OnePlus 6

OnePlus 6

Alt om pakkerne
Køb OnePlus 6 i dag til en rigtig god pris hos YouSeeKøb OnePlus 6 i dag til en rigtig god pris hos YouSee

Køb OnePlus 6 i dag til en rigtig god pris - og få fri fragt. Hos os får du altid et af markedets bedste mobilabonnementer med et hav af unikke fordele. Vores mobilabonnementer byder bl.a. på Danmarks bedste 4G-netværk, over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 lande i Europa og meget mere - alt sammen til en rigtig god pris. Du bestemmer selv, hvordan du vil betale din nye smartphone. Du kan enten betale kontant eller på afbetaling. Vælger du at købe din telefon på afbetaling, kan du vælge at splitte regningen op over 12 eller 24 måneder. Prisen på din telefon forbliver altid den samme, hvad enten du vælger at betale kontant eller på afbetaling. Længere nede på siden kan du læse mere om alle de banebrydende specs og features, du får med OnePlus 6.

Release på OnePlus 6 i Danmark

Lanceringsdatoen for OnePlus 6 i Danmark lå d. 16. maj 2018. Til lancerings-eventet i London præsenterede OnePlus deres flagskib. Selvom det ikke er længe siden OnePlus lancerede OnePlus 5T, er firmaet allerede klar med deres nye model. På Google, Twitter og Facebook kunne man op til lanceringen læse om rygter og lækkede specs på OnePlus 6, der virkelig giver high-end-smartphones som iPhone-modeller, Samsung Galaxy-modeller og Huawei-modeller kamp til stregen. Den officielle release-dato for OnePlus 6 i Danmark er d. 22. maj 2018. Hos os kan du forudbestille OnePlus 6 allerede i dag til en rigtig god pris.

Dual kameraet på OnePlus 6 giver imponerende billeder

Dual kameraet på 16 + 20 megapixel giver dig imponerende billeder. Dual kameraets f/1,7 blænde, forstørrede sensor og IOS giver dig detaljerige billeder i alle slags lysforhold. Selv i lavt lys får du flotte billeder.

Du får altid klare billeder med Smart Capture

Med Smart Capture får du altid klare og skarpe billeder, hvor alle detaljer er med. Smart Capture-systemet er udviklet til automatisk at optimere dine billeder. Smart Capture gør dine billeder klare under alle lysforhold.

Tag professionelle portrætbilleder med Portrait Mode

Med Portrait Mode-funktionen kan du tage professionelle portrætfotos. Portrait Mode er en feature i kamera-appen, der sætter dit motiv i skarp fokus mod en sløret baggrund.

16 megapixel kamera på forsiden af telefonen

Du får et imponerende kamera på forsiden af telefonen på hele 16 megapixel. Så er du altid blot et klik væk fra det perfekte selfie. Som noget helt banebrydende kan du bruge Portrait Mode featuren på begge kameraer - så kan du også tage portrætfotos af dig selv med kameraet på forsiden af telefonen.

4K video med super slow motion

Du kan optage video i 4K-kvalitet med 60 billeder i sekundet på OnePlus 6. Kameraet stabiliserer også billedet, så du altid får skarpe videoer uden rystelser. Du kan også optage video i super slow motion med 480 billeder i sekundet. Så får du skarpe videoer, der kan fange de små detaljer, som du ikke normalt ser. F.eks. kan du se sne og vanddråber falde til jorden i super høj og detaljerig kvalitet.

Rediger dine videoer med indbygget videoredigering

OnePlus 6 kommer med indbygget videoredigering. Så kan du redigere dine videoer direkte på din smartphone med fx filtre, slow motion, reverse og loop effekter.

6,28” AMOLED-display på OnePlus 6

Den store 6,28” AMOLED-skærm fylder 84% af telefonens front. Så skærmen fylder næsten hele forsiden af telefonen og er kun afbrudt af den lille notch i toppen til front-kameraet og sensorerne. Skærmen på OnePlus 6 kommer med en række smarte og brugbare funktioner, der gør skærmen til noget udover det sædvanlige.

Reading mode og smarte genvejsfunktioner

Du får fx reading mode, som gør det behageligt at læse længere tekster på din smartphone. Reading mode giver samme effekt, som en e-reader. Skærmen på OnePlus 6 kommer også med en masse intuitive genvejsfunktioner, der gør det nemt og hurtigt at bruge særlige funktioner på din smartphone uden du behøver låse skærmen op. Du kan fx vække skærmen ved at trykke to gange på den. Du kan også starte og sætte musik på pause mens skærmen er låst.

