Køb Emporia med abonnement fra YouSee

Emporia-telefoner er verdens mest brugervenlige mobiler til lave priser. Klik her og køb Emporia Select eller Prime i dag.

3 af 44 resultater

Køb en Emporia mobil hos YouSee med et abonnement og få fri fragt

Hos YouSee finder du de nyeste Emporia-mobiler til lave og konkurrencedygtige priser. Find din nye Emporia-telefon i vores online butik og bestil allerede i dag - det er nemt og hurtigt.

Uanset om du skal have det nyeste skud på stammen fra Emporia eller en ældre mobiltelefon, får du en Emporia til en god pris sammen med markedets bedste mobilabonnement.

Har du ikke allerede et abonnement hos os? Vi sørger for at flytte dit telefonnummer fra dit gamle telefonselskab til YouSee og sende dig et simkort, der passer til din nye mobiltelefon.

Emporia Select - den klassiske klaptelefon er tilbage

Smartphone-bølgen har ramt Danmark og resten af verden, men med Emporia Select kan du få en smart klaptelefon, som du kender den fra de gode gamle dage uden avanceret elektronik og et væld af specielle apps og funktioner.

Emporia Select er en klaptelefon til dig, der bare vil ringe og skrive sms’er. Her er der slet ingen udfordringer med touch skærm eller avancerede specs. Med denne model kan alle og enhver ringe og skrive sms’er til venner og familie nemt, hurtigt og helt uden hjælp fra en manual. På Emporia Select kan du også let se, hvad der foregår på den brugervenlige 2,4” skærm med en opløsning på 320 x 240 pixels.

Emporia Select er en smart og brugervenlig klaptelefon, som du lærer at kende lynhurtigt. Du skal ikke flippe telefonen op mange gange før du føler dig klar til at klikke rundt på telefonen på de store trykknapper.

Emporia Prime - Basale funktioner i enkelt og elegant design

Med Emporia Prime får du en række brugbare funktioner som 5 megapixel kamera, et 2,4” farvedisplay og mulighed for at sende billeder over MMS-beskeder - helt uden at det bliver indviklet.

Med Emporia Prime’s skærmopløsning på 320 x 240 pixels kan du altid se skærmbilledet klart og tydeligt og store trykknapper, der er let at klikke på, gør det nemt at navigerer rundt på telefonen.

Mobiltelefonen har en smart kalender-app, så du altid kun et et klik væk fra at se, hvilke planer du har i hverdagen. På telefonens notesblok kan du nemt og hurtigt skrive små notater og huskelister.

Emporia - Brugervenlig mobiltelefoner med smarte og intuitive funktioner

Det er ikke uden grund, at Emporia i mange år har været blandt de bedst sælgende mobiltelefoner i verden i forhold til deres målgruppe. Hver gang Emporia sætter en ny mobiltelefon på gaden, overgår de sig selv i forhold til smart design og brugervenlig og intuitiv funktionalitet, så du hverken behøver avancerede elektronik-færdigheder eller en manual til din telefon. Emporia er lig med tilgængelige telefoner uden for meget glam og lir. Emporia-telefoner bliver rost i test og anmeldelser, og du skal vælge en Emporia mobiltelefon, hvis du vil have den mest komfortable og brugervenlige mobil til seniorer og alle, der ikke er hoppet med på smartphone-bølgen. Med en Emporia telefon får du en stærk og holdbar mobil, der kommer til at følge dig i mange år.

Det kendetegner Emporia mobiler - Holdbart batteri, brugervenlig navigation, basale funktioner og et design med fokus på komfort

Emporia er mobiler til lave priser med brugervenlige funktioner, nem navigation og et simpelt design. Med højtalere, der er specielt designet til at passe til høreapparater. En blinkende lampe, der tydeligt viser, når mobiltelefonen ringer. Og trykknapper på siden af mobiltelefonen til at få adgang til de mest basale funktioner,fi samt en enkel og intuitiv menu-navigation.

En pop-up hjælp, kommer automatisk frem på displayet, hvis brugeren er inaktiv længe i et åbent program på telefonen. Emporia mobiler står altid klar, når der er brug for hjælp.

Emporia mobiler kommer også med et batteri, der holder i lang tid. Du får altså masser af tid til at tale i telefon uden hele tiden at skulle forbinde den til en oplader.

Resultatet er brugervenlige mobiltelefoner, der er passer perfekt til de behov, som brugerne har. Det er altså langt fra overraskende, at Emporias telefoner har vundet en lang række priser ved elektronik events som blandt andet iF Design Award, Plus X Award og Universal Design Award Consumer.

Emporia mobiltelefoner er designet med fokus på basalt og brugervenligt design

Emporia udvikler ikke blot smarte og brugervenlige mobiltelefoner til sine kunder, men i også i tæt samarbejde med dem. Alle mobiltelefoner, der kommer på markedet tilbyder enestående komfort og brugervenlighed. Dette gør Emporias mantra, om at producere simple mobiltelefoner, der er tilgængelige for alle, til virkelighed.

Ved at tale med brugerne af Emporias mobiltelefoner formår Emporia at producerer nogle af markedets bedste mobiltelefoner til seniorer og alle, der ikke er til avancerede smartphones udstyret med et hav af apps og specifikationer. Derfor bliver Emporias produkter udviklet ved at forbinde producenten og brugerne i tæt dialog. Gennem tests og samarbejde med brugerne producerer Emporia nogle af markedets bedste mest brugervenlige telefoner i et design, der altid skriger komfort.

Et brugervenligt display hvor alt står med store bogstaver

Skærmene på Emporias telefoner har er indstillet med høj kontrast. Skærmen er også designet til at gøre teksten ekstra let at læse på Emporias mobiltelefoner. Displayet på en Emporia telefon er simpelt og brugervenligt uden et hav avancerede apps og widgets.

På Emporia telefoner navigerer du rundt ved at klikke på store trykknapper

Mange af mobiltelefonerne har et tastatur med store trykknapper, der gør det let at navigerer rundt, og tastaturet er indstillet til at afgive lyd, så man ikke er i tvivl, når man klikker på knapperne.

En anden smart funktion er telefonens låsefunktion. Emporias mobiltelefoner er udstyret med én knap, der udelukkende skal bruges til at åbne og låse tastaturet. Blot ved et klik kan du ubesværet låse telefonen op.

Beskyttelses-cover, headsets og andet tilbehør

Du har rig mulighed for at købe ekstra tilbehør til din Emporia-telefon. Mange tredjepartsforhandlere på markedet tilbyder tilbehør - fx beskyttelsesetui, trådløst headset og en ekstra oplader, hvis du mister den eller vil have en ekstra liggende på arbejdet eller i sommerhuset.