Kun på yousee.dk
Xiaomi

Redmi 10 5G

99 kr.
Rabat
1.756 kr.
Med YouSee Mobil 40

50 megapixels højopløsningskamera

Hovedkameraet giver dig muligheden for at tage lækre kvalitetsbilleder og optage videoer i høj kvalitet. Med dybdekameraet på 2 megapixels kan du tage fantastiske portrætbilleder med en naturlig sløringseffekt af baggrunden. Det er blot et par af de fede features mobilens kamera indeholder.

6,58” skærm af Corning Gorilla Glass 3

Xiaomi Redmi 10 5G har en stor skærm, hvor du kan se, hvad der foregår, uanset om du læser nyheder, streamer dine serier eller spiller dine spil. Mobilen er udstyret med det slidstærke Corning Gorilla Glass 3, som beskytter skærmen mod lidt af hvert, når du har mobilen i tasken eller giver den gas til festen.

5000 mAh batteri med 18W hurtigopladning

Xiaomi Redmi 10 5G har saft og kraft nok til hele dagens mobilgøremål, så du ikke skal lede efter en stikkontakt hele tiden. Og når den endelig skal lades op, sker det på nærmest ingen tid, da mobilen har en hurtigopladningsfunktion med 18W.

Xiaomi Redmi 10

Xiaomi Redmi 10 5G er til dig, der er på udkig efter en hverdagsmobil med langtidsholdbart batteri og evnen til at tage gode billeder. Glem ikke muligheden for at surfe på nettet med en lynhurtig og stabil 5G-forbindelse, når du køber din mobil hos YouSee.

Skærmen er beklædt med slidstærk Corning Gorilla Glass 3, og der gemmer sig et Li-Po 5000 mAh-batteri underneden, så du ikke går ned på strøm i løbet af dagen. Mobilen understøtter 18 Watt hurtigopladning, så du er hurtigt videre.

Hovedkameraet er på hele 50 megapixels, og du kan optage videoer i fuld HD. Xiaomi Redmi 10 5G understøtter desuden HDR, så dine optagelser bliver endnu flottere. Lagerpladsen er på 128 GB, men du kan selv indsætte dit eget microSD-kort, så du nemt og bekvemt kan øge lagerpladsen, så du får plads til alle dine billeder, videoer og apps.

Køb Xiaomi Redmi 10 5G hos YouSee til en pris, hvor alle kan være med

Når du køber Xiaomi Redmi 10 5G hos YouSee, får du en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er fyldt med fordele.

Prisen på Xiaomi Redmi 10 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Køb din nye Xiaomi Redmi 10 5G med et abonnement, der er fyldt med fordele

Når du bestiller en Xiaomi Redmi 10 5G hos YouSee, bestiller du samtidigt et mobilabonnement. Vi har et stort udvalg af forskellige mobilabonnementer til skarpe priser, som har masser af fordele, bl.a. Danmarks bedste 5G mobilnet, fri sms og tale, data i udlandet og musiktjenesten YouSee musik med over 100 millioner musiknumre. Du kan læse mere om vores fordele nedenfor.

  • Danmarks bedste 5G mobilnetværk

  • Roaming World

  • YouSee musik

Med Danmarks bedste 5G-mobilnet kan du downloade alle dine store filer på en hurtig og stabil forbindelse. Du kan også surfe på nettet i 48 lande over hele verden. Så kan du dele alle dine ferieminder med dine venner og familie.

Med YouSee musik får du muligheden for at lytte til alt den musik du vil – hver måned. Her kan du lytte til over 100 millioner hits fra forskellige kunstnere, som du kan afspille via Chromecast, Bluetooth, AirPlay og CarPlay.

Specifikationer
Skærmtype
FHD+ Dot Drop AdaptiveSync
Skærmstørrelse
6,58"
Opdateringsfrekvens
90 hz
Skærmopløsning
2408 x 1080
Hovedkamera
50 MP f/1.8
Dybdekamera
2 MP f/2,4
Frontkamera
5 MP f/2,4
Styresystem
Android 12 (MIUI 13)
Processor
MediaTek Dimensity 700 7nm
RAM
4 GB
Hukommelse
128GB
Batteristørrelse
5000 mAh
Opladning
18W Hurtigopladning
Feature
3,5mm jackstick
Bluetooth
5.1
USB
Type-C
NFC
Ja
Fingeraftrykslæser
Ja (på siden)
IP Certificering
IP53
Farver
Graphite Gray / Chrome Silver / Aurora Green
Mål
163,99 x 76,09 x 8,9 mm
Vægt
200 g.
5G
Ja
Simkort
Dual SIM (Nano)

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker