!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alle mobiltelefoner

Rabat: 934 kr
XiaomiRedmi Note 12 Pro 5G

Kontantpris med YouSee Mobil 80 1.921,-

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128 GB Midnight Black

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

128 GB - Midnight Black

Vælg størrelse - 128 GB

Vælg farve - Midnight Black

På lager i onlinebutik. Leveringstid mellem 2-3 dage

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

3. Betalingsform

Vælg

Kontant1.921 kr.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.855 kr.
 • Rabat-934 kr.
 • Pris i alt1.921 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 3.235 kr.

Premium smartphone, premium kamerateknologi

Bagsidekameraet på Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G udnytter Sonys IMX766-sensorteknologi sammen med en fænomenal evne til at lukke mere lys ind. Ligesom kameraet opfanger dybde og bredde. Kombineret med Xiaomis fotosoftware er resultatet ikke til at tage fejl af. Du bliver en stjernefotograf i dagslyset og mørket. Portrætbilleder som panoramabilleder af naturens skønheder bliver gengivet med en ufattelig skarphed, kulør og detaljegrad.
Premium smartphone, premium kamerateknologi

6,67” skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass 5

Flow AMOLED-skærmen kører med en opdatering på 120Hz, så alting bare flyder naturligt, uanset om du browser rundt på nettet, ser knivskarpe og farverige videoer i Dolby Vision eller spiller kørespil. Corning Gorilla Glass 5 og IP53-certificeringen betyder, at din mobil er godt beskyttet mod nøgler i tasken, regnvejr samt turen i støvet.
6,67” skærm beskyttet af Corning Gorilla Glass 5

Strøm nok til dagen på bare 15 minutter

Selvom du glemmer at oplade Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, inden du går i seng, slipper du for strømbekymringerne. På blot 15 minutter får du batteri nok til dagens mobile udfoldelser takket være turboopladningsfunktionen.
Strøm nok til dagen på bare 15 minutter

Nyeste skud på stammen fra Xiaomi - Note 12 Pro

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G er premium-mobilen til dig, der er på jagt efter det ypperste inden for kameratelefoner, smukke skærmoplevelser, lækkert og robust design og ikke mindst en høj ydeevne.

Xiaomis labre topmodel udnytter en teknologi, som er blandt det ypperste på markedet. Med Sonys IMX766-sensor vil du kunne tage flottere og skarpere billeder – selv om natten. Kameraet er ganske enkelt bedre til at opfange lys og omdanne dine fotografier til skarpe og kulørte billeder. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G understøtter desuden fotosoftware, som behandler dine billeder omgående, så du vil opleve et slutresultat, der på en naturlig måde indkapsler det øjeblik, du lige har foreviget.

Foruden high-end fototeknologier er Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G udstyret med en Flow AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 120Hz. Du får en mobil med et naturligt skærmflow, hvilket betyder, at din browsing på sociale medier foregår uden hakken, når du scroller, ligesom dine videoer og tunge spil bare flyder som en drøm. Og koblet med Dolby Vision kan du streame videoer med en skarphed og farvepalet, der forkæler dine øjne og bare giver dig lyst til at nyde mere indhold.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G har et 5000mAh-batteri indbygget, så du har saft og kraft til et par dages mobile aktiviteter. På blot 15 minutter får du strøm nok til dagens gøremål, skulle uheldet være ude, og batteriet nærmer sig nulpunktet. Du er ganske enkelt hurtigt videre takket være turboopladningsfunktionen.

Kort sagt, der er absolut ingen grund til at gå glip af dette vidunder af en smartphone. Slå til nu og youSee udstyrer dig med denne premium-telefon og et mobilabonnement, der matcher dit behov.  

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G: Solid mobil til stærk pris hos youSee

Køb Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G hos youSee, og du får en yderst skarp pris sammen med fri fragt og et mobilabonnement, der er spækket med fordele. Prisen på Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G afhænger af mobilabonnementet, du vælger, når du bestiller mobilen i vores webshop. Gå på opdagelse efter det abonnement, der passer bedst til dit behov.

Bestil din Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G uden én krone på lommen!

YouSee giver dig muligheden for at betale din Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G over 12 eller 24 måneder helt rentefrit. Det betyder, at du betaler samme beløb for telefonen, som hvis du betaler hele beløbet i én omgang. Hvorfor vente?

YouSee mobilabonnement – et væld af fordele

Når du køber din Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G hos youSee, får du også et mobilabonnement, der er spækket med fordele – alt sammen er inkluderet i prisen.

Danmarks bedste mobilnet

Med youSee kommer du på et mobilnet, der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse ligegyldigt, hvor i landet du opholder dig. Du kan gå på nettet, sende SMS´er, streame og spille spil på Danmarks bedste mobilnet.

Roaming World

Gå på nettet, ring eller send SMS’er i 48 lande over hele verden direkte fra dit mobilnetværk, så du slipper for at lede efter Wi-Fi forbindelser under din rejse. YouSee dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med youSee Musik på din mobil, kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Gå på opdagelse i fængende podcasts, klassiske numre og alle de store radiokanaler i en lydkvalitet, der bare spiller. Lyt til over 100 millioner numre, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.

Find flere Xiaomi telefoner i webshoppen