Derfor skal din nye smartphone være en Emporia

Det er ikke uden grund, at Emporia i mange år har været blandt verdens bedst sælgende mobiltelefoner for deres målgruppe. Hver gang Emporia sætter en ny mobiltelefon på gaden, overgår de sig selv i forhold til smart design og præcis funktionalitet. Du skal derfor vælge en Emporia mobiltelefon eller smartphone, hvis du vil have den mest innovative og brugerorienterede mobil til ældre på markedet – og hvis du samtidig vil have en stærk og holdbar mobil, der holder i mange år.

Hos YouSee finder du de nyeste Emporia-modeller til lave og konkurrencedygtige priser. Find din nye Emporia-mobil i YouSee’s webshop og bestil nemt og hurtigt din nye mobil online. Uanset om du skal have det nyeste skud på stammen fra Emporia eller en ældre model, får du en Emporia- mobiltelefon til en god pris og med markedets bedste mobilabonnement inkluderet.

YouSee tilbyder blandt andet den nye Emporia EUPHORIA. Denne mobil er lige noget for alle, der ønsker at være i stand til let og hurtigt at kunne ringe til venner og familie og se alt helt tydeligt på skærmen. Mobiltelefonen giver dig også mulighed for at tage billeder og sende dem hurtigt og nemt. Emporia EUPHORIA har som de fleste Emporia-modeller en funktion til nødopkald, der giver dig en ekstra grad af sikkerhed.

Vælg også Emporia SMART, der er en perfekt designet smartphone til ældre brugere med den nyeste touchscreen, der dog ikke går på kompromis med den berømte brugervenlighed fra de klassiske Emporia-mobiltelefoner.

Sony Xperia Z3+ Hvid
Emporia EUPHORIA

Emporia skaber mobiltelefoner der passer perfekt til brugerne

Emporia udvikler ikke blot mobiltelefoner for sine kunder, men også sammen med dem. Hver eneste mobiltelefon, der kommer på markedet, skal opfylde strenge kvalitetsstandarder, tilbyde enestående brugerkomfort, og gøre Emporias vision om at gøre mobiltelefoni simpel for alle til virkelighed. Det er både krævende og udfordrende, og det absolut bedste resultat bliver altid skabt ved at tale direkte med brugerne af Emporias mobiltelefoner.

Derfor bliver Emporias produkter udviklet i tæt samarbejde med produkt-testere i den ældre målgruppe, der giver værdifuld, konstruktiv feedback til udvikling af de nye mobiltelefoner.

Slutresultatet er mobiltelefoner, der er perfekt afstemt efter de behov, som Emporias primære brugere har. Skærmene på Emporias mobiltelefoner har for eksempel maksimale bredde, høj kontrast display og skrifttypen på skærmen er specielt designet til Emporias mobiltelefoner for at gøre teksten ekstra let at læse.

Hvert tastatur har store taster, der gør det let at finde knapperne, og mobiltelefonerne er indstillet til at give en tydelig lyd, så man ikke er i tvivl, når man taster på dem. En anden smart innovation er tastaturets gennemtænkte låsefunktion. I stedet for at bruge en tastekombination med flere tal, kan Emporias mobiltelefoner prale af en knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet.

Emporia tilbyder derudover også deres brugere perfekt tilpassede funktionaliteter i topkvalitet, når det kommer til lyd og højttalere, ergonomi og menu-navigation. Disse funktioner omfatter højtalere, der er tilpassede høreapparater, en lille blinkende lampe, der viser når telefonen ringer, knapper på siden af mobiltelefonen til at få adgang til grundlæggende funktioner samt en enkel, intuitiv menu-navigation. Et andet gennemtænkt, intelligent pletskud er en pop-up hjælp, der automatisk kommer frem på displayet, hvis brugeren dvæler meget længe over et bestemt menupunkt. Emporia-mobiltelefonen går derfra ud fra, at der er brug for hjælp.

Når man tager Emporias banebrydende måde at designe og udvikle mobiltelefoner i betragtning er det næppe overraskende, at Emporias håndsæt har modtaget en række design og usability awards som "Plus X Award", iF Design Award i guld og Universal Design Award Consumer favorit.