!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 2.300 kr
XiaomiMi Electric Scooter Pro2

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.999,-

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Sort

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Sort

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen4.299 kr.
 • Rabat-2.300 kr.
 • Pris i alt1.999 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 3.313 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Mi Electric Scooter Pro2 på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Stil møder brugervenlighed

Mi Electric Scooter Pro gør transporten gennem byen yndefuld og elegant takket være det lækre design. Og el-løbehjulet kan klappes sammen, så du slipper for at have det stående på gaden, ligesom det tager tre sekunder at folde herligheden ud igen. Op løbehjulet og du er videre med det samme.

Solid og behagelig

Mi Electric Scooter Pro2 består af den samme type aluminium, som man bruger til at bygge fly med. Det betyder, at du kan drøne rundt på grusstier og i al slags vejr, uden løbehjulet tager skade. Mi Electric Scooter Pro2 er desuden udstyret med ABS-bremser, bremseskiver i begge hjul og stødabsorberende dæk, så komforten er i top.

Hold styr på dit løbehjul

Mi Electric Scooter Pro2 har en LED-skærm monteret på styret, så du kan holde øje på farten, og hvor meget batteri du har tilbage. Løbehjulet har en tophastighed på 25km/t og en rækkevidde på op til 45km/t. Skærmen gør det nemt for dig at bevare overblikket over batteri og hastighed.  


Når du stiller dig op på Mi Electric Scooter Pro2, får du fornemmelsen af, hvor legende let og lækkert det er, at køre på arbejde eller til dine aftaler.

Foruden det stilfulde design er Mi Electric Scooter Pro2 også bygget til, at du kan folde dit el-løbehjul hurtigt sammen, så du kan have det med op på kontoret eller i lejligheden, uden det fylder en halv bondegård. Tre sekunder tager det at folde herligheden ud igen, og du er videre i teksten.

Mi Electric Scooter Pro2 har en tophastighed på 25km/t og en rækkevidde på op til 45km på én opladning. Du kan blot aktivere fartpiloten og nyde turen gennem byen. Du kan snildt komme op ad bakker med op til 12 graders hældning, ligesom de stødabsorberende hjul gør det komfortabelt at køre på grusstier. Begge hjul har indbygget bremseskiver, og ABS-bremsesystemet gør, at selv hårde opbremsninger er behagelige.

Styret er udstyret med en LED-skærm, så du selv i sollys kan se, hvor hurtigt du kører, og hvor meget batteri du har tilbage.

Bestil din Mi Electric Scooter Pro2 hos YouSee i dag, så du også kan komme frem i trafikken med en yndefuld lethed.

Du får mere end et el-løbehjul - du får også alle vores fordele

Du får meget mere end Mi Electric Scooter Pro2 hos YouSee. Der er også fordelene – og de er inkluderet i prisen. Du får fri levering sammen med et mobilabonnement med adgang til YouSee Musik, 5G-forbindelse og landets bedste mobilnet. Prisen på Mi Electric Scooter Pro2 afhænger af det mobilabonnement, du vælger, når du køber løbehjulet i vores webshop.

Oplev alle fordelene ved et YouSee-mobilabonnement

Når du køber Mi Electric Scooter Pro2 hos YouSee, kvitterer vi med et mobilabonnement, der har et væld af fordele – alt sammen inkluderet i prisen. Vi taler om YouSee Musik, Roaming World, 5G-forbindelse og ikke mindst adgang til landets bedste mobilnet.

Danmarks bedste mobilnet

Hos YouSee får du Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET, med pålidelig dækning over hele landet, så du altid kan komme på nettet eller ringe, uanset hvor du måtte befinde dig. Vi sørger for, at du kan streame dine serier, altid har adgang til dine hits på YouSee Musik og du kan ringe rundt, selvom du opholder dig på stranden.

Roaming World

Gå på nettet, ring og send beskeder i 48 lande over hele verden med din smartphone eller tablet. Brug rejsen på at nyde seværdighederne i stedet for at lede efter Wi-Fi forbindelser. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande – helt uden det koster ekstra.

YouSee Musik

Du kan streame dine yndlingsnumre med YouSee Musik, uanset hvornår på døgnet, du får lyst til det, og hvor du måtte være henne. Oplev medrivende podcasts, de hotteste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast, Bluetooth eller andet tilbehør.