Kun på yousee.dk
Xiaomi

Redmi Note 12 5G

199 kr.
Rabat
2.156 kr.
Med YouSee Mobil Fri

Turbo på telefonen

Xiaomi Redmi Note 12 5G er udstyret med Snapdragon 4, Gen 1-processoren, der på ingen tid får behandlet dine fotografier, dine omfattende søgninger på nettet og browsing af tungt indhold på sociale medier. Derudover har du ubegrænset lagerplads på din mobil, da du kan indsætte hukommelseskort med op til 1TB lager. Du behøver aldrig at slette dine videoer eller apps.

6,67” skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass 3

AMOLED-skærmen kører med en opdatering på 120Hz, så alting bare flyder naturligt, når du spiller skydespil eller streamer videoer. Herligheden er beskyttet af det slidstærke og robuste Corning Gorilla Glass 3, så mobilen kan rode rundt i tasken uden at skærmen bliver ødelagt.

48 MP-kamera til alle dine mindeværdige oplevelser

Xiaomi Redmi Note 12 5G indeholder hele tre kameraer i ét. Det betyder, at du kan tage lækre portrætbilleder med en naturlig dybde, ligesom dine panoramabilleder får en bredde, der får fanger detaljerne ude i siderne. Du kan ligeledes fotografere i mørke omgivelser og stadig få flotte og detaljerede billeder til dit digitale fotoalbum.

Xiaomi Redmi Note 12 5G

Xiaomi Redmi Note 12 5G er den perfekte mobil til dig, der gerne vil nyde dit indhold på en lækker skærm, tage fede fotos og opleve lang batterilevetid.

Du får en mobiltelefon, hvis opdateringshastighed gør, at selv tunge spil og stemningsfulde videoer flyder helt naturligt hen over skærmen. Uanset om du streamer indhold fra Netflix eller hæsblæsende skydespil. Koblet med YouSees lynhurtige 5G-netværk får du oplevelse på oplevelse uden forsinkelser. Xiaomi Redmi Note 12 5G understøtter desuden DCI-P3, så du får en naturtro farveoplevelse med den bredeste palette.

Smartphonen understøtter også Always-on funktionen, så du blot skal trykke på skærmen to gange for at se de seneste notifikationer, så du ikke går glip af reaktionerne på dine indhold på sociale medier, ligesom du får et hurtigt overblik over dine nyheder.

Xiaomi Redmi Note 12 5G udnytter Snapdragon 4 Gen 1-processoren, som sammen med op til 8GB RAM, behandler dine data og handlinger på ingen tid, hvilket gavner, når du blandt andet skyder løs med dit 3-i-1-kamera. Selv når du fotograferer i mørke omgivelser, sørger den kraftfulde processor for, at billederne bliver opfanget uden ventetid. Foruden evnen til at fotografere i mørket, kan kameraet opfange både dybde og bredde, så du kan tage flotte portrætbilleder i stemningsfulde omgivelser, hvor du får alt med.

Alt dette til en fornuftig pris her hos YouSee. Slå til nu og vi kvitterer med gratis forsendelse og lukrative fordele i dit abonnement.

Køb Xiaomi Redmi Note 12 5G hos YouSee til en pris, hvor alle kan være med

Når du køber Xiaomi Redmi Note 12 5G hos YouSee, får du en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Xiaomi Redmi Note 12 5G afhænger af, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop.

YouSee-mobilabonnement med et væld af fordele

Når du køber en Xiaomi Redmi Note 12 5G hos YouSee, får du også et mobilabonnement med et væld af fordele inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

YouSee giver dig adgang til et mobilnet, der dækker i hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, uanset hvor du måtte befinde dig. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Du kan gå på nettet, ringe og sende beskeder i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnetværk, så du slipper for at finde forskellige Wi-Fi forbindelser under din rejse. Vi dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik i ørerne, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. På med dine høretelefoner og gå på opdagelse i podcasts, de svedigste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet. Lyt til over 100 millioner musiknumre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Specifikationer
Skærmtype
Flow AMOLED FHD+, Dolby Vision, HDR10+
Skærmstørrelse
6,67"
Opdateringsfrekvens
120 Hz
Skærmopløsning
1080 x 2400 pixels
Lysstyrke
900 nits
Beskyttelse
Corning Gorilla Glass 5
Batteristørrelse
5000 mAh
Opladning
67Watt turboopladning
RAM
6 GB
Hukommelse
128 GB
Hovedkamera
Sony IMX766 50 MP f/1.88
Ultravidvinkel
8 MP, f/2.2, 119 grader
Makrokamera
2 MP, f/2.4
Video
4K@30fps, 1080p@30/60fps
Frontkamera
16 MP, f/2.45
Video
1080p@30/60fps
Frontkamera
16 MP, f/2.45
Video
1080p@30/60fps
Højttaler
Stereo, Dolby Atmos
3,5 mm jack
Ja
Bluetooth
5.2
NFC
Ja
USB
Type-C
IP-certificering
IP53 støv- og vandafvisende
Vægt
187 g.
Dimensioner
162,9mm x 76mm x 7,9mm
Farver
Midnight Black, Polar White og Sky Blue
Sikkerhed
Fingeraftrykslæser i siden, ansigtsgenkendelse
5G
Ja
SIM-kort
Dual SIM, Nano SIM

Har du nogle spørgsmål?

Det er muligt at ringe til udlandet med alle mobilabonnementer.

Prisen afhænger af, hvilket land man ringer til.

Læs mere om priser til udlandet

Uanset om du er ny kunde eller eksisterende kunde, kan du beholde dit nuværende nummer.

Hvis du er i binding, når du køber et nyt produkt, vil du blive opkrævet for restbindingen på din næste regning.

Nej, der vil være binding på dit mobilabonnement, hvis du køber et produkt hos os. Du vil være bundet i seks måneder på det abonnement, du køber sammen med produktet. Bindingen på mobilabonnementet gælder uanset om købet er lavet kontant eller på afdrag. Bemærk også, at bindingen fornyes, hver gang du køber et nyt produkt på samme nummer.

Den normale leveringstid er 2-3 hverdage.

Der kan være en rabat forbundet med dit nuværende abonnement. Log ind øverst på siden, for at se, om du kan få rabat.

Hvis du vælger at dele din betaling for telefon op i rater over 12 eller 24 mdr. kan det sagtens lade sig gøre.

Yousee samarbejder med Expressbank. Ingen renter eller skjulte omkostninger forbundet med ordningen. Du vil i købet blive sendt igennem til Expressbank hvor du udfylder en låne ansøgning. Expressbank foretager en kreditvurdering og du får svar med det samme, og sender dig til underskrivelse af lån med dit MitID. Når lånet er underskrevet afsluttes din ordre, og vi sender hurtigst mulig dit nye produkt til dig.

Yousee og Expressbank ratebetaling

  • 0 % i stiftelsesomkostning

  • 0 % i debitorrenten

  • 0 % i ÅOP

  • 0 kr. i totale kreditomkostninger

Det er en forudsætning for tegning af lånet, at du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Dette tilmeldes nemt i købet, det vil være det samme betalingskort du tilmelder i din ordre, som både vil opkræve abonnement og dine rater fra Expressbank. Bemærk at det ikke er muligt at have mere end 2 aktive låneaftaler.

Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige abonnement?

Bliv ringet op eller besøg en af vores butikker