Mobilt bredbånd

Trådløst internet med Danmarks bedste mobilnetværk

Mobilt bredbånd giver dig ...

... friheden til at være online med din pc og tablet, uanset hvor du er. Få lynhurtigt, stabilt og trådløst internet når du er hjemme og på farten.

Lånemodem

Ingen teknikerbesøg

Danmarks bedste dækning

Vælg abonnement

!
Som YouSee-mobilkunde kan du få samlerabat på nogle abonnementer

1 TB

  • Sikkerhedspakke
  • Lånemodem inkluderet

Inklusiv et gratis lånemodem

Vælg et gratis lånemodem, der passer til dit behov. Uanset om du vælger et modem eller ej, får du altid et SIM-kort med. Du vælger modem når du bestiller.

Den kraftfulde - Huawei B-535

Vær op til 30 enheder online. Lille og kraftfuld med fast strømtilslutning.

Den fleksible - Huawei E5785

Til weekendturen. Op til 10 enheder på - kører både på batteri eller strømstik.

Den kompakte - Huawei E3372

Et modem i lommeformat – lige til at sætte i din bærbare, når du er på farten.

Har du spørgsmål?

Hvad er mobilt bredbånd fra YouSee?

Mobilt bredbånd er trådløst internet, som du kan tage med dig overalt i Danmark. Med mobilt bredbånd er du på nettet via 3G eller 4G-nettet - den samme forbindelse, som du bruger på din smartphone.

Mobilt bredbånd er en internetforbindelse, du kan bruge til alle slags enheder - til computer, til tablet, til mobil, til tv og alle andre enheder, som kræver en online forbindelse. På den måde minder mobilt bredbånd rigtig meget om en almindelig bredbåndsforbindelse. En af fordelene ved mobilt bredbånd er, at du kan tage internettet med dig overalt i Danmark.

Du kan bruge mobilt bredbånd til streaming og til gaming, til at tjekke mails og netbank, være online på sociale medier og alt det, du ellers bruger internettet til.

Mobilt bredbånd fra YouSee hurtigt og stabilt internet, du kan tage med dig overalt i Danmark

Det smarte ved mobilt bredbånd er, at du kan tage det med dig overalt i Danmark. Med mobilt bredbånd får du internet til hjemmet, som du også kan tage med dig på weekendturen til sommerhuset og til campingvognen.

Mobilt bredbånd fungerer også, når du er på farten - så kan du fx være på nettet på tog- eller bilturen frem og tilbage mellem Jylland, Fyn og Sjælland.

Hvordan virker mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd fungerer ved, at du får tilsendt et simkort, som du enten kan sætte direkte i din tablet eller computer for at få forbindelse til internettet.

Så har du et mobilt bredbånd, skal du først bruge et simkort. Kortet får du fra os. Og så er du klart til at gå på nettet.

Du kan også sætte simkortet i et usb-modem, som du kan koble til din computer ,ligesom med et usb-stik. Skal I være flere på nettet samtidig, kan du i stedet sætte simkortet i en særlig wi-fi-router. På den måde kan du koble flere enheder til internettet.

Få et lånemodem inkluderet i prisen, når du bestiller mobilt bredbånd

Med et abonnement hos os får du et lånemodem, så du nemt og hurtigt kan komme på internettet - helt uden at skulle have besøg af en tekniker.

Du kan vælge mellem tre forskellige mobile modem - alt afhængigt af dit abonnement og dit behov. Vælg det lille og kompakte usb-modem, den fleksible mi-fi-router eller den kraftfulde wi-fi-router.

Mobilt bredbånd med usb-modem

Du kan vælge at få mobilt bredbånd med usb-modem. Modemmet minder på mange måder om et klassisk usb-stik, som du kan koble direkte til din bærbare pc eller din stationære computer. Her indsætter du et simkort, og så kan du ellers bare tage usb-modemmet med i lommen, så du kan være online på farten - fx i toget, i sommerhuset eller i parken.

Mobilt bredbånd med mi-fi-router

Mi-fi-router en en betegnelse for en router, der er særligt egnet til mobilt bredbånd. En mi-fi-router virker på samme måde som en almindelig wi-fi-router, men den er mindre, og du kan nemmere tage den med dig - fx i sommerhus eller i campingvogn.

Med den mobile mi-fi-router kan du komme på nettet med op til 10 enheder ad gangen. Routeren udsender en trådløs forbindelse og kører både på batteri og strømstik – det er altså ikke nødvendigt at være tæt på en stikkontakt.

Hvor hurtigt er mobilt bredbånd?

Når du vælger mobilt bredbånd fra YouSee, kommer du på Danmarks bedste 4G mobilnetværk, nemlig TDC NETs, med lynhurtige hastigheder og stabil forbindelse.

Med vores mobile bredbånd får du en download-hastighed på 17 til 71 Mbit/s og en upload-hastighed på mellem 5 og 43 Mbit/s (målt ved udendørs brug).

Læs mere om hastigheder og dækning her.

Få lynhurtigt og stabilt mobilt bredbånd på Danmarks bedste 4G-mobilnetværk

Vores 4G-forbindelse gennem TDC NET dækker i hele Danmark. Uanset hvor i landet, du bor - om det er i byen eller på landet, er du sikret en hurtig og stabil forbindelse.

TDC NET ejer netværket, og de arbejder løbende på at gøre 4G-netværket endnu bedre. TDC NET sørger blandt andet for, at dækningen når alle danske hjem - også i lokalområderne uden for større byer.

Læs mere om Danmarks bedste 4G-netværk her.

Mobilt bredbånd vs bredbånd - hvad er forskellen?

Med mobilt bredbånd får du internet via simkort, der får sin forbindelse fra 4G-netværket. Det er også sådan, du kommer på nettet med din smartphone.

Bredbånd er internet, der leveres til dig via telefonstik (DSL), kabel-tv-stikket (coax) eller lyslederkabler (også kaldet fiber eller fibernet).

Med mobilt bredbånd betaler du for en bestemt mængde data hver måned. Mængden af data måles i gigabyte (GB). Når du har brugt den mængde GB, du har dit abonnement, sænkes hastigheden på dit internet markant.

Til forskel er der ingen datagrænse med en almindelig bredbåndsforbindelse. Her kan du altså bruge internettet, så meget du vil - uden at skulle tilkøbe ekstra mængder data. Du løber dermed ikke tør.

Læs mere om bredbånd her.

Køb billigt mobilt bredbånd hos YouSee

Vi tilbyder et stort udvalg af abonnementer på mobilt bredbånd til gode priser.

Vælg mellem flere forskellige størrelser abonnementer - alt fra 15 GB til 1 TB. Så er du sikker på at få den mængde data, der passer til dit forbrug.

Længere oppe på siden her kan du se pris på og datamængde for alle vores abonnementer.

Hvor mange GB data skal jeg bruge?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange gigabyte (GB) data du skal bruge, og hvilket abonnement du skal vælge. Det kommer nemlig an på, hvor meget du bruger nettet, og hvad du bruger det til.

Vi har samlet et overblik over, hvor meget data man typisk bruger på forskellige apps og tjenester på nettet. Her kan du få en bedre idé om, hvor mange gigabyte data du har brug for.

Læs mere om dataforbrug her.