OnePlus 6

OnePlus 6

Alt om pakkerne
Køb OnePlus 6 i dag til en rigtig god pris hos YouSee
Køb OnePlus 6 idag, og få et OnePlus Bullets Earphones V2 Black inklusiv - tilbuddet gælder kun på yousee.dk.Køb OnePlus 6 i dag til en rigtig god pris - og få fri fragt. Hos os får du altid et af markedets bedste mobilabonnementer med et hav af unikke fordele.

Vores mobilabonnementer byder bl.a. på Danmarks bedste 4G-netværk, over 30 millioner musiknumre med YouSee Musik, roaming i 36 lande i Europa og meget mere - alt sammen til en rigtig god pris.

Du bestemmer selv, hvordan du vil betale din nye smartphone. Du kan enten betale kontant eller på afbetaling. Vælger du at købe din telefon på afbetaling, kan du vælge at splitte regningen op over 12 eller 24 måneder. Prisen på er den samme, uanset om du betaler kontant eller på afbetaling.

Længere nede på siden kan du læse mere om alle de banebrydende specs og features, du får med OnePlus 6.


Release af OnePlus 6 i Danmark

Lanceringsdatoen for OnePlus 6 i Danmark lå d. 16. maj 2018. Til lancerings-eventet i London præsenterede OnePlus deres flagskib. Selvom det ikke er længe siden OnePlus lancerede OnePlus 5T, er firmaet allerede klar med deres nye model.

På Google, Twitter og Facebook kunne man op til lanceringen læse rygter om OnePlus 6 og se lækkede specs. Mobilen giver virkelig high-end-smartphones som iPhone-modeller, Samsung Galaxy-modeller og Huawei-modeller kamp til stregen.

Den officielle release-dato for OnePlus 6 i Danmark lå d. 22. maj 2018. Hos os kan du selvfølgelig købe OnePlus 6 til en rigtig god pris.


Dual-kameraet på OnePlus 6 giver imponerende billeder

Dual-kameraet på 16 + 20 megapixel giver dig imponerende billeder. Dual-kameraets f/1,7-linse, forstørrede sensor og IOS giver dig detaljerige billeder i alle slags lysforhold. Selv i lavt lys får du flotte billeder.


Du får altid de bedste billeder med Smart Capture

Med Smart Capture får du altid klare og skarpe billeder, hvor alle detaljer er med. Smart Capture-systemet er udviklet til automatisk at optimere dine billeder. Smart Capture gør dine billeder klare under alle lysforhold.


Tag professionelle portrætbilleder med portrætfunktion

Med portrætfunktionen kan du tage professionelle portrætfotos. Portrait Mode er en feature i kamera-appen, der sætter dit motiv i skarp fokus mod en sløret baggrund.


Kamera med 16 megapixel på forsiden af telefonen

Du får et imponerende kamera på forsiden af telefonen med hele 16 megapixel. Så er du altid kun et klik væk fra den perfekte selfie.

Som noget helt banebrydende kan du bruge portrætfunktionen på begge kameraer. Så kan du også tage portrætfotos af dig selv med kameraet på forsiden af telefonen.


Video i ultra HD med super slow motion

Du kan optage video i ultra HD-kvalitet med 60 billeder i sekundet på OnePlus 6. Kameraet stabiliserer også billedet, så du altid får skarpe videoer uden rystelser.

Du kan også optage video i super slow motion med 480 billeder i sekundet. Så får du skarpe videoer, der kan fange de små detaljer, som du ikke normalt ser. For eksempel kan du se sne og vanddråber falde til jorden i super høj og detaljerig kvalitet.


Rediger dine videoer med indbygget videoredigering

OnePlus 6 kommer med indbygget videoredigering. Så kan du redigere dine videoer direkte på din smartphone med filtre, slow motion, reverse, loop effekter osv.


6,28” AMOLED-display på OnePlus 6

Den store 6,28” AMOLED-skærm fylder 84% af telefonens front. Så skærmen fylder næsten hele forsiden af telefonen og er kun afbrudt af den lille notch i toppen til front-kameraet og sensorerne.

