!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Alt tilbehør

Rabat: 1.600 kr
XiaomiVacuum Cleaner G9 Plus

Kontantpris med YouSee Mobil 80 299,-

Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus Hvid

Danmarks bedste 5G-mobilnet

Over 100 millioner musiknumre

Tale og data i udlandet

Vis mindre

1. Størrelse og farve

Vælg

One Size - Hvid

Vælg størrelse - One Size

Vælg farve - Hvid

Bestil nu og få leveret så snart vi har varen på lager.

2. Abonnement

Vælg

YouSee Mobil 80219 kr./md.

Vidste du at du får dobbelt data og lavere priser ved at købe flere abonnementer? Du har mulighed for at vælge flere abonnementer, når du har lagt varen i kurven.

 • YouSee Mobil Fri

  279 kr./md.

 • YouSee Mobil 80

  219 kr./md.

 • YouSee Mobil 40

  179 kr./md.

Betal pr./md.219 kr.

 • Oprettelse0 kr.
 • Pris på varen1.899 kr.
 • Rabat-1.600 kr.
 • Pris i alt299 kr.
 • Mindstepris i 6 mdr. 1.613 kr.
!
Bemærk:
Ved køb af Vacuum Cleaner G9 Plus på yousee.dk, købes samtidig et mobilabonnement.

Kraftfuld sugeevne

Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus har en motor, der præsterer 100.000 omdrejninger i minuttet, så selv den mindste støvmide må slippe taget i sofahynden. Støvsugerens filtreringssystem er inddelt i fem niveauer, og den har en batterilevetid på op til en time.

Praktisk ekstratilbehør

Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus er udstyret med en støvsugerstang, et mundstykke til paneler og et særligt mundstykke til at bekæmpe støvmider i dine møbler, så din støvsugning både holder hjemmet rent, men også sundere.

Nem vedligeholdelse

Når du er færdig med at bruge Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus, kan du nemt og hurtigt tømme den aftagelige støvbeholder, inden du hænger støvsugeren på plads i vægbeslaget. Det tager 3½ time at lade Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus helt op igen.


Glem alt om at slæbe den traditionelle støvsuger ud af kosteskabet for derefter at skulle montere slange og stang. Med Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus tager du blot støvsugeren ned fra vægbeslaget, og du er i gang.

Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus er batteridrevet, så du slipper for at lede efter stikkontakter rundt omkring i hjemmet. Batteriet har strøm nok til en time, så du kan nå gennem hele huset på én opladning.

Støvsugeren er udstyret med en 120AW-motor med 100.000 omdrejninger i minuttet, hvilket giver Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus en sugeevne ud over det sædvanlige. Du kan snildt få alt støv, snavs og hår op fra gulvtæpperne og plankegulvet, mens det særlige mundstykke mod støvmider får renset både seng og sofa – så du får et renere og sundere hjem.

Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus kræver et minimum af vedligeholdelse, da støvsugerhovedet er udstyret med en speciel anti-filtreringsmultibørste, der gør, at hår og løse tråde ikke sidder fast, hvormed du undgår at skulle rense mundstykket bagefter. Støvbeholderen er nem at afmontere, tømme og sætte på igen.

Køb din Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus og oplev hvor legende let det er at holde hjemmet rent.

Fordelagtig støvsuger, fordelagtigt mobilabonnement

Når du køber Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus i vores webshop, dækker vi forsendelsen. Prisen på støvsugeren varierer ud fra, hvilket mobilabonnement du vælger, når du bestiller Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus hos YouSee. Kig dig omkring og find abonnementet, der passer til dine behov. Vi udstyrer dig også med et væld af abonnementsfordele såsom gratis adgang til flere end 100 millioner sange, du kan lytte til, mens du støvsuger hjemmet.

Mere end et mobilabonnement

Køb Xiaomi Vacuum Cleaner G9 Plus hos YouSee og vi kvitterer med ufatteligt mange mobilabonnementsfordele såsom YouSee Musik, hvor du kan streame musik i en lækker kvalitet. Eller hvad med Roaming World hvor du kan din mobil i udlandet uden ekstraomkostninger? Glem ikke vores ultrahurtige 5G-net, hvor selv de tungeste videofiler kommer ned med et fingerknips.

Danmarks bedste mobilnet

Du er dækket i hele Danmark takket være TDC NETs omfattende mobilnet, der sikrer dig en stabil og pålidelig forbindelse overalt i landet. Gå på nettet, send SMS’er eller stream dine yndlingsserier med Danmarks bedste mobilnet – med 5G-hastighed, selvfølgelig.

Roaming World

Surf på nettet, ring hjem eller stream dine feriehits fra 48 lande fordelt over hele verden. Brug mobilen på det lokale mobilnet helt uden ekstraregning. Dermed undgår du jagten på Wi-Fi forbindelser under din rejse. Roaming World dækker blandt andet i USA, Thailand, Tyrkiet og mange andre lande.

YouSee Musik

Lyt til flere end 100 millioner numre med YouSee Musik på din mobil eller tablet. Så kan du streame musik hvor som helst og når som helst. Lyt til fængende podcasts, de nyeste hits og alle de store radiokanaler i en fantastisk lydkvalitet, som du kan afspille via Apple CarPlay, AirPlay, Chromecast og Bluetooth.