt automatisk holder den hastighed, du foretrækker, og der er indbygget bremseskiver i begge hjul med ABS-funktion og stødabsorberende dæk, så selv den hårdeste opbremsning er behagelig og sikker.

Mi Electric Scooter Essential er hovedsageligt bygget af den samme type aluminium, som man bruger til fly, hvilket gør løbehjulet let og robust på samme tid.

Batteriet er på hele 5200mAh, hvilket giver dig strøm nok til at køre op til 20km per opladning – rigeligt til at komme ud og hjem igen.

Køb Mi Electric Scooter Essential hos YouSee, og vi sender dig afsted med stil og komfort.

Køb Mi Electric Scooter Essential hos YouSee og oplev fordelene

Når du køber Mi Electric Scooter Essential hos YouSee, får du meget mere end den skarpe pris. Du får også fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom YouSee Musik, hvor du får adgang til de seneste hits i den bedste lydkvalitet, som du kan dykke ned i, mens løbehjulet lader op. Prisen på Mi Electric Scooter Essential kommer an på det mobilabonnement, du vælger, når du køber løbehjulet i vores webshop.

Masser af fordele med YouSee mobilabonnement

Bestil Mi Electric Scooter Essential hos YouSee og du får et mobilabonnement med et utal af fordele, som er inkluderede i prisen, med i købet. Fra Roaming World til landets bedste mobilnet.

Danmarks bedste mobilnet

Med YouSee får dig adgang til Danmarks bedste mobilnet, der dækker hele landet, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse i parken som på marken. Surf på nettet, send SMS'er, stream det fedeste indhold og spil dine spil på landets bedste mobilnet - med 5G-hastighed, naturligvis.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din mobil eller tablet. Brug din dyrebare rejsetid på oplevelser fremfor at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande – helt uden ekstraomkostninger.

YouSee Musik

Med vores streamingtjeneste YouSee Musik, kan du lytte til musik overalt og på alle tider af døgnet. Gå på opdagelse i podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk Hi-Fi-kvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast, Bluetooth eller andet tilbehør.