Skærmen på OnePlus 6 kommer med en række smarte og brugbare funktioner, der gør skærmen til noget udover det sædvanlige.

Den lille notch med sensor og kamera giver mere display

Ligesom på iPhone X fra Apple fylder displayet på OnePlus 6 næsten hele skærmens front. Skærmen går næsten fra kant til kant - kun adskilt af den lille notch i toppen til front-kameraet og sensorerne.


Et brugervenligt display med læsetilstand og smarte genvejsfunktioner

Du får for eksempel læsetilstand, som gør det behageligt at læse længere tekster på din smartphone. Læsetilstand giver samme effekt, som en e-reader.

Skærmen på OnePlus 6 kommer også med en masse intuitive genvejsfunktioner, der gør det nemt og hurtigt at bruge særlige funktioner på din smartphone - uden du behøver at låse skærmen op.

Du kan for eksempel vække skærmen ved at trykke to gange på den. Du kan også starte og sætte musik på pause mens skærmen er låst.


Det er lettere end aldrig før at tage screen-shots

På OnePlus 6 kan du tage screen-shots ved at stryge tre fingre over telefonens skærm. Du kan også tage et udvidet screen-shot, mens du scroller ned på telefonens skærm. Så får du alt med - også det længere nede på skærmen.


Face Unlock på OnePlus 6

Face Unlock gør det nemmere og mere sikkert at låse skærmen op på din smartphone. Intelligente sensorer analyserer og genkender dine unikke ansigtstræk, så du hurtigt kan låse din telefon op blot ved at kigge på skærmen.

Er du mere til den klassiske fingeraftrykssensor? Så har du selvfølgelig stadig mulighed for at låse OnePlus 6 op med fingeraftrykssensoren på bagsiden af telefonen.


Flere specs

 • Styresystem: OxygenOS baseret på Android 8.1 (Oreo)
 • Processor: Octa-core Qualcomm Snapdragon 845 processor
 • Hukommelse: indbygget lager på 64 GB / 128GB / 256GB
 • RAM: 6 GB / 8 GB
 • Face Unlock
 • Vandafvisende design
 • Hurtig opladning med Dash Charge
 • Sikkerhed: Face Unlock / fingeraftrykssensor
 • Farver: Mirror Black, Midnight Black, Silk White
 • Mål: 155.7 x 75.4 x 7.75 mm
 • Vægt: 177 g
 • Sim: dual-SIMkort (Nano)
 • Front-kamera: 16 megapixels kamera på forsiden af telefonen

Lynhurtig Snapdragon-processor og op til 8 GB RAM

OnePlus har lanceret deres hurtigste telefon til dato. Den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 845-processor og op til 8 GB RAM gør telefonen lynhurtig og effektiv. Og så kører apps og programmer som smurt på telefonen.

OnePlus 6 er kraftfuld, intuitiv, hurtig og brugervenlig. Den lader dig kører flere apps og programmer samtidig, uden at din smartphone bliver langsommere. Og du kan lynhurtigt skifte mellem dine åbne apps.


OxygenOS er baseret på Google Android 8.1

Styresystemet på OnePlus 6 hedder OxygenOS. Systemet er bygget op omkring Android 8.1 fra Google. OxygenOS giver dig en simpel og minimalistisk brugerflade uden for mange forudindstillede apps og programmer.

OxygenOS er udviklet med et simpelt design, der gør telefonen hurtig. OxygenOS kommer også løbende med system-opdateringer, der forbedrer ydeevnen på din smartphone.


Den første vandafvisende smartphone fra OnePlus

Telefonen er vandafvisende, så den tåler vand i en vis mængde. For eksempel kan telefonen sagtens holde til at være ude i regnvejr, eller at du taber den i en smule vand.


