!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 1.956 kr
XiaomiRedmi 12 5G

Kontantpris med YouSee Mobil 80 99,-

Xiaomi Redmi 12 5G Midnight Black 128 GB

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Midnight Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Midnight Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.055 kr.
 • Rabat-1.956 kr.
 • Pris i alt99 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.413 kr.

Turbo på telefonen

Xiaomi Redmi 12 5G er udstyret med Snapdragon 4 Gen 2-processoren, så mobilen hurtigt kan behandle dine fotografier, levere omfattende søgeresultater på nettet og browse indhold på sociale medier. Lagerplads kommer du ikke til at gå ned på på, da du kan indsætte hukommelseskort med op til 1TB. Du behøver aldrig at slette dine videoer eller apps.
Turbo på telefonen

Premium glas, premium følelse

Xiaomi Redmi 12 5G har en adaptiv skærmopdateringshastighed på op til 90Hz, så alting bare flyder naturligt, når du spiller skydespil eller streamer videoer. Herligheden er beskyttet af slidstærkt premium glas, så mobilen bare føles lækker at have i hånden.  
Premium glas, premium følelse

50 MP-kamera til alle dine stjernestunder

Xiaomi Redmi 12 5G tager lækre og autentiske billeder takket være 50MP-linsen og dybdesensoren. Uanset om du optager videoer til SoMe eller knipser løs for at forevige dine oplevelser, selv i dårligt belyste omgivelser, får du et resultat, du kan være stolt af.
50 MP-kamera til alle dine stjernestunder

Xiaomi Redmi 12 5G er perfekt til dig, der gerne vil have lækker billedkvalitet, når du lapper serier i dig på mobilen, eller fotograferer på livet løs uden at gå ned på batteri – alt sammen til yderst fornuftige penge.

Xiaomi Redmi 12 5G har en lækker fornemmelse, da den er dækket af solid, premiumglas. Mobilen føles bare som luksus i din hånd, så det er en ren fornøjelse at opleve dine film eller spil time efter time.

Du får en mobiltelefon, der er bygget til at give dig den fede underholdningsoplevelse i FHD+ kvalitet og en skærm, der varierer sin hastighed ud fra, om du blot nyder en komedieserie eller spiller dit hæsblæsende bilspil, så billedet bare flyder naturligt uanset hvad.

Takket være anden generation af Snapdragon 4-processoren med otte kerner, kan du have flere apps kørende på samme tid, uden Xiaomi Redmi 12 5G begynder at hakke. Processorkraften er også en kæmpe fordel, når du skal knipse billeder i en fart. 50MP-kameraet med dybdesensor giver dig mere naturlige og autentiske fotos – selv når aftenen ruller ind.

Xiaomi Redmi 12 5G har et 5000mAh-batteri i sig, der leverer strøm til hele dagen – og lidt til. Du skal med andre ord ikke frygte at gå ned på strøm, selvom kamera og spil kører i flere timer. Så du kan optage dine videoer med dine hverdagsoplevelser eller gennemføre bane efter bane uden at skulle række ud efter opladeren.

Slå til nu og vi kvitterer med gratis forsendelse samt lukrative fordele i dit mobilabonnement.

Køb Xiaomi Redmi 12 5G hos YouSee til en fordelagtig pris

Når du køber Xiaomi Redmi 12 5G hos YouSee, får du en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele såsom lynhurtig 5G-forbindelse. Prisen på Xiaomi Redmi 12 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

Bestil din Xiaomi Redmi 12 5G og udskyd betaling – helt uden renter

YouSee giver dig muligheden for at bestille din Xiaomi Redmi 12 5G og betale den over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Og vi mener fuldkomment rentefrit. Det betyder, at du betaler samme beløb for mobilen, som hvis du betaler hele beløbet med det samme.

YouSee-mobilabonnement med et væld af fordele

Når du køber en Xiaomi Redmi 12 5G hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af abonnementsfordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

YouSee giver dig adgang til et mobilnet, som dækker i hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, uanset hvor du måtte befinde dig. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil på Danmarks bedste mobilnet – naturligvis med 5G-hastighed.

Roaming World

Du kan gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra det lokale mobilnet, så du slipper for at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik i ørerne, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. På med dine høretelefoner og gå på opdagelse i podcasts, de svedigste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen