!
Betal kontant eller i rater?
Hvis du vælger at betale din nye mobil i rater i stedet for kontant, kræver det lidt mere tålmodighed end tidligere. Loven om kreditvurderingen har nemlig ændret sig, så du skal flere trin igennem.
!
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk
Danmarks bedste mobilnet - 8. år i træk

Mobilt Internet

Mobilt Internet 1 TB med 5G Mobilt Internet 1 TB med 5G

Mobilt internet giver dig ...

... friheden til at være online med din pc og tablet, uanset hvor du er. Få lynhurtigt, stabilt og trådløst internet når du er hjemme og på farten.

Lånemodem

Ingen teknikerbesøg

Danmarks bedste mobilnet

1 TB (5G)

  • 4G lånemodem inkluderet
  • 5G lånemodem tilvalg*
!
Som YouSee-mobilkunde kan du få samlerabat på nogle abonnementer

Inklusiv et lånemodem

Vælg et lånemodem, der passer til dit behov. Uanset om du vælger et modem eller ej, får du altid et SIM-kort med. Du vælger modem når du bestiller.

Den bærbare (5G) - Zyxel NR2101

Vær op til 16 tilslutninger online - kører både på batteri eller strømstik. Op til 10 timers batteritid, Wi-Fi 6 og 5G forbindelse

Den hurtige (5G) - Huawei H138-380

Vær op til 64 enheder online. Kraftfuld med fast strømtilslutning og 5G forbindelse.

Den kraftfulde - Huawei B-535

Kraftfuld og stabil. Kører på strømkabel og 4G. Kan have op til 32 enheder tilsluttet på samme tid.

Den fleksible - Huawei E5785

Til weekendturen. Op til 16 enheder på - kører både på batteri eller strømstik. Virker til 4G.

Den kompakte - Huawei E3372

Et modem i lommeformat – lige til at sætte i din bærbare, når du er på farten. Virker til 4G.

Oplev 5G hos YouSee

Hos YouSee er du på TDC NETs mobilnet, som Teknologisk Institut har målt til at være Danmarks bedste for 8. år i træk. Oplev Danmarks bedste 5G-dækning og de hurtigste hastigheder med et YouSee mobilt internetabonnement. For at få 5G oplevelsen, skal du have et 5G modem.
Oplev 5G hos YouSee

Har du spørgsmål?

Læs mere om mobilt internet fra YouSee

Hvad er mobilt internet fra YouSee?

Mobilt internet er trådløst internet, som du kan tage med dig overalt i Danmark. Du er på nettet via 4G eller 5G-mobilnettet - det samme mobilnet, som du bruger på din smartphone.

Du kan bruge mobilt internet til alt det, du bruger en kablet internetforbindelse til. Både til computer, til tablet, til mobil, til tv og alle andre enheder, som kræver en online forbindelse.

Hvordan virker mobilt internet?

Når du har bestilt Mobilt Internet hos YouSee, sender vi dig et SIM-kort og det modem, du har valgt. Det er super nemt at installere og du skal bare følge anvisningen.

Du kan også sætte simkortet i et usb-modem, som du kan koble til din computer - ligesom med et usb-stik. Og skal I være flere på nettet samtidig, kan du i stedet sætte simkortet i en særlig wi-fi-router. På den måde kan du koble flere enheder til internettet.

Med USB-modem

USB-modemmet minder på mange måder om et klassisk usb-stik, som du kan koble direkte til din bærbare pc eller din stationære computer. Her indsætter du et simkort, og så kan du ellers bare tage usb-modemmet med i lommen, så du kan være online på farten - fx i toget, i sommerhuset eller i parken.

Med mi-fi-modem

Mi-fi-modemmet en en betegnelse for et modem, der er særligt egnet til mobilt internet. Et mi-fi-modem virker på samme måde som en almindelig wi-fi-router, men den er mindre, og du kan nemmere tage den med dig - fx i sommerhus eller i campingvogn.

Med det mobile mi-fi-modem kan du komme på nettet med op til 10 enheder ad gangen. Modemmet udsender en trådløs forbindelse til deling og kører både på batteri og strømstik – det er altså ikke nødvendigt at være tæt på en stikkontakt.

4G og 5G router til hjemmet

Bor du i et område hvor dit internet driller og du ikke kan få en kablet forbindelse med høj nok hastighed, er et 4G modem – måske endda med en 4G låneantenne – eller et 5G modem en oplagt løsning. Begge kræver et fast strømstik og kan give op til 64 enheder adgang på én gang.

Hvor hurtigt er mobilt internet?

Du får en download-hastighed på 17 til 71 Mbit/s og en upload-hastighed på mellem 5 og 43 Mbit/s (målt ved udendørs brug).

Som noget nyt kan du også få mobilt internet med 5G-hastigheder. I områder med 5G dækning, kan du med dit 5G abonnement og modem forvente op til 1.000 Mbit/s.

Læs mere om hastigheder og dækning her.

Hvor mange GB data skal jeg bruge?

Det kan være svært at vurdere, hvor mange gigabyte (GB) data du skal bruge, og hvilket abonnement du skal vælge. Det kommer nemlig an på, hvor meget du bruger nettet, og til hvilket formål.

Vi har samlet et overblik over, hvor meget data man typisk bruger på forskellige apps og tjenester på nettet. Her kan du få en bedre idé om, hvilken datamængde du har brug for.

Læs mere om dataforbrug.

Hvad koster mobilt internet?

Prisen for dit abonnement varierer alt efter, hvor stor en datamængde, du vælger. Men en ting er stensikker - med mobilt internet fra YouSee får du altid en god pris på mobilt internet.

Hvad er det billigste abonnement?

Vores billigste abonnement lige nu er 30 GB data til 119 kr. om måneden inkl. lånemodem.

Hvem leverer mobilt internet?

Det er TDC NET, som leverer mobilt internet til YouSee kunder. TDC NET ejer mobilnettet, og de arbejder løbende på at gøre det endnu bedre. TDC NET sørger blandt andet for, at dækningen når hjem til alle husstande i Danmark.

Mobilt internet eller kablet internet - hvad er forskellen?

Med mobilt internet får du internet via simkort, der får sin forbindelse fra mobilnettet. På samme måde som med din smartphone. Du får en bestemt mængde data hver måned. Mængden af data måles i gigabyte (GB). Når du har brugt den mængde GB, du har i dit abonnement, sænkes hastigheden på dit internet markant. Fordelen er, at du kan tage internettet med dig.

Kablet internet er internet, der leveres til dig via telefonstik (DSL), kabel-tv-stikket (coax) eller lyslederkabler (også kaldet fiber eller fibernet). Der er ingen datagrænse med en almindelig bredbåndsforbindelse. Her får du fri data og kan bruge internettet, så meget du vil - uden at skulle tilkøbe ekstra mængder data. Du løber dermed ikke tør.

Læs mere om internet.

Mobilt internet eller fiber - hvad er forskellen?

Med mobilt internet kobler du dig til internettet via det trådløse mobilnet gennem et simkort. Lidt ligesom du kender det fra din mobiltelefon. Og du kan tage internettet med på farten. Du får en bestemt mængde data med mobilt internet, der måles i gigabyte (GB). Når du har opbrugt dine data i dit abonnement, sænkes hastigheden på din forbindelse markant.

Fibernettet leveres gennem lyslederkabler, som er gravet ned i jorden omkring din bopæl og en fiberboks i dit hjem. Du får ubegrænsede mængder af fri data på fibernettet, men du kan ikke tage fibernettet mig dig - du kan udelukkende bruge det som hjemmenetværk.