Elegant og strømlinet design i glas med smart swipe-knap i siden

OnePlus 6 er en elegant telefon i Corning Gorilla Glass 5 på både forsiden og bagsiden af telefonen. Og med afrundede kanter ligger telefonen godt i hånden.

På siden af telefonen får du en smart swipe-knap, så du let som ingenting kan slå telefonen til og fra lydløs. Med swipe-knappen kan du indstille telefonen til tre tilstande - normal, vibration og lydløs.


3300 mAh-batteri med lynhurtig opladning

OnePlus 6 kommer med et stærkt og holdbart 3300 mAh-batteri. Med Dash Charge kan du oplade din smartphone lynhurtigt. På blot ½ time med Dash Charge-opladeren, får du strøm på din smartphone til en hel dag.

Med Dash Charge kan du også bruge din telefon mens dens lader uden at selve opladningen går langsommere. Så kan du uden problemer streame videoer og tjekke Facebook og Twitter, mens din telefon sidder i opladeren.

Brug OnePlus 6 som både privat- og arbejdstelefon med dual-SIM

Med dual-SIM kan du have arbejds- og privattelefon samlet i én mobil. Du kan have to simkort i på samme tid, så du med få klik på skærmen kan skifte mellem arbejds- og privattelefon.

Elegant design - OnePlus 6 er svøbt i glas og aluminium

OnePlus 6 er ligesom sine forgængere en elegant telefon i et strømlinet og tidsløst design. Ligesom de seneste iPhone-modeller fra Apple kommer OnePlus 6 i et design af glas med en aluminiumramme.

Vælg mellem Mirror Black, Midnight Black og Silk White

Du kan vælge telefonen i farverne Mirror Black, Midnight Black og Silk White.


Tech-eksperter roser OnePlus 6 i test og anmeldelser

De tech-kyndige mobileksperter er vilde med OnePlus-telefoner. OnePlus 6 får især ros for de imponerende kameraer, den store og brugervenlige skærm og det simple design med specifikationer i højeste kvalitet.

Og du får det hele til en af markedets laveste og mest konkurrencedygtige priser.


OnePlus 6 vs OnePlus 5T

Selvom OnePlus 6 kun er 6 måneder ældre end sin forgænger OnePlus 5T, er der mange nye specifikationer og features, der adskiller de to flagskibe.


Portrætfunktion på front-kameraet på OnePlus 6

Du får den imponerende funktion Portrait mode på begge kameraer på OnePlus 6. Så nu kan du også tage flotte portrætbilleder af dig selv med kameraet på forsiden af telefonen.


Skærm og størrelse

Den 6,28” skærm på OnePlus 6 er større end skærmen på 5T, der er 6,01”. Med en større skærm betyder ikke en større telefon. OnePlus 6 er med sine mål på 155.7 x 75.4 x 7.75 mm kun er et par millimeter større end 5T, der måler 156,1 x 75 x 7,3 mm.

Skærmen på OnePlus 6 kommer også med nye og smarte specifikationer for eksempel læsetilstand og udvidet screen-shot.


Fart og power på OnePlus 6 med Snapdragon-processor og 8 GB RAM

5T er enormt hurtig og kraftfuld med sin Qualcomm Snapdragon 835-processor. Og Qualcomm Snapdragon 845-processoren på OnePlus 6 er endnu mere kraftfuld.


Hukommelse

Du kan vælge OnePlus 6 med et stort lager på hele 256 GB. Du kan også vælge modellen med 65 GB og 128 GB ligesom på 5T.


OnePlus 6 er vandafvisende

OnePlus 6 er den første vandafvisende smartphone fra OnePlus. Telefonen kan tåle vand i en vis mængde. Du kan for eksempel sagtens bruge din smartphone i regnvejr. Og der sker ingenting, hvis du taber en smule vand på den.


OnePlus 6 vs iPhone X

Hvad er forskellen mellem OnePlus 6 og iPhone X? Og hvilken af de to populære flagskibe skal du vælge? Her kan du læse om, hvilke specs, der adskiller de to smartphones.


Oxygen OS baseret på Android vs Apple iOS

Den største forskel mellem de to smartphones er styresystemet. OnePlus 6 kommer med OxygenOS, som er baseret på Google Android og fungerer på samme måde. Styresystemet på iPhone X er iOS fra Apple.

Det er oftest en vanesag, om du er til OxygenOS baseret på Android eller iOS fra Apple. Her kommer valget an på, hvilket system, du synes passer bedst til dig.


Skærm og størrelse

Skærmene på de to flagskibe er AMOLED og fylder næsten hele forsiden af telefonen. Men skærmen på OnePlus 6 er større med sine 6,28” - næsten kun afbrudt af den lille notch i toppen af skærmen med front-kameraet og sensorerne. Skærmen på iPhone X er 5,8”.

OnePlus 6 er med sine mål på 155.7 x 75.4 x 7.75 mm er større end iPhone X. iPhone X måler 143.6 x 70.9 x 7.7 mm.


Kamera

Begge telefoner har dual kamera. OnePlus 6 kommer med et 16 + 20 megapixel dual kamera på bagsiden og et 16 megapixel kamera på forsiden. iPhone X har et 12 + 12 megapixels dual kamera på bagsiden og et 7 megapixel kamera på forsiden.


Dual-SIM med OnePlus 6

Du kan have to simkort i OnePlus 6 på samme tid. Så kan du nemt kan skifte mellem privat- og arbejdstelefon. Det kan du ikke med iPhone X


Fingeraftrykssensor med OnePlus 6

Begge telefoner kommer med ansigtsgenkendelse, så du kan låse din smartphone op blot ved at kigge på den. Men mens Apple vinkede farvel til fingeraftrykssensoren med iPhone X, kan du stadig bruge fingeraftrykssensor på bagsiden af telefonen på OnePlus 6.

Pris

Prisen på OnePlus 6 er lavere end prisen på iPhone X.

OnePlus 6 vs Huawei P20 Pro

Både OnePlus og Huawei har gjort sig særligt bemærket med deres flagskibe, som tager mobilmarkedet med storm. Tech-eksperterne roser både OnePlus 6 og Huawei P20 Pro til skyerne i anmeldelser og test. Her kan du læse om forskellene mellem de to flagskibe.

Dual-kamera vs triple-kamera

Huawei P20 Pro kommer med triple-kamera med tre kameralinser i stedet for to. På Huawei P20 får du altså et 40 megapixel + 20 megapixel + 8 megapixel kamera på bagsiden af telefonen.

Hvad er forskellen på de to front-kameraer?

Mens Huawei P20 Pro kommer med et front-kamera med 24 megapixel, kommer OnePlus 6 med et front-kamera med 16 megapixel. På dette kamera kan du også bruge portrætfunktionen, så du kan tage portrætbilleder af dig selv.

Ingen jackstik på Huawei P20 Pro

På Huawei P20 Pro får du USB-C i stedet for jackstikket. Så har du høretelefoner, der bruger jackstik, skal du bruge en adapter. OnePlus 6 kommer med jackstik.

Fingeraftrykssensor på forsiden af Huawei P20 Pro

Vil du have fingeraftrykssensoren på bagsiden eller forsiden af din smartphone? På Huawei P20 Pro får du fingeraftrykssensoren på forsiden. På OnePlus er fingeraftrykssensoren placeret på bagsiden af telefonen for at give mere plads til skærmen.

OnePlus 6 vs Samsung Galaxy S9

Hvad er forskellen mellem de to flagskibe med release-dato i 2018? Her kan du læse, hvilke specs, der adskiller de to telefoner.

Kamera på OnePlus 6 og Samsung Galaxy S9 - hvad er forskellen?

OnePlus 6 har dual kamera og lidt flere pixel end Samsung Galaxy S9. På Samsung Galaxy S9 får du et 12 megapixel-kamera på bagsiden af telefonen og et 8 megapixel-kamera på forsiden.

Trådløs opladning med Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 kommer med trådløs opladning, så du kan oplade telefonen via en trådløs oplader-dock.

Ingen jackstik på Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 har skiftet jackstikket ud med USB-C. Har du høretelefoner til jackstik, skal du derfor bruge en adapter. OnePlus 6 beholder jackstikket.

Skærm og Størrelse

OnePlus 6 er med sine mål 155.7 x 75.4 x 7.75 mm lidt større end Samsung Galaxy S9, der måler 147.7 x 68.7 x 8.5 mm. Til gengæld kommer OnePlus 6 med et display på 6,28”. Samsung Galaxy S9 kommer med et display på 5,8”.


OnePlus - et upcoming navn på mobilscenen

OnePlus er en ny spiller på mobilmarkedet. Firmaet blev grundlagt i 2013 og har på få år vundet status som en af de mest populære brands på mobilmarkedet. OnePlus-telefoner kendetegnes ved et minimalistisk design med få, gennemarbejdede specifikationer i højeste kvalitet. Telefonen giver i den grad konkurrenter som Apple, Samsung og Huawei kamp til stregen.

OnePlus’ mantra lyder “Never Settle”. En OnePlus-telefon er perfekt til dig, der vil have en smartphone til en lav pris og stadig vil have et high-end-mobilkamera, en imponerende skærm og en hurtig og kraftfuld Snapdragon-processor.

OnePlus-telefoner har ikke et væld af avancerede specifikationer og funktioner. Til gengæld er OnePlus’ specifikationer designet i højeste kvalitet - og du får dem endda til en lav pris.

Den seneste OnePlus 6 giver dig alt det, du behøver og sparer de funktioner væk, du aldrig bruger. Det er derfor, du får OnePlus 6 til en meget lav pris,

Specifikationer
 • Kamera: dual kamera med 16 megapixel + 20 megapixel
 • Front-kamera: kamera med 16 megapixel
 • Display: 6,28” AMOLED-skærm (2280 x 1080 pixels)
 • Batteri: 3300 mAh
 • Face Unlock (ansigtsgenkendelse)
Sådan kan du bruge din mobil i 36 lande i Europa
Du kan bruge din inkluderede tale og sende sms/mms, når du rejser i 36 lande i Europa. Hvis du opbruger din inkluderede tale og sms/mms bliver du opkrævet samme nationale pris som i Danmark. Du kan frit bruge op til 10 eller 15 GB data i de 36 lande – dog ikke mere data end det, du har tilbage i abonnementet den pågældende måned. Når du har brugt 10 eller 15 GB data, vil du blive opkrævet et EU tillæg på 6,90 øre pr. MB. Vi informerer dig på sms, når din datagrænse er nået. Har du et mobilabonnement uden inkluderet tale, sms/mms eller data, vil du blive opkrævet samme nationale pris som i Danmark.

Hvor meget data kan du bruge med dit abonnement
Dit abonnement 5 GB 8 GB 15 GB 50 GB Fri data
Data i 36 lande i Europa 5 GB 8 GB 10 GB 15 GB 15 GB

Se hvilke 36 lande der er inkluderet
Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.
I weekenden den 11.-12. marts opdaterer vi vores IT-systemer. Derfor kan du desværre ikke bestille en mobiltelefon i den periode. Fra mandag morgen kan du igen bestille mobiltelefoner på yousee.dk.

Hvis du ikke kan vente til mandag morgen, kan du købe din nye mobiltelefon i din lokale YouSee Butik.
Find nærmeste YouSee Butik
Har du brug for hjælp til at vælge?
Bliv ringet op

Vi ringer dig gerne op, så vi sammen kan afklare hvilke produkter du kan få på din adresse.

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage.

Dit telefonnr.:
Tak for din henvendelse

Vi ringer dig op hurtigst muligt og med garanti inden for 48 timer i tilfælde af weekend eller helligdage

Bemærk, at når vi ringer dig op, står der “Hemmeligt nummer” på dit display.

Indtast følgende oplysninger:
Fornavn:
Efternavn: