!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.500 kr
XiaomiVacuum Cleaner G10 Plus

Kontantpris med YouSee Mobil 80 699,-

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus Hvid

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

Bestil nu og få leveret så snart vi har varen på lager.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen2.199 kr.
 • Rabat-1.500 kr.
 • Pris i alt699 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 2.013 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Vacuum Cleaner G10 Plus på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Kraftig motor til effektiv støvsugning

Motoren i Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus leverer 108.000 omdrejninger i minuttet, mens sugeevnen er på 150AW, hvormed husstøvmider og støvfnug må slippe taget. Støvsugerens batteri holder op til 65 minutter, så du snildt kan komme rundt i hele hjemmet på én opladning

Støvsug og vask gulve på samme tid

Med Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus slipper du for først at støvsuge gulvene for derefter at vaske dem. Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus gør begge dele på én gang, så du slipper for at rengøre dine gulve to gange. 

Enkel vedligeholdelse

Det tager ingen tid at vedligeholde Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus. Et enkelt tryk på en knap, og du tømmer støvbeholderen, ligesom det er enkelt at tømme vandbeholderen. Når du er færdig, hænger du bare støvsugeren tilbage på det medfølgende vægbeslag, og den er klar til næste gang.


Oplev fordelene ved at støvsuge og vaske gulv på samme tid. Med Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus sparer du både tid og kræfter på at ordne gulvene.

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus har en kraftfuld motor, der byder på 108.000 omdrejninger i minuttet og en sugeevne på 150AW. Det betyder, at støv, fnuller og hår bliver suget op allerede første gang, støvsugeren passer hen over skidtet. Og du kan vælge at vaske gulvet på samme tid, så du slipper for først at støvsuge for derefter at finde moppen frem.

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus har op til 65 minutters rengøringstid, så du kan nå at rengøre alle hjemmets gulve på bare én opladning. Når du er færdig, trykker du bare på én knap, og støvbeholderen bliver tømt i skraldespanden. Medfølgende er der et praktisk vægbeslag, som du kan hænge støvsugeren på efter brug.

Med Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus har det aldrig været nemmere at rengøre gulvene. Køb den i dag og oplev fordelene.

Få adgang til Danmarks bedste 5G-net, når du bestiller Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus gennem YouSee

Du får mere end fri fragt, når du bestiller din Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus gennem YouSee. Du får også et mobilabonnement med adgang til Danmarks bedste 5G-net. Prisen på støvsugeren varierer ud fra det mobilabonnement, du vælger, når du bestiller den gennem vores webshop.

Et væld af fordele med YouSee mobilabonnement

Køb Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus hos YouSee og du får et mobilabonnement med mange fordele, som indgår i prisen. Du får adgang til vores musiktjeneste, mens du kan have mobilen med på ferie uden ekstraregninger.

Danmarks bedste mobilnet

Som kunde hos YouSee er du på Danmarks bedste 5G-mobilnet - nemlig TDC NETs - der dækker hele Danmark, så du altid er sikret en stabil og pålidelig forbindelse, når du ringer eller er på nettet.

Roaming World

Du kan frit bruge din mobil og det lokale mobilnetværk i 48 lande, uden det koster dig ekstra. Du kan med sindsro ringe hjem, sende SMS’er eller gå på nettet uden ekstraregning. Bare nyd din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Med YouSee Musik får du adgang til flere end 100 millioner numre på din mobil, så du kan streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.