Det er lettere end aldrig før at tage screen shots

På OnePlus 6 kan du tage screen shots ved at stryge tre fingre over telefonens skærm. Du kan også tage udvidet screen shots, mens du scroller ned på telefonens skærm. Så får du alt med - også det længere nede på skærmen.

Face Unlock på OnePlus 6

Face Unlock gør det nemmere og mere sikkert end aldrig før at låse skærmen op på din smartphone. Intelligente sensorer analyserer og genkender dine unikke ansigtstræk, så du hurtigt kan låse din telefon op blot ved at kigge på skærmen. Er du mere til den klassiske fingeraftrykssensor? Du har selvfølgelig stadig mulighed for at låse OnePlus 6 op med fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen.

Flere specs

 • Styresystem: OxygenOS baseret på Android 8.1 (Oreo)
 • Processor: Octa-core Qualcomm Snapdragon 845 processor
 • Hukommelse: indbygget lager på 64 GB / 128GB / 256GB
 • RAM: 6 GB / 8 GB
 • Face Unlock
 • Vandafvisende design
 • Hurtig opladning med Dash Charge
 • Sikkerhed: Face Unlock / fingeraftrykssensor
 • Farver: Mirror Black, Midnight Black, Silk White
 • Mål: 155.7 x 75.4 x 7.75 mm
 • Vægt: 177 g
 • Sim: dual sim (Nano)
 • Front-kamera: 16 megapixels kamera på forsiden af telefonen

OnePlus 6 giver dig alt den fart du behøver

OnePlus har lanceret deres hurtigste telefon til dato. Den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 845-processor gør telefonen lynhurtig og effektiv. Og så kører apps og programmer som smurt på telefonen. Den er kraftfuld, intuitiv, hurtig og brugervenlig. OnePlus 6 lader dig kører flere apps og programmer samtidig uden at din smartphone bliver langsommere. Og du kan lynhurtigt skifte mellem de forskellige åbne apps.

OxygenOS er baseret på Google Android 8.1

Styresystemet på OnePlus 6 hedder OxygenOS. Systemet er bygget op omkring Android 8.1 fra Google. OxygenOS giver dig en simpel og minimalistisk brugerflade uden for mange forudindstillede apps og programmer. OxygenOS er udviklet med et simpelt design, der gør telefonen hurtig. OxygenOS kommer også med løbende system-opdateringer, der hele tiden forbedre ydeevnen på din smartphone.

Den første vandafvisende smartphone fra OnePlus

Telefonen er vandafvisende, så den tåler vand i en hvis mængde. Fx kan telefonen sagtens holde til at være ude i regnvejr, eller hvis du taber den i en smule vand.

Elegant og strømlinet design i glas med smart swipe-knap i siden

OnePlus 6 er en elegant telefon i Corning Gorilla Glass 5 på både forsiden og bagsiden af telefonen. Med afrundede kanter ligger telefonen godt i hånden. På siden af telefonen får du en smart swipe-knap, så du let som ingenting kan slå telefonen til og fra lydløs. Swipe-knappen kan indstilles til tre tilstande - normal, vibration og lydløs.

3300 mAh-batteri med lynhurtig opladning

OnePlus 6 kommer med et stærkt og holdbart 3300 mAh-batteri. Med Dash Charge kan du oplade din smartphone lynhurtigt. På blot ½ time med Dash Charge-opladeren, får du strøm på din smartphone til en hel dag. Med Dash Charge kan du også bruge din telefon mens dens lader uden at selve opladningen går langsommere. Så kan du uden problemer streame videoer og tjekke Facebook og Twitter, så meget du vil, mens din telefon sidder i opladeren.

OnePlus 6 får ros i test og anmeldelser

De tech-kyndige mobileksperter er vilde med OnePlus-telefoner. OnePlus 6 får især ros for de imponerende kameraer, den store og brugervenlige skærm og det simple design med specifikationer i højeste kvalitet. Og du får alt sammen til en af markedets laveste og mest konkurrencedygtig priser.

OnePlus 6 vs OnePlus 5T

Selvom OnePlus 6 kun er 6 måneder ældre end sin forgænger OnePlus 5T, er der mange nye specifikationer og features, der adskiller de to flagskibe.

Portrait mode på front-kameraet på OnePlus 6

Du får den imponerende funktion Portrait mode på begge kameraer på OnePlus 6. Så nu kan du også tage flotte portrætbilleder af dig selv med kameraet på forsiden af telefonen.

Skærm og størrelse

Den 6,28” skærm på OnePlus 6 er større end skærmen på 5T på 6,01”. Til gengæld betyder større skærm ikke en større telefon. OnePlus 6 med sine mål på 155.7 x 75.4 x 7.75 mm kun er et par millimeter større end 5T, der måler 156,1 x 75 x 7,3 mm. Skærmen på OnePlus 6 kommer også med nye og smarte specifikationer fx reading mode og udvidet screen shot-funktionen.

Fart og power på OnePlus 6

5T er enormt hurtig og kraftfuld. Men selvom man ikke skulle tro det, er Qualcomm Snapdragon 845-processoren på OnePlus 6 endnu mere kraftfuld processor end Qualcomm Snapdragon 835-processoren på 5T.

Hukommelse

Du kan vælge OnePlus 6 med et stort lager på hele 256 GB. Du kan også vælge modellen med 65 GB og 128 GB ligesom på 5T.

OnePlus 6 er vandafvisende

OnePlus 6 er den første vandafvisende smartphone i rækken. Telefonen kan tåle vand i en hvis mængde. Du kan fx sagtens bruge din smartphone i regnvejr, og der sker ingenting, hvis du taber en smule vand på den.

OnePlus 6 vs iPhone X

Hvad er forskellen mellem OnePlus 6 og iPhone X, og hvilken af de to populære flagskibe skal du vælge? Her kan du læse om, hvilke specs, der adskiller de to smartphones fra hinanden.

Oxygen OS vs Apple iOS?

Den største forskel mellem de to smartphones er styresystemet. OnePlus 6 kommer med OxygenOS baseret på Google Android. OxygenOS er baseret på Android-systemet fra Google og fungerer på samme måde. iPhone X med iOS fra Apple. Om du er til OxygenOS eller iOS er oftest en vanesag. Her kommer valget an på, hvilket system, du synes passer bedst til dig.

Skærm og størrelse

Begge skærme på de to flagskibe er AMOLED og fylder næsten hele forsiden af telefonen næsten kun afbrudt af den lille notch på toppen af skærmen med front-kameraet og sensorerne. Men skærmen på OnePlus 6 er større med sine 6,28”. Skærmen på iPhone X er 5,8”. OnePlus 6 med sine mål på 155.7 x 75.4 x 7.75 mm er større end iPhone X. iPhone X måler 143.6 x 70.9 x 7.7 mm.

Kamera

Begge telefoner har dual kamera. OnePlus 6 kommer med et 16 + 20 megapixel dual kamera på bagsiden og et 16 megapixel kamera på forsiden. iPhone X har et 12 + 12 megapixels dual kamera på bagsiden og et 7 megapixel kamera på forsiden.

Dual sim på OnePlus 6

Du kan have to simkort i på samme tid på OnePlus 6, så du nemt kan skifte mellem fx privat- og arbejdstelefon.

Fingeraftrykssensor på OnePlus 6

Begge telefoner kommer med ansigtsgenkendelse, så du du kan lås din smartphone op blot ved at kigge på den. Men mens Apple vinkede farvel til fingeraftrykssensoren på iPhone X, får du stadig mulighed for at bruge fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen på OnePlus 6.

Skærm og Størrelse

OnePlus 6 med sine mål 155.7 x 75.4 x 7.75 mm på er lidt større end Samsung Galaxy S9, der måler 147.7 x 68.7 x 8.5 mm. Til gengæld kommer OnePlus 6 med et 6,28” display. Samsung Galaxy S9 kommer med et 5,8” display.

OnePlus - et upcoming navn på mobilscenen

OnePlus er en ny spiller på mobilmarkedet. Firmaet blev grundlagt i 2013 og har på få år vundet status som en af de mest populære brands på mobilmarkedet. OnePlus-telefoner kendetegnes ved et minimalistisk design med få gennemarbejdede specifikationer af højeste kvalitet. OnePlus’ mantra lyder “Never Settle”. OnePlus-telefoner er perfekt til dig, der vil have en smartphone til en lav pris og stadig vil have et high-end-mobilkamera, en imponerende skærm og en hurtig og kraftfuld processor. OnePlus-telefoner har ikke alt for mange forskellige specifikationer og funktioner. Til gengæld er OnePlus’ specifikationer designet i højeste kvalitet - og endda til en lav pris. Den seneste OnePlus 6 giver dig alt de specifikationer du behøver til en lav pris, og sparer de funktioner væk, du aldrig bruger.
Specifikationer
 • Kamera: 16 megapixels + 20 megapixels dual kamera
 • Display: 6,28” AMOLED-skærm (2280 x 1080 pixels)
 • Batteri: 3300 mAh
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 40 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: